Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACYJNE W NOWYCH DOMACH - PACO ma już dom w Słupsku - 115
Ewa i Cindy - 2012-07-17, 21:53 Temat postu: PACO ma już dom w Słupsku - 115Wczoraj pod nasze skrzydła trafił młodziutki Dingo.
Dingo został zabrany z pomorskiego schroniska i zamieszał u Mai w Słupsku.
Istnieje nikła szansa żeby Maja oddała Dingo ale mam nadzieję że będzie się z nami dzielić jego losami
na początek wrzucę kilka zdjęć.. żeby można było podziwiać słodziak z niego niesamowity
Barbara - 2012-07-17, 21:58 Ależ on jest słodki A jaki pycholek uśmiechnięty Cudo Basker - 2012-07-17, 22:19 Świetny jest
Agata i Luśka - 2012-07-17, 23:44 Szybko urośnie Grażka i Feliks - 2012-07-18, 08:45 Co za szkrabik Też bym go już nie oddała. Zyczymy powodzenia małemu przystojniakowi Judka i Mikuś - 2012-07-18, 11:50 piękny maluszek chyba nikt by go już nie oddał Asterkowy Krzysztof - 2012-07-18, 20:20 Łoł ale słodziak ,no ten to podbije kilka serc ,jakim cudem taki psiak trafił do schroniska Iwona Kalinowsk - 2012-07-18, 23:31
Asterkowy krzysztof napisał/a:
Łoł ale słodziak ,no ten to podbije kilka serc ,jakim cudem taki psiak trafił do schroniska
Również jestem ciekawa, gdzie takich słodziaków szukać i nie dziwię się, że ma już swoją Panią. Super To chyba podobna sytuacja do Gandusi - wręcz od razu miała swój wymarzony domek Życzę wszystkiego naj, naj, najlepszego Maluszkowi i jego właścicielce Gratulacje dla Fundacji, a w zasadzie dla tych wszystkich dobrych duszyczek, że to wszystko tak szybciutko się odbywa - szczególnie z maluchami.AniaMilo - 2012-07-18, 23:49 Slodki maluch Basker - 2012-07-19, 09:43
Ewa i Cindy napisał/a:
Istnieje nikła szansa żeby Maja oddała Dingo
Iwona Kalinowsk napisał/a:
nie dziwię się, że ma już swoją Panią
Iwonko nikt jeszcze nie napisał,że psiak ma już stały domekJudka i Mikuś - 2012-07-19, 14:54 Tak patrzę że wszyscy opisują swoje psy i... ja też już chcę mieć:)Warna - 2012-07-19, 18:03 A my czekamy na wieści od nowej opiekunki i oczywiście o nowe zdjęcia bohatera. majka_z - 2012-07-19, 20:30 Witam serdecznie!
To u mnie jest ten piesek
Jest spełnieniem moich marzeń i od razu
cała rodzinka go pokochała!!
Pierwszego dnia, był trochę nieśmiały, ale już wieczorem zaczął szczekać na sąsiadów!
Ma tak potężny głos, że wcale nie pasuje do takiego "psiaczka", a te zdjęcia które dodaliście, to już nie aktualne! teraz jest dużo większy jak będę miała czas to dodam.
No i jeszcze jedno... Trochę zmieniłam mu imię ! na Dingo nie reagował, więc został
Paco- od mojego idola Paco de Lucia i po 3 dniach już na nie reaguje, pewnie w schronisku nikt go często nie wołał dlatego się nie nauczył.
Pozdrawiam
Majka !majka_z - 2012-07-19, 21:02 Piesek jest bardzo kochany i bardzo grzeczny!
Pierwszą noc całą przespał, obudził się dopiero ok 9.
Teraz akurat jest u mnie ciocia i śpi na materacu, to cały czas
wchodzi jej do łóżka, ale ona też jest taka "psia mama", sama ma 3 psy,
więc wcale jej to nie przeszkadza.
Na razie chcę, żeby poczuł się bezpiecznie i wiedział gdzie jest jego dom, więc
nie zabieram go na spacery poza moją działkę, a do weterynarza pojedziemy
w przyszłym tygodniu.
Obecnie rosną mu ząbki, i nie che jeść twardej suchej karmy. Ale odkryłyśmy,
że bardzo mu smakuje kasza z mięskiem i z marchewką. Lubi też biały serek
i upiekłam dla niego psie ciasteczka z wątróbką, uwielbia je.
Lubi się bawić, ostatnio nie chciał wrócić z podwórka, nie przeszkadza mu wcale deszcz.
Wszędzie za mną chodzi, i jest taką kochaną przylepą !
Moja ciocia mówi, że ma gorące uszy. Jak to jest z waszymi psami ?
Bedziemy się dzielić, tym co się u nas dzieje Iwona Kalinowsk - 2012-07-19, 21:27
Basker napisał/a:
Ewa i Cindy napisał/a:
Istnieje nikła szansa żeby Maja oddała Dingo
Iwona Kalinowsk napisał/a:
nie dziwię się, że ma już swoją Panią
Iwonko nikt jeszcze nie napisał,że psiak ma już stały domek
Chyba nie umiesz czytać ze zrozumieniem
...ja osobiście nie oddałabym takiego małego ślicznego skarba.Iwona Kalinowsk - 2012-07-19, 21:29 Maju cieszę się razem z Tobą - Paco jest cudowny - życzę szcześcia i powodzenia dla Paca majka_z - 2012-07-19, 21:43 Dziękujemy bardzo:)
JA bym bardzo bardzo chciała żeby u nas został
i nawet nie myślę o tym, żeby ktoś mógł go zabrać !Iwona Kalinowsk - 2012-07-20, 09:23 W takim razie trzymamy z Amorkiem kciuki Ewa i Cindy - 2012-07-20, 14:35 no to przedyskutowałam z Mają wszystkie za i przeciw (tyle że tych przeciw nie było ) i mam przyjemność ogłosić że PACO zostaje już na stałe w Słupsku
Uzgodniłyśmy tez z Mają że na razie to ona będzie pisała i wstawiała fotki ale niebawem zacznie szkolić młodego żeby sam mógł nam pisać co u niego słychać
Serdecznie gratuluje !!!! Asterkowy Krzysztof - 2012-07-20, 15:09 Gratulujemy i życzymy samych wspaniałych chwil majka_z - 2012-07-20, 15:37 http://img221.imageshack....03/img7699f.jpg
HUUUURRAAAA!!
Bardzo bardzo się cieszymy
Dziękujemy wszystkim za wsparcie!
Będziemy się dzielić wrażeniami z wzajemnego poznawania się
mam nadzieję, że zdjęcia udało mi się przesłać, mam jakiegoś pecha
bo jak tylko wyszłam z aparatem to zaraz mi się baterie rozładowały,
ale obiecujemy poprawę.majka_z - 2012-07-20, 15:39 http://img689.imageshack....93/img7700k.jpg
jeszcze zdjęcie z piłką do kosza- ulubioną zabawką pieska ;pKama, Mela, Ruda - 2012-07-20, 15:41 no super. To wspaniałe wieści! Gratulujemy i życzymy wielku szczęścliwych lat spędzonych z ukochanym futrem!goldenek2 - 2012-07-20, 18:06 Gratulacje
Piękny psiak M!S!A - 2012-07-20, 18:10 O jakie ma wielkie miski ten "nasz" Paco Serdecznie gratuluję i mam nadzieję że będzie dużo dużo zdjęć abyśmy mogli obserwować jak ten szkrab dorasta