To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Fundacji Warta Goldena
Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.

PSY FUNDACJI - LENA - 105

Edyta - 2011-02-15, 17:41

Po dzisiejszym spacerze już wiem na 100%, że Lenka doskonale potrafi czytać sygnały zarówno od ludzi jak i od psiaków, poza tym doskonale sama wysyła sygnały wobec zbyt natrętnych i napalonych psów - bombowy charakter ma ta księżniczka :)
Acha, podchodzi już sama do obcych pojedynczych osób , spokojnie, po łuku, obwąchuje rączkę, merdoli ogonkiem i w podskoku radości idzie dalej - normalnie poryczałam się dzisiaj, żaden pies nie dostarczył mi tylu emocji i wzruszeń jak ta śliczna sunia :mrgreen:

Edyta - 2011-02-15, 18:53

Nie wiem czy wogóle ktoś nas ogląda i czyta o postępach Lenki, ale ja jestem z niej bardzo dumna :)

Najlepsze lekarstwo na grypę nawet antybiotyk nie pomaga tak jak Goldeny :) :

Marcina I LOBO - 2011-02-15, 19:00

Ogladamy,czytamy i kibicujemy
Kasia, Szajba i Milka - 2011-02-15, 19:01

My czytamy z Szajba :-)
Często tez wracam do początkowych postów. To co osiagnelas z Lenka jest nie do pomyslenia :roll: . Z przerazonej, bojącej sie nawet oddychac psiny wypracowalas goldena pełną para na 100% :!: :!: :!: Jestem z Was taka dumna- a Ty to chyba juz pękłaś z dumy Edytko :mrgreen: No i oczywiscie te Twoje zdjecia :roll: a tak poza tym wszystkim to Lenka pasuje do Werki, do tego dywaniku i wogole do calej Twojej rodzinki :mrgreen:

Edyta - 2011-02-15, 19:03

:mrgreen: dzięki kochane bo już myślałam, że nikt nie kibicuje nam w tej cierniowej drodze która powoli zmienia się w piekną kolorową łąkę - kurcze jakaś poetka ze mnie ostatno wychodzi ;-)
Kasia, Szajba i Milka - 2011-02-15, 19:06

Edyta napisał/a:
kurcze jakaś poetka ze mnie ostatno wychodzi ;-)
no i tu tez bym sie zastanowila :roll: 8-) , poniewaz to za sprawa Lenki :roll: wiec jesli ta dziewczynka wzbudza w Tobie takie uczucia i dokonuje sie w Tobie taka przemiana, to swiadczy to tylko o jednym :!: :!: :!: :mrgreen:
Edyta - 2011-02-15, 19:09

a oczym moja droga to świadczy? :mrgreen:
BilaBonus - 2011-02-15, 19:36

Czytam codziennie, jak tylko pojawią się nowe info o małej. Bardzo mi się podoba i kibicuję jej. Mam nadzieję, że znajdzie fantastyczny dom! Zdjęcia piękne bo i modelki pierwsza klasa.

PS: Zwróciłam uwagę na wasz dywan :D I muszę przyznać, że niezmiernie mi przypadł do gustu. Zatem powiedz no moja droga :D gdzie taki dywan sprzedają i jak wygląda odkurzanie go. Kłaki bardzo widoczne na dywaniku. Odkurza się w miarę szybko ... itd

Edyta - 2011-02-15, 19:39

Moja droga ten dywan był wybierany z myślą o psiakach, nie widać na nim nic, ani piachu ani sierści - pewnie to zasługa grubo-tkanego materiału, ale ja jestem zachwycona, a kupiony był w Ikea :)
Kasia, Szajba i Milka - 2011-02-15, 19:40

kochana moim zdaniem Lenka jest juz w swoim domku :mrgreen:
GosiaIhepi - 2011-02-15, 19:41

Edytko ja mam tyle pracy że juz na nic nie mam czasu ale na wasz wątek zawsze wchodzę i oglądam, i czytam, i zawsze się uśmiecham. Buziaki dla naszej pannicy ze te ogromne postępy
Edyta - 2011-02-15, 19:54

Kasia i Szajba napisał/a:
kochana moim zdaniem Lenka jest juz w swoim domku :mrgreen:

:mrgreen: Kasiu, niestety nie dam rady z 3 psami zarówno finansowo jak i fizycznie, a już niedługo pojawi się wyczekiwany od jakiegoś czasu maluch, może jak wybuduję wymarzony domek z ogródkiem to wtedy moje tymczasy zostaną już na stałe :)

Kasia, Szajba i Milka - 2011-02-15, 20:02

Wiadomo, gdyby to zależalo tylko od chęci to tez mialabym swoje stadko :roll:
Edyta napisał/a:
jak wybuduję wymarzony domek z ogródkiem to wtedy moje tymczasy zostaną już na stałe

Dom z ogrodkiem :roll: oo trzymam Cie za słowo, wtedy przylecimy z Szajba na ten superdywan :-D ktory robi furrore :-)
Ja sama wertuje strony na allegro azeby sprawic taki dywan Szajbce :-D

Edyta - 2011-02-15, 20:05

o widzisz to jesteś kolejną osobą, która kupuje dywan dla psa, pierwsza była Gocha :)
Kasia, Szajba i Milka - 2011-02-15, 20:08

ups przepraszam za OT. Nie bede "zaśmiecac" wątku Lenki. Trzeba sie przenieść gdzie indziej :mrgreen:
Karmelowa Alusia - 2011-02-16, 13:56

A propos dywanów.Ja na okolicznoć przyjazdu Karmela też kupowałam odpowiedni kolorystycznie dywan.Śmieszne to , bo kwestia dywanu pojawiała się już w wielu wątkach , w róznych okolicznościach
Karmelowa Alusia - 2011-02-16, 14:05

Upss , chyba jakość zdjęcia nie oddaje goldeniego koloru
Edyta - 2011-02-16, 14:19

:)
Edyta - 2011-02-21, 15:27

Kilka portrecików:

bielan - 2011-02-21, 15:35

Edyto,
Twoje zdjecia sa z kazdym dniem coraz ladniejsze,pytanie tylko czyja to zasluga: Twoja, czy pieknej Modelki :-)

Edyta - 2011-02-21, 15:36

:mrgreen: Modelki :-P

bielan - 2011-02-21, 18:43

ojjj chyba masz rację :-)
MarzenaTabaNugat - 2011-02-23, 07:45

Edytko... ona jest cudowna :mrgreen: Szkoda że Wrocław tak daleko...bo chętnie zobaczyłabym tą piękność na żywo..

P.S. Ty to masz szczęście do pięknych tymczasów... :rotfl:

Korbulowa Familia - 2011-02-23, 18:45

Jestem zakochana w tej suni!!
Wczoraj pierwszy raz odwiedziłam stronę Fundacji Warta Goldena i nie mogę przestać myśleć o tym złociaku!! :mrgreen: Ankietę już wysłalam, ale raczej mam małe szanse na obdarzenie tej królewny moim serduchem i mieszkankiem, bo mieszkam na drugim piętrze bez windy, ale... Może tak mialo być i akurat wczoraj dane mi było zobaczyć Lenkę i Wasze posty o niej i innych podopiecznych... ;-) Teraz śledzę co chwilę czekając, aż pojawią się nowe informacje na temat suni :-D

Pozdrawiam ciepło opiekunów Lenki :mrgreen:

Edyta - 2011-02-25, 21:46

Kolejny sukcesik - Lenka wita każdego przechodnia z pieskiem - moja, mądra psinka :) , mamy też złe wiadomości, wczoraj rano małpiszon coś zeżarł w trawie jak biegał luzem i niestety nocke spędziłam na mrozie, dzisiaj był wet i zastrzyki bo niunia gorączkuje przy tej biegunce, ale humor jej nie opuszcza, bo pierwszy raz bawiła się na łace z pieskiem szitcu - sorrki za błąd pisowni :mrgreen: