Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACJI - SMOKIE - 185
goldenek2 - 2013-11-25, 13:20 [*] dla Smoka, psa, który był kwintesencją goldeniej natury.
Wyrazy współczucia dla Opiekunów ....Joanna_i_Wojtek - 2013-11-25, 14:00 Przeczytałam tę informację w pracy i aż się rozpłakałam, tak po prostu pomiędzy raportami i wszystkim, co czeka. Przesyłam moc uścisków dla Was i wierzę, że choć to trudne dla nas tutaj, to Smokie już biega i szaleje bez bólu tam wyżej. I się kiedyś spotkamy.Korbulowa Familia - 2013-11-25, 14:39 Ryczę... Cudowne wcielenie w psiej skórze...
Smoczku - my już tutaj tęsknimy... [*]Warna - 2013-11-25, 14:51 Nie umiem przyjać do wiadomości. Nie potrafię się z tym pogodzić. Smoczku, biegaj za Tęczowym Mostem, będziemy o Tobie pamiętać. [*]Ola i Habs - 2013-11-25, 15:38 Smoczku, biegaj szczęśliwy i bez bólu za Tęczowym Mostem.Ola, Mariusz i Lea - 2013-11-25, 17:21 nic nie umiem napisać...[*]
OlaAga_TRuficzkowa - 2013-11-25, 17:22 Nie potrafię.....[*]Iza Tutisowa - 2013-11-25, 18:55 Strasznie mi przykro
Ale Smokowi teraz już jest lżej, nie cierpi... Biegaj chłopaku szczęśliwie za TM [*]Monia i Larsik - 2013-11-25, 20:48 Smoczku... [*]
Pani Ewo, jesteśmy tu wszyscy myślami z Wami! Trzymajcie się ...Basker - 2013-11-26, 09:35 Każdy pies wnosi coś nowego do naszego życia, tylko ból po stracie jest taki sam...
Smoczku [*]Kama, Mela, Ruda - 2013-11-26, 14:56 Ewcia, ty wiesz....
Smoku biegaj szczęśliwy [*] jestem pewna, że odchodziełeś z myślą o tym jak Ci było dobrze i jakie miałeś szczęście!Ewa, Mamba i Snoopy - 2013-11-26, 21:09 Chciałabym bardzo serdecznie podziękować wszystkim za wsparcie i słowa otuchy. Jesteście wspaniałą Fundacją, od początku w każdej chwili mogłam liczyć na Waszą pomoc, nigdy z problemem nie zostaliśmy sami. Jestem Wam za to bardzo wdzięczna. Dzięki temu, że Smokie trafił do naszego domu, mogliśmy w pełni poznać wspaniałą goldenią naturę, to wspaniałe psy, a Smoczek był wyjatkowy. Bardzo nam go teraz brakuje, w domu mimo dużej ilości zwierząt zrobiło się pusto jego koci synek ogromnie tęskni, przestał się bawić, kładzie się w miejscach, w których leżał Smokie. Razem z Rambusiem byliśmy do końca, do ostatniego oddechu Smoczka, a koci maluch leżał przytulony do niego jeszcze po jego śmierci ten widok zawsze będę miała przed oczami. Jeszcze raz bardzo za wszystko dziękuję.Iza Tutisowa - 2013-11-27, 12:09
Ewa, Mamba i Snoopy napisał/a:
jego koci synek ogromnie tęskni, przestał się bawić, kładzie się w miejscach, w których leżał Smokie. Razem z Rambusiem byliśmy do końca, do ostatniego oddechu Smoczka, a koci maluch leżał przytulony do niego jeszcze po jego śmierci
Aż łzy napływają do oczu, czytając to Ewa, Mamba i Snoopy - 2013-11-27, 17:55 Tym zdjęciem chciałabym się z Wami pożegnać
Aga_TRuficzkowa - 2013-11-27, 18:02 Jaki On piękny......prawdziwy gentlemen.......tak smutno goldenek2 - 2013-11-27, 18:16 I znowu ryczę.....
Smokuś i Felek to psy do których czułam coś wyjątkowego .....Marina Dino i Lola - 2013-11-27, 19:41 Smokuś biegaj szczęśliwie za TM...już bez bólu..Karmelowa Alusia - 2013-11-27, 20:30 Dla Smokusia [*]SiSi i Brutus - 2013-11-29, 19:17
Ewa, Mamba i Snoopy napisał/a:
Chciałabym bardzo serdecznie podziękować wszystkim za wsparcie i słowa otuchy. Jesteście wspaniałą Fundacją, od początku w każdej chwili mogłam liczyć na Waszą pomoc, nigdy z problemem nie zostaliśmy sami. Jestem Wam za to bardzo wdzięczna. Dzięki temu, że Smokie trafił do naszego domu, mogliśmy w pełni poznać wspaniałą goldenią naturę, to wspaniałe psy, a Smoczek był wyjatkowy. Bardzo nam go teraz brakuje, w domu mimo dużej ilości zwierząt zrobiło się pusto jego koci synek ogromnie tęskni, przestał się bawić, kładzie się w miejscach, w których leżał Smokie. Razem z Rambusiem byliśmy do końca, do ostatniego oddechu Smoczka, a koci maluch leżał przytulony do niego jeszcze po jego śmierci ten widok zawsze będę miała przed oczami. Jeszcze raz bardzo za wszystko dziękuję.
przez bardzo długą chwilę nie mogłam przestać płakać a Brutek tylko przytulał się nie wiedząc o co chodzi.... Współczuje wam bardzo ! Dobrze że nie zostaliście bez zwierzaków bo wtedy zapewne byłoby jeszcze trudniej.... przykro się to czyta.Ewa i Cindy - 2013-11-30, 00:30 Smokusiu.. biegaj szczęśliwy bez bólu.. [*]