To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Fundacji Warta Goldena
Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.

PSY FUNDACJI - BORYS - 106

Warna - 2012-04-30, 14:25

Bardzo się cieszę, że ten wspaniały pies znalazł możliwość życia w nowych warunkach, gdzie miejmy nadzieję, nigdy mu się nie przytrafi to, co miało miejsce kiedyś w przeszłości. Borysku, sprawuj się grzecznie!
Kasia, Szajba i Milka - 2012-04-30, 15:57

Aż się łezka w oku kręci. Wszyscy chcieliśmy dla Boryska jak najlepiej!!! Dokładaliśmy wszelkich starań aby miał szanse na kochający dom! Borysku życze Ci dużo szcześcia ! Bądz grzeczny :)
Rufiakowa Amcia - 2012-04-30, 18:36

cudownie!!! :rotfl: Borysiu, szczęśliwości w nowym domku! Gratuluję Pani Małgorzacie!
Barbara Krzeszk - 2012-04-30, 18:42

BORYSKU .. trzymamy kciuki za ciebie .. bądź grzeczny w nowym domku :)
Małgorzata i Messi - 2012-04-30, 18:56

Już nie możemy się doczekać jutra! Jedziemy po Boryska i zabieramy go ze sobą do domu :-) Strasznie się cieszymy, bo z tego co :-D czytam Borys to wspaniały psiak :-D
M!S!A - 2012-04-30, 19:09

Witam pani Małgorzato. Bardzo się cieszę że zalogowała się pani na forum, bo to oznacza, że możemy liczyć na bieżące info z Waszego życia i mnóstwo zdjęć :)
jarecki - 2012-04-30, 19:10

Za czas jakiś nawiedzę Was ponownie i odwiedzę Borysa.
Małgorzata i Messi - 2012-04-30, 19:35

Na info i zdjęcia możecie liczyć na pewno :-D Panie Jarku zapraszamy :-)
Majka886 - 2012-05-01, 12:03

Ech...cóż mogę napisać? :) tylko trzymać mocno kciuki za Misiaka, żeby był grzeczny. Co myślę, nie będzie dużym problemem;)
W razie czego służę wiedzą na temat Borysa i jego zachowań, zamiłowań :mrgreen:

To był dla nas naprawdę wspaniały czas :)

Aga i Sara - 2012-05-01, 12:14

Pani Małgorzato serdeczne gratulacje i wielu szczęśliwych chwil w towarzystwie psiaków.

Pozdrawiam
Aga

Majka886 - 2012-05-01, 16:03

Właśnie ruszył Borys do nowego domku :)
nowych Państwa od razu polubił i władował się do samochodu :mrgreen:

nic subtelności :lol:

A nosa Misiak ma do ludzi 8-)

Jestem w 100% pewna, że będzie z nimi baaaaardzo szczęśliwy :mrgreen:

Trzymam teraz mocno kciuki :)

Majka886 - 2012-05-01, 18:34

Właśnie dzwoniła do mnie pani Małgosia :)

Jestem z Borysa baaaardzo dumna :-D
To naprawdę będzie wspaniały towarzysz dla tej rodziny :-)

jarecki - 2012-05-01, 18:46

No cóż , wypada się tylko cieszyć, oby więcej takich zakończeń.
Małgorzata i Messi - 2012-05-01, 18:50

Borys czuje się jak u siebie;-) Od razu spenetrował cały dom, przywitał się z wszystkimi jakby tęsknił całe życie :mrgreen: Razem z Bossem(owczarek niemiecki) zaprzyjaźnili się i teraz bawią się i tarzają w piasku więc będą cali brudni :-P Jestem zaskoczona, że Bossiak tak szybko go zaakceptował :-D jakby byli sobie przeznaczeni :rotfl: Przed nami pierwsza noc mam nadzieję że będzie grzeczny. Borys jak na razie woli zwiedzać posesję więc do wieczora będzie wymęczony :-D
Aga, Tami i Lenka - 2012-05-01, 18:51

to wspaniale :) bardzo, bardzo się cieszę, że Borysek ma juz nowy stały dom. Maju, Tobie bardzo dziękuje za całe zaangazowanie i pomoc i opiekę nad Boryskiem. Cały czas bardzo dokładnie sledziłam wątek Boryska i chcę tutaj podziękować całej fundacji za Wszystko co dla niego zrobiła :) jestem i będę Wam zawsze bardzo wdzięczna za całą okazaną nam pomoc :) jeszcze raz bardzo Wam wszytskim dziękuję. Pani Małgosi życzę Wszystkiego najlepszego, Borysek napewno będzie wspanałym towarzyszem dla całej rodziny :)
Warna - 2012-05-01, 19:06

Małgosiu, czy mogę zmienić Twój nick na Małgorzata i Borys, albo na jakkolwiek inny, który połączy Ciebie z Boryskiem na naszym forum już na zawsze?
Małgorzata i Messi - 2012-05-01, 19:10

Oczywiście, proszę :-)
Jerzy Kora - 2012-05-01, 22:43

Gratulacje. Oby Wam się dobrze działo..... Bardzo się cieszę.
Małgorzata i Messi - 2012-05-02, 10:42

Noc minęła spokojnie :-) rano zaczął chrapać no i się zaczęło :-D Takiego chrapka jeszcze nie mieliśmy :mrgreen: Dobrze że jesteśmy przyzwyczajeni :) Drzwi na podwórko ma cały czas otwarte ale chyba jeszcze nie rozumie że może wychodzić sam kiedy chce więc trzeba iść z nim :) Jest grzeczny, trochę się pobawi, pobiega i idzie odpoczywać. Rano pojechałam do sklepu i zostawiłam go samego z Bossem na podwórku. Jak wróciłam bawili się razem w najlepsze :) Nawet nie zauważyli że wróciłam! :) Teraz Borys znowu odpoczywa.
Małgorzata i Messi - 2012-05-02, 11:09

Razem z Bossem

Widok po przebudzeniu :)

Baaaardzo zmęczony :mrgreen:

Od razu polubił nasz bagażnik ;)

Woda!!! :mrgreen: to ja idę a wy możecie jechać! :mrgreen:

M!S!A - 2012-05-02, 12:34

Pani Małgorzato, zalecam zakup linki 15 metrowej, bo na spuszczanie ze smyczy jeszcze za wcześnie, a taka linka bez problemów pozwoli na korzystanie z uroku kąpieli :) Bardzo fajne zdjęcia, i niesamowicie się cieszę że Borys tak polubił się z nowym psim bratem :)
Majka886 - 2012-05-02, 14:28

Macie bardzo ładnego owczarka :)

Oj tak dźwięki z siebie niesamowite wydaje;p często w nocy nie wiedziałam który z chłopaków tak daje :mrgreen:

Cieszę się, że tak dobrze się u Was czuje i ma kompana do zabaw :mrgreen:

Czy Borys ładuje się na kanapy i łóżka?

Małgorzata i Messi - 2012-05-02, 15:13

Tak :-) ściąga poduszki i bega z nimi po domu nie chcąc oddać :-) Ale nie pozwalamy mu na to, więc myślę że po czasie zrozumie, że nie wolno :-) Nie odstępuje nas na krok :-D

Majka886 - 2012-05-02, 15:55

Mi na początku też zabierał poduszki, ale szybko zrozumiał, że nie wolno, bo to moje a nie jego :)

Chce mieć pewność, że nie odejdziecie za daleko bez niego. A może gdzieś po drodze coś pysznego mu się trafi do jedzonka :mrgreen:

Małgorzata i Messi - 2012-05-03, 15:22

Psiaki dogadują się coraz lepiej :-D Borys sam wychodzi kiedy chce i najwyraźniej bardzo mu się to podoba, bo coraz więcej czasu spędza na zewnątrz :)