To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Fundacji Warta Goldena
Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.

PSY FUNDACYJNE W NOWYCH DOMACH - SISI ma już dom w Koninie - 88

angelika - 2012-01-24, 21:21

dziękuje za zrozumienie ...
dla mnie to sama radość czytać o takich postępach niuni... :) więc czekam na zdjęcia Sisi ;D jest prześliczna .. ;-) :buzki:

Barbara Krzeszk - 2012-01-26, 17:39

Angelika ciesze sie razem z Tobą i trzymam za was kciuki wierze ze dacie rade .. .. postaram sie was kiedys odwiedzic z Gracja :) w razie problemow też sluże radą
angelika - 2012-01-26, 20:39

Rozumiem pani Basiu. W razie jakichkolwiek pytań czy ewentualnych problemów natychmiast się do pani zwrócę.
EWA INGA - 2012-01-29, 13:44

Trochę nowych wiadomości od Sisi :) W piątek odwiedziła nas Aga z Larą , najpierw zapoznanie odbyło sie na dworzu ,Sisi bardzo spokojnie ta sytuacje przyjęła . Poszliśmy na łąki gdzie psiaki się wylatały a Sisi chętnie dołączyła :) Inga z Larą się docierały ,były dwa spięcia , ale poza tym ok . Lara bardzo wyrosła jest śliczniutka i taka wesoła aż oczu nie można oderwać :) Sisi nie bała się Agnieszki co mnie bardzo cieszy , krążyła pokój kuchnia a potem to już został pokój :)

A tu z koleżanką Lara która nas odwiedziła :)

Hania Toffi i Maja - 2012-01-29, 19:28

kurcze ,jak bym wiedziała,że takie spotkanie macie to sama bym dojechała.Poznałabym Twoje dziewczyny,a za Larką się stęsknilam :-D
angelika - 2012-01-29, 20:28

jejku jaka Sisi jest śliczna ;) poza tym Larka też przepiękna ;D
pozdrawiam

EWA INGA - 2012-01-30, 11:10

Hania Toffi i Maja napisał/a:
kurcze ,jak bym wiedziała,że takie spotkanie macie to sama bym dojechała.Poznałabym Twoje dziewczyny,a za Larką się stęsknilam :-D

Haniu następne spotkanie planujemy na ten weekend , więc kochana pakuj się i przyjeżdżaj :mrgreen: Tak jak pisałam Larcia wyrosła na piękną pannice ,myślałam że Inga jest dużą ale Lara jest jeszcze większa :shock: :mrgreen: jest bardzo grzeczna i prze urocza, pychol wiecznie uśmiechnięty i najważniejsze widać że Larcia ze swoją rodzinką jest bardzo szczęśliwa i odwrotnie :)

M!S!A - 2012-01-30, 11:14

A na kiedy jest planowana przeprowadzka Sisi do nowego domku?
EWA INGA - 2012-01-30, 11:30

Na 11 Lutego :)
angelika - 2012-01-30, 18:44

już nie mogę się doczekać ;)
EWA INGA - 2012-01-31, 10:19

Wiem Andziu wiem :) ale zobaczysz czas szybko zleci , a ja wczoraj próbowałam nagrać filmik z Sisi jak szaleje na śniegu i wszystko szlak trafiło :evil: Mam nadzieję że dzisiaj mi się uda ;-)
Majka886 - 2012-01-31, 11:17

Angeliko gratulujemy Ci:-D na pewno będziesz szczęśliwa z nią. Cieszę się, że kolejna psina znalazła kochający domek :-)
Aksza - 2012-01-31, 13:59

Angelika cieszę się bardzo i tzymam kciuki , ja sama wiem jaka to radosć i emocję , Sisi jest przesliczna i bardzo spokojna , cholera !!! czym częściej jestem na forum to chodzi mi po głowie rodzeństwo dla Larki :lol: , Haniu dawaj do nas na weekend !!!!!! ja siedze sama bo Filip jedzie na Obóz Sportowy ... Dziewczyny moze zrobimy sobie impreze babską ????? :) a rano spacer z psami nad morzem ??????? :)
EWA INGA - 2012-01-31, 14:02

No Aguś toś mnie teraz zaskoczyła :shock: :mrgreen: myśl , myśl kochana nad rodzeństwem dla Larki :mrgreen: a imprezka czemu nie, a morze o tej porze pięknie wygląda :) Kurcze było tyle :fotka: i tylko trzy wyszły względnie a szkoda bo psiaki tak fajnie się bawiły :)
Aksza - 2012-01-31, 14:16

Ewcia porobimy im jeszcze :) nic straconego ;) , o rodzeństwie myslę i zastanawiam się czy był by to dobry pomysł ???? :)
Aga_TRuficzkowa - 2012-01-31, 14:20

Aga,powiem grzecznie aby nikogo nie urazić....jeden golden w domu to takie pół szczęścia ,ale dwa lub więcej to już raj :-) :-)
EWA INGA - 2012-01-31, 14:24

Aga_TRuficzkowa napisał/a:
jeden golden w domu to takie pół szczęścia ,ale dwa lub więcej to już raj :-) :-)

No i Aguś trafiłaś w samo sedno :mrgreen:

Aksza - 2012-01-31, 14:34

AAAAAAAAAAA przestańcie baby !!!!!! AAAAAAAAAAAAA bo mnie już korci....... :)
Hania Toffi i Maja - 2012-01-31, 16:38

na temat szcześcia z posiadania dwoch pociech poczytaj Aga w moim wątku na who is who :-D :-D :-D Ja nawet nie wiedziałam jak cudownie jest mieć dwa psy-i mówię tu zarówno o radości psów jak i reszty domowników. Oj dziewczyny kusicie tym spotkaniem.szkoda,ze nie mogę!!!na pewno zawitam w te rejony w wakacje,to wam nie popuszczę. :-D Tylko sobie nosów nie odmroźcie w ten mróz!!!
Majka886 - 2012-01-31, 17:16

Mieć dwa cudowne psiny w domu :mrgreen: nie ma nic piękniejszego
gdybym miała miejsce i to i dla Boryska bym wzięła jednego Tymczasa, żeby było im raźniej a nam weselej w domu :mrgreen: :mrgreen:

angelika - 2012-01-31, 20:05

przyznaję.. mieć dwa tak cudowne psiaki to sama radość :-)
EWA INGA - 2012-02-01, 20:33

Sisi nasz kochany rozrabiaka :mrgreen:

Trzeba trochę poszaleć ;-)

Ale dobre było mniammm ;-)

Zobacz Panicia tak trzeba sie gimnastykować :mrgreen:

Ja tylko po misia :roll:

A co tam one mogą leżeć a ja nie :-P

Mamy jeszcze filmik ze spacerku , morze uda sie nam go wstawić :)

BosmAnka - 2012-02-01, 22:53

Śliczna jest. Widać po pyszczku podobieństwo do Rino :-)
EWA INGA - 2012-02-02, 09:37

Tak Aniu jak oglądałam zdjęcia Rino są bardzo podobni do siebie :) Bardzo się cieszę ze całą czwórkę udało się postawić na nogi , fakt jeszcze sporo czasu upłynie za czym nabiorą pewności siebie , ale i tak wszystko koniczy się szczęśliwe . :) Czasami wspominam nasze początki z Sisi , dzikus niesamowity który chciała nas zjeść , a teraz tak macha ogonem jak wracamy z pracy że o mało co jej się tyłek nie urwie , no i zrobiła się psem kanapowym :) Takie tymczasy zawsze zapadają głęboko w pamięci :)
angelika - 2012-02-02, 20:31

prześliczna ... :-) tak miło patrzeć na radość suni .;D