Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACJI - SURI - 10, 216
Korbulowa Familia - 2011-06-05, 17:47
basia1 napisał/a:
Jesli chodzi o datki rzeczowe, to muszę znaleźć osobę, która umie obsługiwać się z aukcjami i poprowadzi tę aukcję na swoim profilu w Pani imieniu
Jak coś zgłaszam swoją osobę jako chętną do poprowadzenia aukcji
Mam konto na allegro i chęci Barbara - 2011-06-05, 21:24 Super Olu- proszę skontaktuj się na PW z Panią Ewą i uzgodnijcie wszystko.Jak coś to służę swoją osobą.
Pani Ewo DZIĘKUJEMY Iwona Kalinowsk - 2011-06-05, 21:27 Ewa Albrecht - 2011-06-06, 16:35 Witajcie, wyżebrałam dziś w pracy 80 PLN, każdy wpłacał po 5 złotych. To niedużo, ale będę pracować dalej. Wieczorkiem dorwę kompa i zrobię przelewik na Suri. Mam nadzieję, że kasa płynie i od Was. Z Olą omawiamy już aukcje z moimi precjozami po przodkach. Muszę tylko zrobić ładne zdjęcia i wystawiamy! Mam nadzieję, że będzie z tego kasa. A propos, co u Suri, naszej ślicznej mordeczki? Jak skórka i charakterek? Pozdrawiam Ewa
PS. Prześlijcie na mój adres trochę wartowych ulotek.Kasia, Szajba i Milka - 2011-06-06, 17:03 Ewo poprosze o Twoj adres mail na PW zebym mogla wyslac Ci ulotki Barbara - 2011-06-06, 17:07 U Surinki lepiej- steryd działa a charakterek w hoteliku bez zarzutu- bardzo grzeczna dziewczynka
Dziękujemy Korbulowa Familia - 2011-06-06, 17:11 Pani Basiu czekam na akceptację treści ogłoszenia allegro (wysłałam na Pani e-mail)
Ewa jak możesz wysłać do mnie PW z Twoim adresem to Tobie również prześlę treść ogłoszenia - i będę czekała na sugestie w ewentualnych poprawkach tekstu milcia25 - 2011-06-06, 17:36 Na prośbę Ewy jeszcze w maju zrobiłam Surince kilka ogłoszeń, może przyda Wam się treść np http://ogloszenia.trojmia...ogl3805284.html
Może dodać jakiś dopisek, że można też pomóc przelewając pieniążki?EWA INGA - 2011-06-06, 18:12 Tak Aniu zgadza się i za to dziękujemy Tobie ślicznie jednak dalej będziemy cie prosić o wsparcie z ogłoszeniami dla Surinki Scoobisiowie - 2011-06-06, 18:29 Kurna chata Takie cudo i nikt nie chce pokochać
Wzięłabym piękność do siebie ale w pobliżu nawet nie ma specjalisty od skóry milcia25 - 2011-06-06, 20:36 Ewo, Basiu - to co myślicie żeby do ogłoszeń dodać dopisek o wpłatach na konto? Coś w stylu:
Cytat:
Nie możesz adoptować psa, ale chciałbyś pomóc Suri i inne goldenki? Wspomóż Wartę Goldena wpłatami na konto TOZ w Polsce Oddział w Zabrzu Pekao SA o/ Zabrze 58 1240 4849 1111 0000 5351 3032, koniecznie z dopiskiem: DLA WARTY GOLDENA. Każda złotówka się liczy!
Barbara - 2011-06-06, 20:38 Oczywiście jestem ZA Ewa Albrecht - 2011-06-06, 20:51 Witam, chyba trzeba podać też pełny adres właściciela konta czyli TOZ, bo np. jak ja przelewam na obcy rachunek z mojego konta muszę podać pełny adres z kodem, bo przelew nie pójdzie. Ewa AlbrechtJerzy Kora - 2011-06-06, 22:42 Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami w Polsce - Oddział w Zabrzu
ul. Wolności 278
41-800 - ZabrzeEWA INGA - 2011-06-07, 06:14
milcia25 napisał/a:
Ewo, Basiu - to co myślicie żeby do ogłoszeń dodać dopisek o wpłatach na konto? Coś w stylu:
Cytat:
Nie możesz adoptować psa, ale chciałbyś pomóc Suri i inne goldenki? Wspomóż Wartę Goldena wpłatami na konto TOZ w Polsce Oddział w Zabrzu Pekao SA o/ Zabrze 58 1240 4849 1111 0000 5351 3032, koniecznie z dopiskiem: DLA WARTY GOLDENA. Każda złotówka się liczy!
Oczywiście Aniu ja też jestem za Iwona Kalinowsk - 2011-06-07, 09:29 Basiu mam małe pytanie - czy nie czas już zmienić wieku Surinki? Przecież 1-go sierpnia skończy już całe trzy latka i myślę, że czas najwyższy w opisie o Suri nie pisać "2 letnia mlodziutka" - to już jest w pełni dorosła kobietka
Proszę tylko nie pomyśl, że chcę ingerować w Wasze sprawy, ale jeśli ktoś będzie chciał wziąć pieska 2 latka, a okaże się, że ma już 3 - to może być problem, a cierpieć znowu będzie Suri. Jerzy Kora - 2011-06-07, 10:19 Hehe. Kaźdemu bym życzył takiej "ingerencji". Cieszymy sie że pomagasz
Suri może już i dorosła kobietka, ale psy tej razy są zawsze młode. Barbara - 2011-06-07, 10:58
Iwona Kalinowsk napisał/a:
Basiu mam małe pytanie - czy nie czas już zmienić wieku Surinki? Przecież 1-go sierpnia skończy już całe trzy latka i myślę, że czas najwyższy w opisie o Suri nie pisać "2 letnia mlodziutka" - to już jest w pełni dorosła kobietka
Proszę tylko nie pomyśl, że chcę ingerować w Wasze sprawy, ale jeśli ktoś będzie chciał wziąć pieska 2 latka, a okaże się, że ma już 3 - to może być problem, a cierpieć znowu będzie Suri.
oczywiście , dziękujemy za zwrócenie uwagi Musimy tylko trochę tutaj pomyśleć, bo Warna jest na urlopie a nikt z nas nie może3 zmieniać postów administratora...Ale walczymy Iwona Kalinowsk - 2011-06-07, 14:33
Jerzy Kora napisał/a:
Hehe. Kaźdemu bym życzył takiej "ingerencji". Cieszymy sie że pomagasz
Suri może już i dorosła kobietka, ale psy tej razy są zawsze młode.
Masz rację Jurku, że psy tej rasy są zawsze młodziutkie, ale wiesz - ludzie są różni Iwona Kalinowsk - 2011-06-07, 14:35 oczywiście , dziękujemy za zwrócenie uwagi Musimy tylko trochę tutaj pomyśleć, bo Warna jest na urlopie a nikt z nas nie może3 zmieniać postów administratora...Ale walczymy [/quote]
...to cieszę się Basiu, że pozytywnie została przyjęta moja maleńka ingerencja Jerzy Kora - 2011-06-07, 19:26
Iwona Kalinowsk napisał/a:
Jerzy Kora napisał/a:
Hehe. Kaźdemu bym życzył takiej "ingerencji". Cieszymy sie że pomagasz
Suri może już i dorosła kobietka, ale psy tej razy są zawsze młode.
Masz rację Jurku, że psy tej rasy są zawsze młodziutkie, ale wiesz - ludzie są różni
Coś wiem na ten temat. Mężczyźni są podobno jak duże dzieci. A dzieci uwielbiają goldeny. Przy dzieciach goldeny..... ...... no dobra. Już nie kombinuję dalej Iwona Kalinowsk - 2011-06-07, 20:46 Ja też wiem coś na ten temat, ale faktycznie masz rację i wcale nie kombinujesz Ewa Albrecht - 2011-06-08, 20:23 Witajcie kochani, co słychać u naszej Suri? Jak postępuje leczenie i uspołecznianie królewny? Basiu, czy pieniądze wpłacone na Suri są na naszym koncie, martwię się. EwaBarbara - 2011-06-08, 20:29 Na koncie wirtualnego opiekuna już są a na koncie Tozu mam dostać jutro informacje i przelew Ewa Albrecht - 2011-06-08, 20:40 Witam ponownie, z Korbulową Familią finalizujemy naszą pierwszą goldenią aukcję moich biżuteryjnych sreber. Jest ich dużo, więc będzie co robić. Ola napisała śliczny goldeni wstęp, więc pozostaje się tylko modlić o wrażliwe serca kupujących. Myślimy też o wstawieniu mniej wartościowych fantów do pewnego sklepu internetowego. Wszystko dla Suri i innych goldków. Olka jest naprawdę fantastyczna.Pozdrawiam