Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACYJNE W NOWYCH DOMACH - MISIEK ma już dom w Mielcu - 231
M!S!A - 2014-04-25, 20:35 Jowita, a jak Miśka łapa? Wszystko ok? Ja już się nie mogę doczekać wspomnianych zdjęć No i chlopak chyba jeszcze urósłMisiowa Jowita - 2014-04-27, 10:32 Michalinko, z Miska łapką wszytsko jest dobrze, na polecenie Pana doktora zrobiliśmy ponowne zdjecie RTG i wszytsko jest ok, mam kupic tylko te tabletki na wzmocnienie stawów nogi tej drugiej a przy okazji tej operacyjnej. Masz racje Misiek nie tylko urósł wzdłuż ale również i wszerz . Na weekend majowy misiek jedzie z nami na wycieczke i niedługo przenosimy się już do domu z ogrodem także jak będzie potrzebny domek tymczasowy to służymy pomocą. Jak tylko będę miała zdjęcia na pewno dodam. Pozdrawiamy Jowita i MisiekRufiakowa Amcia - 2014-04-27, 11:44
jowita10021 napisał/a:
z Miska łapką wszytsko jest dobrze
Uff uff uff No to trzymamy kciuki i łapeczki, oby tak dalej Warna - 2014-04-27, 11:50
jowita10021 napisał/a:
... niedługo przenosimy się już do domu z ogrodem także jak będzie potrzebny domek tymczasowy to służymy pomocą. Pozdrawiamy Jowita i Misiek
Z pewnością skorzystamy, bo bardzo lubimy takie deklaracje. Misiowa Jowita - 2014-04-30, 18:17 Mój Misio zamiast łóżeczka, które mu zakupiłam woli zwykłą, ale puchową kołderkę posłaną kudłatym kocykiem. 3 maja mija nam z Misiaczkiem 2 miesiące jak jesteśmy razem i nie wyobrażam sobie życia bez mojego maleństwa . Dziękuję z całego serduszka Fundacji za podarowanie mi największego mojego szczęścia, oraz za to że dzięki Miskowi moje zycie nabralo sensu i zaczelam znowu się uśmiechać i być szczęśliwa. dziękuję
Dziękuję z całego serduszka Fundacji za podarowanie mi największego mojego szczęścia, oraz za to że dzięki Miskowi moje zycie nabralo sensu i zaczelam znowu się uśmiechać i być szczęśliwa. dziękuję
I to zdanie to najpiękniejsze podziękowanie, które powoduje, że mimo chwil zwątpień, rzucamy się do pomagania kolejnym psiakom Misiowa Jowita - 2014-05-05, 21:08 Nawet nie wiem kiedy to zleciało, jak Misiek jest u mnie 3 miesiące i na moje szczęście zostaje już na zawsze
Misiaczka ranka tak teraz wygląda :
Misiowa Jowita - 2014-05-05, 21:12 A teraz kilka aktualnych zdjęć:
Ja umiem kopać
Taki mam brudny nosek, to nic wytrę o spodnie pani
Taki mam brudny brzuszek po kąpieli w kałuży To nic Pani mi wymyje