To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Fundacji Warta Goldena
Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.

PSY FUNDACYJNE W NOWYCH DOMACH - MISIEK ma już dom w Mielcu - 231

M!S!A - 2014-04-25, 20:35

Jowita, a jak Miśka łapa? Wszystko ok? Ja już się nie mogę doczekać wspomnianych zdjęć ;) No i chlopak chyba jeszcze urósł
Misiowa Jowita - 2014-04-27, 10:32

Michalinko, z Miska łapką wszytsko jest dobrze, na polecenie Pana doktora zrobiliśmy ponowne zdjecie RTG i wszytsko jest ok, mam kupic tylko te tabletki na wzmocnienie stawów nogi tej drugiej a przy okazji tej operacyjnej. Masz racje Misiek nie tylko urósł wzdłuż ale również i wszerz ;) . Na weekend majowy misiek jedzie z nami na wycieczke i niedługo przenosimy się już do domu z ogrodem także jak będzie potrzebny domek tymczasowy to służymy pomocą. Jak tylko będę miała zdjęcia na pewno dodam. Pozdrawiamy Jowita i Misiek
Rufiakowa Amcia - 2014-04-27, 11:44

jowita10021 napisał/a:
z Miska łapką wszytsko jest dobrze

Uff uff uff :) No to trzymamy kciuki i łapeczki, oby tak dalej :)

Warna - 2014-04-27, 11:50

jowita10021 napisał/a:
... niedługo przenosimy się już do domu z ogrodem także jak będzie potrzebny domek tymczasowy to służymy pomocą. Pozdrawiamy Jowita i Misiek

Z pewnością skorzystamy, bo bardzo lubimy takie deklaracje. :-D :-D :-D

Misiowa Jowita - 2014-04-30, 18:17

Mój Misio zamiast łóżeczka, które mu zakupiłam woli zwykłą, ale puchową kołderkę posłaną kudłatym kocykiem. 3 maja mija nam z Misiaczkiem 2 miesiące jak jesteśmy razem i nie wyobrażam sobie życia bez mojego maleństwa ;) . Dziękuję z całego serduszka Fundacji za podarowanie mi największego mojego szczęścia, oraz za to że dzięki Miskowi moje zycie nabralo sensu i zaczelam znowu się uśmiechać i być szczęśliwa. dziękuję :)

Miś i jego miś ;)

Rufiakowa Amcia - 2014-05-01, 18:08

Jakie słodkie misiowe tulanki :serce:
goldenek2 - 2014-05-04, 19:17

jowita10021 napisał/a:
Dziękuję z całego serduszka Fundacji za podarowanie mi największego mojego szczęścia, oraz za to że dzięki Miskowi moje zycie nabralo sensu i zaczelam znowu się uśmiechać i być szczęśliwa. dziękuję :)

I to zdanie to najpiękniejsze podziękowanie, które powoduje, że mimo chwil zwątpień, rzucamy się do pomagania kolejnym psiakom :-D

Misiowa Jowita - 2014-05-05, 21:08

Nawet nie wiem kiedy to zleciało, jak Misiek jest u mnie 3 miesiące i na moje szczęście zostaje już na zawsze :)

Misiaczka ranka tak teraz wygląda :

Misiowa Jowita - 2014-05-05, 21:12

A teraz kilka aktualnych zdjęć:

Ja umiem kopać :)

Taki mam brudny nosek, to nic wytrę o spodnie pani ;)

Taki mam brudny brzuszek po kąpieli w kałuży :) To nic Pani mi wymyje ;)