To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Fundacji Warta Goldena
Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.

PSY FUNDACJI - SURI - 10, 216

Korbulowa Familia - 2011-06-05, 17:47

basia1 napisał/a:
Jesli chodzi o datki rzeczowe, to muszę znaleźć osobę, która umie obsługiwać się z aukcjami i poprowadzi tę aukcję na swoim profilu w Pani imieniu

Jak coś zgłaszam swoją osobę jako chętną do poprowadzenia aukcji :)
Mam konto na allegro i chęci :)

Barbara - 2011-06-05, 21:24

Super Olu- proszę skontaktuj się na PW z Panią Ewą i uzgodnijcie wszystko.Jak coś to służę swoją osobą.
Pani Ewo DZIĘKUJEMY :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Iwona Kalinowsk - 2011-06-05, 21:27

:(
Ewa Albrecht - 2011-06-06, 16:35

Witajcie, wyżebrałam dziś w pracy 80 PLN, każdy wpłacał po 5 złotych. To niedużo, ale będę pracować dalej. Wieczorkiem dorwę kompa i zrobię przelewik na Suri. Mam nadzieję, że kasa płynie i od Was. Z Olą omawiamy już aukcje z moimi precjozami po przodkach. Muszę tylko zrobić ładne zdjęcia i wystawiamy! Mam nadzieję, że będzie z tego kasa. A propos, co u Suri, naszej ślicznej mordeczki? Jak skórka i charakterek? Pozdrawiam Ewa
PS. Prześlijcie na mój adres trochę wartowych ulotek.

Kasia, Szajba i Milka - 2011-06-06, 17:03

Ewo poprosze o Twoj adres mail na PW zebym mogla wyslac Ci ulotki :)
Barbara - 2011-06-06, 17:07

U Surinki lepiej- steryd działa a charakterek w hoteliku bez zarzutu- bardzo grzeczna dziewczynka ;-)
Dziękujemy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Korbulowa Familia - 2011-06-06, 17:11

Pani Basiu czekam na akceptację treści ogłoszenia allegro (wysłałam na Pani e-mail) :)
Ewa jak możesz wysłać do mnie PW z Twoim adresem to Tobie również prześlę treść ogłoszenia - i będę czekała na sugestie w ewentualnych poprawkach tekstu ;)

milcia25 - 2011-06-06, 17:36

Na prośbę Ewy jeszcze w maju zrobiłam Surince kilka ogłoszeń, może przyda Wam się treść np http://ogloszenia.trojmia...ogl3805284.html

Może dodać jakiś dopisek, że można też pomóc przelewając pieniążki?

EWA INGA - 2011-06-06, 18:12

Tak Aniu zgadza się i za to dziękujemy Tobie ślicznie :) jednak dalej będziemy cie prosić o wsparcie z ogłoszeniami dla Surinki :)
Scoobisiowie - 2011-06-06, 18:29

Kurna chata :!: Takie cudo i nikt nie chce pokochać :zalamka:
Wzięłabym piękność do siebie ale w pobliżu nawet nie ma specjalisty od skóry :evil:

milcia25 - 2011-06-06, 20:36

Ewo, Basiu - to co myślicie żeby do ogłoszeń dodać dopisek o wpłatach na konto? Coś w stylu:

Cytat:
Nie możesz adoptować psa, ale chciałbyś pomóc Suri i inne goldenki? Wspomóż Wartę Goldena wpłatami na konto TOZ w Polsce Oddział w Zabrzu Pekao SA o/ Zabrze 58 1240 4849 1111 0000 5351 3032, koniecznie z dopiskiem: DLA WARTY GOLDENA. Każda złotówka się liczy!

Barbara - 2011-06-06, 20:38

Oczywiście jestem ZA :)
Ewa Albrecht - 2011-06-06, 20:51

Witam, chyba trzeba podać też pełny adres właściciela konta czyli TOZ, bo np. jak ja przelewam na obcy rachunek z mojego konta muszę podać pełny adres z kodem, bo przelew nie pójdzie. Ewa Albrecht
Jerzy Kora - 2011-06-06, 22:42

Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami w Polsce - Oddział w Zabrzu
ul. Wolności 278
41-800 - Zabrze

EWA INGA - 2011-06-07, 06:14

milcia25 napisał/a:
Ewo, Basiu - to co myślicie żeby do ogłoszeń dodać dopisek o wpłatach na konto? Coś w stylu:

Cytat:
Nie możesz adoptować psa, ale chciałbyś pomóc Suri i inne goldenki? Wspomóż Wartę Goldena wpłatami na konto TOZ w Polsce Oddział w Zabrzu Pekao SA o/ Zabrze 58 1240 4849 1111 0000 5351 3032, koniecznie z dopiskiem: DLA WARTY GOLDENA. Każda złotówka się liczy!

Oczywiście Aniu ja też jestem za :)

Iwona Kalinowsk - 2011-06-07, 09:29

Basiu mam małe pytanie - czy nie czas już zmienić wieku Surinki? Przecież 1-go sierpnia skończy już całe trzy latka i myślę, że czas najwyższy w opisie o Suri nie pisać "2 letnia mlodziutka" - to już jest w pełni dorosła kobietka :)
Proszę tylko nie pomyśl, że chcę ingerować w Wasze sprawy, ale jeśli ktoś będzie chciał wziąć pieska 2 latka, a okaże się, że ma już 3 - to może być problem, a cierpieć znowu będzie Suri. :>

Jerzy Kora - 2011-06-07, 10:19

Hehe. Kaźdemu bym życzył takiej "ingerencji". Cieszymy sie że pomagasz :)

Suri może już i dorosła kobietka, ale psy tej razy są zawsze młode. :mrgreen:

Barbara - 2011-06-07, 10:58

Iwona Kalinowsk napisał/a:
Basiu mam małe pytanie - czy nie czas już zmienić wieku Surinki? Przecież 1-go sierpnia skończy już całe trzy latka i myślę, że czas najwyższy w opisie o Suri nie pisać "2 letnia mlodziutka" - to już jest w pełni dorosła kobietka :)
Proszę tylko nie pomyśl, że chcę ingerować w Wasze sprawy, ale jeśli ktoś będzie chciał wziąć pieska 2 latka, a okaże się, że ma już 3 - to może być problem, a cierpieć znowu będzie Suri. :>

oczywiście , dziękujemy za zwrócenie uwagi :) Musimy tylko trochę tutaj pomyśleć, bo Warna jest na urlopie a nikt z nas nie może3 zmieniać postów administratora...Ale walczymy :)

Iwona Kalinowsk - 2011-06-07, 14:33

Jerzy Kora napisał/a:

Masz rację Jurku, że psy tej rasy są zawsze młodziutkie, ale wiesz - ludzie są różni :)

Iwona Kalinowsk - 2011-06-07, 14:35

oczywiście , dziękujemy za zwrócenie uwagi :) Musimy tylko trochę tutaj pomyśleć, bo Warna jest na urlopie a nikt z nas nie może3 zmieniać postów administratora...Ale walczymy :) [/quote]

...to cieszę się Basiu, że pozytywnie została przyjęta moja maleńka ingerencja :>

Jerzy Kora - 2011-06-07, 19:26

Iwona Kalinowsk napisał/a:
Jerzy Kora napisał/a:

Masz rację Jurku, że psy tej rasy są zawsze młodziutkie, ale wiesz - ludzie są różni :)

Coś wiem na ten temat. Mężczyźni są podobno jak duże dzieci. A dzieci uwielbiają goldeny. Przy dzieciach goldeny..... :roll: ...... no dobra. Już nie kombinuję dalej :mrgreen:

Iwona Kalinowsk - 2011-06-07, 20:46

Ja też wiem coś na ten temat, ale faktycznie masz rację i wcale nie kombinujesz :>
Ewa Albrecht - 2011-06-08, 20:23

Witajcie kochani, co słychać u naszej Suri? Jak postępuje leczenie i uspołecznianie królewny? Basiu, czy pieniądze wpłacone na Suri są na naszym koncie, martwię się. Ewa
Barbara - 2011-06-08, 20:29

Na koncie wirtualnego opiekuna już są a na koncie Tozu mam dostać jutro informacje i przelew :)
Ewa Albrecht - 2011-06-08, 20:40

Witam ponownie, z Korbulową Familią finalizujemy naszą pierwszą goldenią aukcję moich biżuteryjnych sreber. Jest ich dużo, więc będzie co robić. Ola napisała śliczny goldeni wstęp, więc pozostaje się tylko modlić o wrażliwe serca kupujących. Myślimy też o wstawieniu mniej wartościowych fantów do pewnego sklepu internetowego. Wszystko dla Suri i innych goldków. Olka jest naprawdę fantastyczna.Pozdrawiam