Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACJI - HIRA - 89, 145
M!S!A - 2012-12-16, 21:24 Witam Pani Aniu Bardzo dziękuję za zainteresowanie adopcją Hirki- to wspaniała sunia. Oczywiście szansa na adopcję jest, tylko Jerzy najpierw musi nam oddać ankietę Proszę o chwilkę cierpliwości- będziemy w kontakcie. anula1030 - 2012-12-16, 22:24 byłoby super, dostałam już info, że ankieta dotarła , teraz tylko Państwa akcept,
bardzo się cieszę , że jest możliwość posiadania Hirci
czekam na każdą informację
spokojnej nocki M!S!A - 2012-12-16, 22:25 Pani Aniu, Jurek się z panią skontaktuje w sprawie wizyty. Dobranoc anula1030 - 2012-12-16, 22:30 Super, szkoda że dzieci już śpią bo podzieliłabym się z nimi dobrymi wieściami
cóż muszę poczekać do rana
dobrych snów M!S!A - 2012-12-19, 22:57 Pani Aniu proszę teraz o chwilkę cierpliwości M!S!A - 2012-12-20, 19:53 Mam ogromną przyjemność ogłosić ze Hirka znalazła swój dom- już niebawem zamieszka niedaleko Warszawy z panią Anią i jej synami. Bardzo się cieszę i serdecznie gratuluję
Gabrysiu, a Tobie za całego serca dziękuję za opiekę na Hirką. Włożyłaś kawał swojego serca w opieką nad sunią, dzieki Tobie pokonała swoje lęki i jest całkowicie innym psem. Jeszcze raz wielkie dzięki Gabiś i Fifi - 2012-12-20, 20:12 Gratuluję Pani Ani wspaniałej suni,kochanej,spokojnej a jednocześnie radosnej z duszą szczeniaka.Suni,która za odrobinę serca i ciepła oddaje całą siebie.Miałam ogromną przyjemność pierwszy raz gościć pod swoim dachem tak urokliwą i cudną psinę.To moje pierwsze DT (wiem - będzie bolało),ale mam nadzieję,że nie ostatnie.
Dziękuję Fundacji za zaufanie i opiekę,za każdą pomoc i radę.
Misiu - i Tobie dziękuję za wszystko.Jesteś z nami od początku i prowadziłaś nas na "dobre drogi".
No,to teraz się poprzytulam z Hirą i pobeczę.Oliwka już się popłakała,jak powiedziałam,że Hirka jedzie do swojego domu.Oliwia ze łzami mi powiedziała "Naprawdę?To niemożliwe.Jest takim wspaniałym pupilem". Oliwia ma niespełna 3 lata.M!S!A - 2012-12-20, 20:16 Gabrysiu, Hirka zapewne jeszcze kilka dni z Wami pobędzie, pewnie dopiero po świętach pani Ania po nią przyjedzie. Ale to juz uzgodnicie sobie telefonicznie Gabiś i Fifi - 2012-12-20, 20:19
M!S!A napisał/a:
Gabrysiu, Hirka zapewne jeszcze kilka dni z Wami pobędzie, pewnie dopiero po świętach pani Ania po nią przyjedzie. Ale to juz uzgodnicie sobie telefonicznie
Ale łzy się cisną już teraz....ale to chyba normalne. M!S!A - 2012-12-20, 20:38 No niestety Gabrysiu normalne. Ja ryczałam jak bóbr po 2 tygodniach tymczasowania psa, więc nie chcę sobie wyobrażać bólu rozstania po dłuższym czasie.Rufiakowa Amcia - 2012-12-20, 20:52 Wieści widzę!
Gratuluję zatem Pani Ani i składam słowa wielkiego podziwu dla Gabrysi- bo naprawdę, zrobiłaś kobito kawał super roboty! Suczątko nie do poznania, przynajmniej na tyle, ile widać z opisów, bo poznać Was nie miałam przyjemności.
Supeeeerr Aga, Tami i Lenka - 2012-12-20, 21:00 ogromniaste podziękowania dla Ciebie Gabrysiu Pani Aniu gratulacje Ela Hirka i Bakusia - 2012-12-20, 21:27 Gratulacje piękny prezent świąteczny dla Hirki anula1030 - 2012-12-20, 21:30 Witam wszystkich, dziękuję za zaufanie i mam nadzieję jego nie zawieść, serce mi się kraje jak dzieci płaczą, nie chcę nikomu przysparzać łez.
Wiem, że żal się rozstać z kimś kogo się pokocha,będę się starała jak najczęściej zdawać relacje z życia Hiry, dam z siebie wszystko co będę mogła by było jej u nas jak najlepiej.
pozdrawiam ciepło
Aniamagda - 2012-12-20, 22:21 A to fajnie może uda nam sie kiedyś spotkać my mieszkamy też niedaleko Warszawy Jerzy Kora - 2012-12-20, 22:57 No proszę. Jaka historia. Ale szybko poszło.
Gratuję. Okolice Warszawy to faktycznie niedaleko i od nas. magda - 2012-12-20, 22:59 To już jest nas 3 na spacer Barbara - 2012-12-20, 23:04 Podziękowania dla Gabrysi i gratulacje dla Nowego Domku Gabiś i Fifi - 2012-12-21, 08:37 Tak sobie Hirosława wczoraj kimała...
A tu widać "naturę" Hiry - taka spokojna,miła psica...w przerwie na żebranie o jedzenie...
Gabiś i Fifi - 2012-12-21, 12:59 Czasami jednak zmieścić się po prostu nie da...
Gabiś i Fifi - 2012-12-21, 18:25 Wzięło mnie dzisiaj na zdjęcia.
Obiecana zmiana "szaty" u Hirki.
anula1030 - 2012-12-21, 20:20 Pięknie wygląda Hirosława mam nadzieję, że będzie jej też tak dobrze jak u Was. muszę jeszcze tydzień poczekać na przybycie Hirci M!S!A - 2012-12-22, 14:13 Mam przykrą wiadomość no ale niestety- Pani Anna odwołała swoją decyzję o adopcji Hiry. Tak więc szukamy dla suni nadal domu, a Gabrysię bardzo przepraszam za zamieszanie.anula1030 - 2012-12-22, 15:43
Chciałam wszystkich bardzo mocno przeprosić za zamieszanie jakie zrobiłam decyzją o adopcji Hiry, a najbardziej Panią Gabrysię i Panią Misię. Zaistniały niedobre okoliczności , o których dowiedziałam się dziś. Jest mi ogromnie przykro, że zrobiłam nadzieję i nie dotrzymałam słowa, ale nie chciałam nic złego dla Hiry. Wiem, że ta dziewczynka już dużo przeszła i nie chcę jej dokładać smutków.
Mam nadzieję, że szybciutko znajdzie swój domek i będzie tam bardzo szczęśliwa a zarazem nowi właściciele.
Życzę wszystkim Wesołych i spokojnych ŚwiątMarcina I LOBO - 2012-12-22, 17:48 Pani Aniu.lepiej ,że zrezygnowała Pani z adopcji Hiry teraz,kiedy mała jeszcze nie poznała waszego domu i nie zakochała sie w ludziach.Czasem los jest niełaskawy dla naszych planów.Hirka na pewno znajdzie swój domek . Pani i wszystkim zaangazowanym w adopcję Hirki równiez życze Wesołych Świat.