To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Fundacji Warta Goldena
Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.

PSY FUNDACYJNE W NOWYCH DOMACH - LUNA ma już dom w Sosnowcu - 220

Asterkowy Krzysztof - 2013-01-17, 12:01

:lol: :lol: :lol: nasza Lunka to ich piekniejszy odłam rodu :-P
goldenek2 - 2013-01-17, 12:08

Zdecydowanie najpiękniejszy :lol:
Rufiakowa Amcia - 2013-01-18, 00:16

Hahaha, Misia Uszatek, jesteś zniewalająco-rozbrajająco-rozwalająca :D
MiT - 2013-01-22, 19:49

Miziańskość i przytulańskość Lunki nie zna granic :)
Kocha kontakt z człowiekiem, zawsze i wszędzie :)

Warna - 2013-01-22, 19:52

Piękne zdjęcie, chyba by nam się przydało. :-D
Kama, Mela, Ruda - 2013-01-23, 17:24

o raaaany, miód na serce!
Przepiękne!

wilczek - 2013-01-28, 15:10

ale ta Twoja sunia jest śliczna:) od dawna sledze ten wątek:) wysciskaj ja ode mnie:)
M!S!A - 2013-01-28, 15:14

wilczek napisał/a:
ale ta Twoja sunia jest śliczna:)

Ta sunia jest do adopcji :)

wilczek - 2013-01-29, 10:57

wiem:) ze jest do adopcji:) i nie kuście:D
sysia - 2013-01-30, 14:08
Temat postu: Adopcja Lunki
czy wystarczy przesłać na maila fundacja@wartagoldena.org.pl wypełnioną Ankietę dotyczącą adopcji psiaka, czy trzeba gdzieś jeszcze zgłosić chęć adopcji, żeby zwiększyć swoje szanse ?
goldenek2 - 2013-01-30, 14:11

Trzeba przysłać ankietę, a potem oczekiwać na wizytę miłych ludzi z WG :-D
wilczek - 2013-01-30, 17:29

bardzo powaznie mysle o Lunce ale jeszcze Tż musi sie zgodzic, chcemy oboje Goldena tylko on obstawia szczeniaka a mnie ona zauroczyla.:) fakt że mamy kota i nie wiem jakby na duzego psa zareagowal... ale mysle:)
Ewa i Cindy - 2013-01-30, 17:56

ale Lunka jest w sumie młodym psiakiem.. a ze szczeniakiem to jest o wiele większa robota!!! :)
Aga, Tami i Lenka - 2013-01-30, 18:42

a do tego psiaczki po przejściach kochają potrójnie :-)
Angela i Lunka - 2013-01-30, 19:50

Lunka juz niedlugo bedzie z nami kochana psinka : )
goldenek2 - 2013-01-30, 22:08

No to szykuje się widzę kilka osób do łapki Lunki.... Fajnie :-)
MiT - 2013-01-30, 22:44

Czekamy i kibicujemy żeby Lunia znalazła swoją przystań i swoich kochających ludzi, już na zawsze :) Ten Aniołek zasługuje na wszystko co najlepsze :serce:

Kama, Mela, Ruda - 2013-01-31, 01:23

Spieszę ogłosić w takim razie, że po długiej drodze dochodzenia do siebie, odżywania, wypięknienia i stawania się cudownym psiakiem, drodze którą Lunka przebyła we wspaniałym domu tymczasowym (Marta, Tadek --> :serce: ) wreszcie skradła serca pewnych młodych ludzi i już niedługo nasze Luniszcze zamieszka z Angeliką i jej narzeczonym w Czeladzi. :-)
Czekamy jeszcze na załatwienie drobnych formalności i spraw i już niebawem Lunka odbędzie podróż do swojego nowego domu.
Angelika- gratulujemy serdecznie i cieszymy, że się ten wyjątkowy zwierzak skradł Wasze serducha :-)

Angela i Lunka - 2013-01-31, 08:40

My wam dziękujemy również skradla nasze serduszka ta królewna najpiękniejsza wiadomość jaką mogliśmy dostać to taka źe ona będzie z nami z natłoku wrażeń nie mogliśmy usnac jesteśmy szczęśliwi i zrobimy wszystko aby była kochana bo ona na to zasługuje Teraz tylko dziewczyny musimy odświeżyć mieszkanko aby psinka się dobrze czuła ,omawiamy transport i jedziemy po nasze dziecko:-D : :hura: :serce: dziękujemy wam kochane za szansę i wykorzystamy ją bo już kochamy tego psiaka :serce:
Kasia, Szajba i Milka - 2013-01-31, 08:57

Kochani gratuluje Wam :)
Każdy tutaj czuje się z Lunką związany- patrzyliśmy na jej cierpienie i ból. Byliśmy świadkami jak ta dzielna dziewczynka przełamywała wszystkie swoje lęki. Teraz widzimy ją szczęśliwą, biegającą, cieszącą się życiem.
Dziękujemy wszyscy razem i każdy z osobna Marcie i Tadeuszowi oraz Kasi ( pierwszy DT Lunki).

Kochani bądzcie dla niej oparciem, szczęściem, miłością! Kochajcie ją i dbajcie o nią .

Nasza kochana księżniczka LUNKA.

p.s. No to teraz obowiązkowo MUSICIE dołączyć do naszych zjazdów Fundacyjnych. Każdy z nas chce ją poznać osobiście- teraz już nie macie wyjścia :D

Asterkowy Krzysztof - 2013-01-31, 09:00

Ale super wieści :hura: :hura: :hura: :hura: :hura: :hura: Lunka w swoim włąsnym domku gratuluję Wam serdecznie dostaliście prawdziwy skarb :) :):) .Trzymamy za was kciuki :)

Marta Tadek dla was natomiast ogromne podziękowania to co daliście Lunce było wspaniałe i niewymierzalne byliście wspaniali będzie mi brakowało waszych zdjęć LUnki :)

Monciak - 2013-01-31, 09:53

Jestem szczęśliwa! Śledziłam losy Lunki od początku i cieszę się, ze znalazła kochający dom:-) To mnie utwierdza, że jest sens zostać domem tymczasowym :-)
monimax - 2013-01-31, 10:01

Super wieści :-D
Gratulacje dla nowego domku Lunki i wyrazy uznania dla DT, kawał dobrej roboty zrobiliście :-D

Angela i Lunka - 2013-01-31, 10:01

Oczywiscie ze bedziemy uczestniczyc w zjazdach aby poznac wszystkie osoby z fundacji i spacerki z psinkami
Wiemy że bedzie u nas szczesliwa bo my tego chcemy kazdy psiak zasluguje na milosc ale nie kazdy ma tyle szcześcia.Jestesmy w niej zakochani chcemy jej stworzyc prawdziwy dom aby czuła sie szczesliwa Gwiazdeczka nasz kochana i wemy że będzie
Bedziemy na biezaco przesylali informacje na jej temat i oczywiscie fotunie z nasza królewna bo tak ja nazwalismy.Ona zasługuje na wszystko co najlepsze bo jakby nie popatrzec to bedzie nasze dziecko :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

goldenek2 - 2013-01-31, 10:24

Gratulacje dla nowego domu Lunki.
To niesamowite co zrobił z tego zabiedzonego psa DT. Wielki szacunek dla Was. To niewątpliwie największa metamorfoza psiaka WG.