To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Fundacji Warta Goldena
Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.

PSY FUNDACJI - SMOKIE - 185

goldenek2 - 2013-11-25, 13:20

[*] dla Smoka, psa, który był kwintesencją goldeniej natury.
Wyrazy współczucia dla Opiekunów ....

Joanna_i_Wojtek - 2013-11-25, 14:00

Przeczytałam tę informację w pracy i aż się rozpłakałam, tak po prostu pomiędzy raportami i wszystkim, co czeka. Przesyłam moc uścisków dla Was i wierzę, że choć to trudne dla nas tutaj, to Smokie już biega i szaleje bez bólu tam wyżej. I się kiedyś spotkamy.
Korbulowa Familia - 2013-11-25, 14:39

Ryczę... Cudowne wcielenie w psiej skórze...
Smoczku - my już tutaj tęsknimy... [*]

Warna - 2013-11-25, 14:51

Nie umiem przyjać do wiadomości. Nie potrafię się z tym pogodzić. Smoczku, biegaj za Tęczowym Mostem, będziemy o Tobie pamiętać. [*]
Ola i Habs - 2013-11-25, 15:38

Smoczku, biegaj szczęśliwy i bez bólu za Tęczowym Mostem.
Ola, Mariusz i Lea - 2013-11-25, 17:21

nic nie umiem napisać...[*]

Ola

Aga_TRuficzkowa - 2013-11-25, 17:22

Nie potrafię.....[*]
Iza Tutisowa - 2013-11-25, 18:55

Strasznie mi przykro :(
Ale Smokowi teraz już jest lżej, nie cierpi... Biegaj chłopaku szczęśliwie za TM [*]

Monia i Larsik - 2013-11-25, 20:48

Smoczku... [*]

Pani Ewo, jesteśmy tu wszyscy myślami z Wami! Trzymajcie się ...

Basker - 2013-11-26, 09:35

Każdy pies wnosi coś nowego do naszego życia, tylko ból po stracie jest taki sam...

Smoczku [*]

Kama, Mela, Ruda - 2013-11-26, 14:56

Ewcia, ty wiesz....
Smoku biegaj szczęśliwy [*] jestem pewna, że odchodziełeś z myślą o tym jak Ci było dobrze i jakie miałeś szczęście!

Ewa, Mamba i Snoopy - 2013-11-26, 21:09

Chciałabym bardzo serdecznie podziękować wszystkim za wsparcie i słowa otuchy. Jesteście wspaniałą Fundacją, od początku w każdej chwili mogłam liczyć na Waszą pomoc, nigdy z problemem nie zostaliśmy sami. Jestem Wam za to bardzo wdzięczna. Dzięki temu, że Smokie trafił do naszego domu, mogliśmy w pełni poznać wspaniałą goldenią naturę, to wspaniałe psy, a Smoczek był wyjatkowy. Bardzo nam go teraz brakuje, w domu mimo dużej ilości zwierząt zrobiło się pusto :-( jego koci synek ogromnie tęskni, przestał się bawić, kładzie się w miejscach, w których leżał Smokie. Razem z Rambusiem byliśmy do końca, do ostatniego oddechu Smoczka, a koci maluch leżał przytulony do niego jeszcze po jego śmierci :-( ten widok zawsze będę miała przed oczami. Jeszcze raz bardzo za wszystko dziękuję.
Iza Tutisowa - 2013-11-27, 12:09

Ewa, Mamba i Snoopy napisał/a:
jego koci synek ogromnie tęskni, przestał się bawić, kładzie się w miejscach, w których leżał Smokie. Razem z Rambusiem byliśmy do końca, do ostatniego oddechu Smoczka, a koci maluch leżał przytulony do niego jeszcze po jego śmierci
Aż łzy napływają do oczu, czytając to :(
Ewa, Mamba i Snoopy - 2013-11-27, 17:55

Tym zdjęciem chciałabym się z Wami pożegnać

Aga_TRuficzkowa - 2013-11-27, 18:02

Jaki On piękny......prawdziwy gentlemen.......tak smutno :-( :-(
goldenek2 - 2013-11-27, 18:16

I znowu ryczę.....
Smokuś i Felek to psy do których czułam coś wyjątkowego .....

Marina Dino i Lola - 2013-11-27, 19:41

Smokuś biegaj szczęśliwie za TM...już bez bólu..
Karmelowa Alusia - 2013-11-27, 20:30

Dla Smokusia [*]
SiSi i Brutus - 2013-11-29, 19:17

Ewa, Mamba i Snoopy napisał/a:
Chciałabym bardzo serdecznie podziękować wszystkim za wsparcie i słowa otuchy. Jesteście wspaniałą Fundacją, od początku w każdej chwili mogłam liczyć na Waszą pomoc, nigdy z problemem nie zostaliśmy sami. Jestem Wam za to bardzo wdzięczna. Dzięki temu, że Smokie trafił do naszego domu, mogliśmy w pełni poznać wspaniałą goldenią naturę, to wspaniałe psy, a Smoczek był wyjatkowy. Bardzo nam go teraz brakuje, w domu mimo dużej ilości zwierząt zrobiło się pusto :-( jego koci synek ogromnie tęskni, przestał się bawić, kładzie się w miejscach, w których leżał Smokie. Razem z Rambusiem byliśmy do końca, do ostatniego oddechu Smoczka, a koci maluch leżał przytulony do niego jeszcze po jego śmierci :-( ten widok zawsze będę miała przed oczami. Jeszcze raz bardzo za wszystko dziękuję.

przez bardzo długą chwilę nie mogłam przestać płakać a Brutek tylko przytulał się nie wiedząc o co chodzi.... Współczuje wam bardzo ! Dobrze że nie zostaliście bez zwierzaków bo wtedy zapewne byłoby jeszcze trudniej.... :( przykro się to czyta.

Ewa i Cindy - 2013-11-30, 00:30

Smokusiu.. biegaj szczęśliwy bez bólu.. [*]