Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACJI - MAX - 251
Kamila i Oskar - 2013-09-03, 07:10 Ewa nie ma sie czym chwalić - za mało było bo Max mi wytrącił pojemniczek (nie mowie, że specjalnie )
wet mówi dolewka - ale ja już w pracy byłam.
Dziś mu odpuściłam (i sobie) bo starsznie leje, a z Maxem to nie jest tak łatwo, bo na smyczy się nie załatwi i do tego musi mieć klimat, pomysleć, wejść w krzaki - co by mi za łatwo nie było jutro od nowa - mam już plan, myśle że się uda Ewa i Cindy - 2013-09-03, 11:56 uuu.. a myślałam ze wystarczy.. życzę powodzenia..
Maxiu.. siusiaj ładnie do słoiczka..!!!! goldenek2 - 2013-09-03, 13:37 Weź chochelkę na długiej rączce ... taką łyżkę do wazy.Kamila i Oskar - 2013-09-04, 07:16 udało się
czoło podrapane, kolana mokre ... chyba jeszcze nigdy tak się nie cieszyłam z pojemniczka moczu Sylwia i Borys - 2013-09-04, 08:11 Gratuluje pełnego pojemniczka siuśków Ewa i Cindy - 2013-09-04, 10:36 hehehe gratuluję.. wiem przez co przechodzisz.. ja Marleya tez kiedyś ganiałam bo mi nikt CHOCHELKI nie podpowiedział goldenek2 - 2013-09-04, 11:30
Ewa i Cindy napisał/a:
hehehe gratuluję.. wiem przez co przechodzisz.. ja Marleya tez kiedyś ganiałam bo mi nikt CHOCHELKI nie podpowiedział
Jak masz problem to już wiesz gdzie dzwonić Ewa i Cindy - 2013-09-04, 21:14 człowiek całe życie się uczy
ale tak z drugiej strony to patrzcie na cwaniaczki jedne.. jak tak to Ci obsikają pierwsze lepsze źdźbło trawy a jak widzą słoik to w najgłębsze chaszcze potrafią wejść Kamila i Oskar - 2013-09-05, 20:40 Dzwonił wet z wynikami. Z moim moczem wszystko w jak najlepszym porządku
Tylko płukania zębów nim nie zalecał, ale wszystko mam w granicach normy
A to ja - Maxmodel
Warna - 2013-09-05, 21:02 Piękności! Aga_TRuficzkowa - 2013-09-05, 21:04 Maxiu w tych promieniach słońca wyglądasz cudownie Rufiakowa Amcia - 2013-09-05, 21:38 Jesteś cudowny i twoje siuśki też! No ale niby dlaczego nie można nimi zębów płukać? Jak to tak???Ewa i Cindy - 2013-09-05, 23:26 Maxmodel.. model z ciebie Martyna i Boski - 2013-09-06, 20:15 Nie może zębów płukać bo już byłby zbyt idealny, a boski Boszczak padłby z zazdrości Kamila i Oskar - 2013-09-09, 21:06 ja się pytam : "gdzie schowałaś moje smaczki ?"
tak, też pływam...dopóki grunt mam pod nogami
wychodzę - Wsiołek nasikał do wody
Ola i Habs - 2013-09-09, 21:08 No wiesz ty co Maksiu, jak ciotka mogła schować Ci smaczki, nie ładnie tak z jej strony Martyna i Boski - 2013-09-09, 21:19 Ejjj stary, nie przeginasz z tym pływaniem? Jesteś dwa lata starszy ode mnie, a jak mi się odrobinkę łapa zmoczy to już mam dreszcze . Podziwiam Cię, podziwiam! Szacun
Pozdrawiam
/BoskiIza Tutisowa - 2013-09-09, 22:02
Kamila i Oskar napisał/a:
ja się pytam : "gdzie schowałaś moje smaczki ?"
Genialne
Martyna i Boski napisał/a:
Ejjj stary, nie przeginasz z tym pływaniem? Jesteś dwa lata starszy ode mnie, a jak mi się odrobinkę łapa zmoczy to już mam dreszcze . Podziwiam Cię, podziwiam! Szacun
Pozdrawiam
/Boski
Że tak wrtącę (Tutis) to Boszczaku nie jesteś sam. Mnie tam też jakoś woda nie ciągnie... Fajnie, że jest, bo to czasami duża miska, ale żeby od razu się kąpać? Sylwia i Borys - 2013-09-09, 22:41
Tutisowa ferajna napisał/a:
Martyna i Boski napisał/a:
Ejjj stary, nie przeginasz z tym pływaniem? Jesteś dwa lata starszy ode mnie, a jak mi się odrobinkę łapa zmoczy to już mam dreszcze . Podziwiam Cię, podziwiam! Szacun
Pozdrawiam
/Boski
Że tak wrtącę (Tutis) to Boszczaku nie jesteś sam. Mnie tam też jakoś woda nie ciągnie... Fajnie, że jest, bo to czasami duża miska, ale żeby od razu się kąpać?
No cóż i ja Borys muszę wam przyznać rację - woda fajna bo do picia, i tyle w temacie Asterkowy Krzysztof - 2013-09-14, 09:58 No chyba że kałuża z błotkiem to wtedy bardzo chętnie Kamila i Oskar - 2013-09-14, 11:02 W imieniu Maxymiliana pragnę podziękować cioci Agnieszce za podarowanie preparatu na stawy.
Mam nadzieję tylko że latać po nim nie zacznie
Maxymalna prędkość już rozwinięta, strach pomyśleć co będzie dalej Iza Tutisowa - 2013-09-14, 14:13
Mam nadzieję tylko że latać po nim nie zacznie
Aga_TRuficzkowa - 2013-09-14, 18:00
W imieniu Maxymiliana pragnę podziękować cioci Agnieszce za podarowanie preparatu na stawy.
Maxiu, pychotka co ??
Rufciu powiedział, że zna ten ból porannego wstawania więc chętnie się podzielił, tylko nie odleć cioci Kamilce za daleko Rufiakowa Amcia - 2013-09-16, 18:54
Aga_TRuficzkowa napisał/a:
W imieniu Maxymiliana pragnę podziękować cioci Agnieszce za podarowanie preparatu na stawy.
Maxiu, pychotka co ??
Rufciu powiedział, że zna ten ból porannego wstawania więc chętnie się podzielił, tylko nie odleć cioci Kamilce za daleko
Oj, jaki kochany ten Ruficzek
Maxior, fruwaj fruwaj, może wreszcie wyfruniesz z ciocinego gniazdka i własne sobie uwijesz? Z całego serducha Ci życzę Ola i Habs - 2013-09-16, 23:07
Rufiakowa Amcia napisał/a:
Maxior, fruwaj fruwaj, może wreszcie wyfruniesz z ciocinego gniazdka i własne sobie uwijesz? Z całego serducha Ci życzę
My też trzymamy za to bardzo mocno kciuki i łapy zaciśnięte