To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Fundacji Warta Goldena
Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.

PSY FUNDACJI - HIRA - 89, 145

Gabiś i Fifi - 2013-02-27, 13:12

Ślicznota Kochana!!!!Całusy dla niej!!!! :serce: :*
Aga, Tami i Lenka - 2013-02-27, 21:39

Ela a może jakieś wspólne spotkanko? :-)
Gabiś i Fifi - 2013-04-08, 16:40

Hirciu - co u Ciebie???? :serce: moje...
Gabiś i Fifi - 2013-05-12, 16:49

Przypominam się... :-(
Ela Hirka i Bakusia - 2013-06-08, 06:59

Dzień dobry :)

A więc meldujemy się po dłuższej ciszy z naszej strony ;)

Hirka ma się dobrze, jest zdrowa i wreszcie troszkę przybrała wagi :) zrobiła się prawdziwym łasuchem i uwielbia kraść jedzonko gdy tylko zobaczy,że znikamy na chwilę jej z oczu ;) Dużo szczeka i nie wykazuje żadnej agresji.

A tutaj zdjęcie z ostatniego spotkania Hiry i Foxa :)

Pozdrawiamy ;-)

Ewa i Cindy - 2013-06-08, 09:01

ale fajnie.. :) pięknie się uśmiechają.. :)
powiadasz ze z Hirki się pies stróżując obronny zrobił :)
czy to nasz Fox? ja wiem że to wątek Hirki ale dawno o Foxie nic nie było.. jak się jeszcze spotkacie ja bardzo proszę o więcej zdjęć :)

Ela Hirka i Bakusia - 2013-06-08, 09:19

Tak to Fox, który ma się bardzo dobrze :)

a Hirka im więcej obcuje z innymi psiakami tym lepiej się rozwija :)

Ewa i Cindy - 2013-06-08, 10:16

no no.. :) szkoda ze nie dotarliście na zjazd.. tam by się Wam dziewczynka otworzyła :)
Warna - 2013-06-08, 10:21

Następnym razem Was pomęczymy z tym naszym zjazdem. :-D
Rufiakowa Amcia - 2013-06-08, 11:41

Ewa i Cindy napisał/a:
no no.. :) szkoda ze nie dotarliście na zjazd.. tam by się Wam dziewczynka otworzyła :)

Oj tak tak! Potwierdzam- nic tak dobrze nie robi na socjalizację psiaka, jak spotkanie z bandą kudłaczy ;)

Super wreszcie widzieć Hirkę :)

Gabiś i Fifi - 2013-09-18, 16:17

Hejo,co tam u Hirki słychać??? :)

???? :/

Ela Hirka i Bakusia - 2013-09-30, 15:41

Dzień dobry :)

U Hirki wszystko dobrze :) żyje sobie spokojnie razem z nami i oczekuje na pojawienie się nowego członka rodziny co nastąpi już w przeciągu kilku - kilkunastu dni :mrgreen:

Oczywiście jest kochana, bez zmian strachliwa i dużo szczeka :D Właśnie próbuję ją umówić do Psiego Spa co by była w pełni gotowa na przyjęcie dzidziusia :)

Pozdrawiamy :!:

M!S!A - 2013-09-30, 15:58

Serdecznie gratuluje :D cieszę się że wszystko u Was w porządku, a czy mimo zaawansowanego stanu możemy liczyc na jakieś fotki Hiruni?
Gabiś i Fifi - 2013-09-30, 18:19

Oooooo,doczekałam się,cudownie :-) Cieszę się niesamowicie.

I fakt,pewnie teraz nie macie na to czasu - ale miło by było znów zobaczyć Hirkę.

Gratulacje i szczęśliwego rozwiązania! :-) :)

Ela Hirka i Bakusia - 2013-10-01, 11:38

Właśnie idziemy na spacer więc postaram się zrobić kilka zdjęć chociaż Hirka bez zmian strasznie boi się aparatu nawet w telefonie i zaraz ucieka :( zrobić jej ładne zdjęcie to cud,ale zrobimy wszystko co w naszej mocy 8-)

dziękujemy za gratulacje :)

Ela Hirka i Bakusia - 2013-10-02, 20:05

tak więc obiecane zdjęcia :-)

Rufiakowa Amcia - 2013-10-02, 23:25

Ho ho, no to pięknie :) Będzie Ciotka Hirka :D

A zdjęcie przy batucie- cudowne, Hircia, jak taki Kłapouchy, nic tylko wytulić i wycałować :)

Gabiś i Fifi - 2013-10-03, 09:08

Ślicznota.. Jaka puchata się zrobiła,chyba przytyła co?

Piękna kochana Hirka. :serce: dzięki Elu za zdjęcia.

Ela Hirka i Bakusia - 2013-10-03, 10:46

Tak Hirka zdecydowanie przytyła :) jednak gotowane jedzenie jest dla niej najlepsze :) niestety przy suchej karmie nawet z wywarem wybrzydza od początku.

niestety jej strach nie mija dlatego każdy gwałtowny ruch ją odstrasza... jedynie jak dzieciaki biegają to nie reaguje... najbardziej boi się mężczyzn :-( no ale pewnie już jej to zostanie do końca życia... tak samo jak widok aparatu

Ona jest taką cichą wodą :lol: jak zostaje sama w domu to musimy zamykać na zamek korytarz bo inaczej wbiega do domu i buszuje. Przy tym potrafi zrzucić wszystkie doniczki, wskoczyć na stół, otworzyć szafkę i wywalić śmieci :roll: a jak wracamy leży i się trzęsie,bo wie,że źle zrobiła... czasami też potrafi się załatwić w domu...

jest bardzo kochana i wymaga dużo czułości :-D :-D :-D

goldenek2 - 2013-10-03, 11:44

Świetnie rozumiecie sunię :> . To bardzo ważne i dla niej i dla Was :-)
Warna - 2013-10-16, 16:02

W ostatni poniedziałek uciekła lub została ukradziona HIRA. Bardzo proszę wszystkich o pomoc w szukaniu Hirci.
Hira została wypuszczona do ogrodu i po 10 minutach okazało się, że już jej nie ma. Właściciele szukali jej w okolicy, ale niestety bez rezultatu. Hira niestety nie miała ani chipa ani adresówki. :-(

Iza Tutisowa - 2013-10-16, 16:06

Jejku nie za dobre wieści :(
Asterkowy Krzysztof - 2013-10-16, 16:20

Zróbmy jej wydarzenie na Fejsie,jeżeli jeszcze nie ma, może się uda ,znaleźć tą drogą :-|
Asterkowy Krzysztof - 2013-10-16, 16:23
Temat postu: Hirka
W ostatni poniedziałek uciekła lub została ukradziona HIRA. Bardzo proszę wszystkich o pomoc w szukaniu Hirci.
Hira została wypuszczona do ogrodu i po 10 minutach okazało się, że już jej nie ma. Właściciele szukali jej w okolicy, ale niestety bez rezultatu. Hira niestety nie miała ani chipa ani adresówki. :-(

Aga, Tami i Lenka - 2013-10-16, 17:25

wysłałam już info do całej mojej poznańskiej rodziny goldeniowej