Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACYJNE W NOWYCH DOMACH - LUNA ma już dom w Sosnowcu - 220
Asterkowy Krzysztof - 2013-01-17, 12:01 nasza Lunka to ich piekniejszy odłam rodu goldenek2 - 2013-01-17, 12:08 Zdecydowanie najpiękniejszy Rufiakowa Amcia - 2013-01-18, 00:16 Hahaha, Misia Uszatek, jesteś zniewalająco-rozbrajająco-rozwalająca MiT - 2013-01-22, 19:49 Miziańskość i przytulańskość Lunki nie zna granic
Kocha kontakt z człowiekiem, zawsze i wszędzie
Warna - 2013-01-22, 19:52 Piękne zdjęcie, chyba by nam się przydało. Kama, Mela, Ruda - 2013-01-23, 17:24 o raaaany, miód na serce!
Przepiękne!wilczek - 2013-01-28, 15:10 ale ta Twoja sunia jest śliczna:) od dawna sledze ten wątek:) wysciskaj ja ode mnie:)M!S!A - 2013-01-28, 15:14
wilczek napisał/a:
ale ta Twoja sunia jest śliczna:)
Ta sunia jest do adopcji wilczek - 2013-01-29, 10:57 wiem:) ze jest do adopcji:) i nie kuście:Dsysia - 2013-01-30, 14:08 Temat postu: Adopcja Lunkiczy wystarczy przesłać na maila fundacja@wartagoldena.org.pl wypełnioną Ankietę dotyczącą adopcji psiaka, czy trzeba gdzieś jeszcze zgłosić chęć adopcji, żeby zwiększyć swoje szanse ?goldenek2 - 2013-01-30, 14:11 Trzeba przysłać ankietę, a potem oczekiwać na wizytę miłych ludzi z WG wilczek - 2013-01-30, 17:29 bardzo powaznie mysle o Lunce ale jeszcze Tż musi sie zgodzic, chcemy oboje Goldena tylko on obstawia szczeniaka a mnie ona zauroczyla.:) fakt że mamy kota i nie wiem jakby na duzego psa zareagowal... ale mysle:)Ewa i Cindy - 2013-01-30, 17:56 ale Lunka jest w sumie młodym psiakiem.. a ze szczeniakiem to jest o wiele większa robota!!! Aga, Tami i Lenka - 2013-01-30, 18:42 a do tego psiaczki po przejściach kochają potrójnie Angela i Lunka - 2013-01-30, 19:50 Lunka juz niedlugo bedzie z nami kochana psinka : )goldenek2 - 2013-01-30, 22:08 No to szykuje się widzę kilka osób do łapki Lunki.... Fajnie MiT - 2013-01-30, 22:44 Czekamy i kibicujemy żeby Lunia znalazła swoją przystań i swoich kochających ludzi, już na zawsze Ten Aniołek zasługuje na wszystko co najlepsze
Kama, Mela, Ruda - 2013-01-31, 01:23 Spieszę ogłosić w takim razie, że po długiej drodze dochodzenia do siebie, odżywania, wypięknienia i stawania się cudownym psiakiem, drodze którą Lunka przebyła we wspaniałym domu tymczasowym (Marta, Tadek --> ) wreszcie skradła serca pewnych młodych ludzi i już niedługo nasze Luniszcze zamieszka z Angeliką i jej narzeczonym w Czeladzi.
Czekamy jeszcze na załatwienie drobnych formalności i spraw i już niebawem Lunka odbędzie podróż do swojego nowego domu.
Angelika- gratulujemy serdecznie i cieszymy, że się ten wyjątkowy zwierzak skradł Wasze serducha Angela i Lunka - 2013-01-31, 08:40 My wam dziękujemy również skradla nasze serduszka ta królewna najpiękniejsza wiadomość jaką mogliśmy dostać to taka źe ona będzie z nami z natłoku wrażeń nie mogliśmy usnac jesteśmy szczęśliwi i zrobimy wszystko aby była kochana bo ona na to zasługuje Teraz tylko dziewczyny musimy odświeżyć mieszkanko aby psinka się dobrze czuła ,omawiamy transport i jedziemy po nasze dziecko:-D : dziękujemy wam kochane za szansę i wykorzystamy ją bo już kochamy tego psiaka Kasia, Szajba i Milka - 2013-01-31, 08:57 Kochani gratuluje Wam
Każdy tutaj czuje się z Lunką związany- patrzyliśmy na jej cierpienie i ból. Byliśmy świadkami jak ta dzielna dziewczynka przełamywała wszystkie swoje lęki. Teraz widzimy ją szczęśliwą, biegającą, cieszącą się życiem.
Dziękujemy wszyscy razem i każdy z osobna Marcie i Tadeuszowi oraz Kasi ( pierwszy DT Lunki).
Kochani bądzcie dla niej oparciem, szczęściem, miłością! Kochajcie ją i dbajcie o nią .
Nasza kochana księżniczka LUNKA.
p.s. No to teraz obowiązkowo MUSICIE dołączyć do naszych zjazdów Fundacyjnych. Każdy z nas chce ją poznać osobiście- teraz już nie macie wyjścia Asterkowy Krzysztof - 2013-01-31, 09:00 Ale super wieści Lunka w swoim włąsnym domku gratuluję Wam serdecznie dostaliście prawdziwy skarb :):) .Trzymamy za was kciuki
Marta Tadek dla was natomiast ogromne podziękowania to co daliście Lunce było wspaniałe i niewymierzalne byliście wspaniali będzie mi brakowało waszych zdjęć LUnki Monciak - 2013-01-31, 09:53 Jestem szczęśliwa! Śledziłam losy Lunki od początku i cieszę się, ze znalazła kochający dom:-) To mnie utwierdza, że jest sens zostać domem tymczasowym monimax - 2013-01-31, 10:01 Super wieści
Gratulacje dla nowego domku Lunki i wyrazy uznania dla DT, kawał dobrej roboty zrobiliście Angela i Lunka - 2013-01-31, 10:01 Oczywiscie ze bedziemy uczestniczyc w zjazdach aby poznac wszystkie osoby z fundacji i spacerki z psinkami
Wiemy że bedzie u nas szczesliwa bo my tego chcemy kazdy psiak zasluguje na milosc ale nie kazdy ma tyle szcześcia.Jestesmy w niej zakochani chcemy jej stworzyc prawdziwy dom aby czuła sie szczesliwa Gwiazdeczka nasz kochana i wemy że będzie
Bedziemy na biezaco przesylali informacje na jej temat i oczywiscie fotunie z nasza królewna bo tak ja nazwalismy.Ona zasługuje na wszystko co najlepsze bo jakby nie popatrzec to bedzie nasze dziecko goldenek2 - 2013-01-31, 10:24 Gratulacje dla nowego domu Lunki.
To niesamowite co zrobił z tego zabiedzonego psa DT. Wielki szacunek dla Was. To niewątpliwie największa metamorfoza psiaka WG.