To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Fundacji Warta Goldena
Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.

PSY FUNDACJI - KAJA - 5

Jola i Kaja - 2011-11-12, 21:50

Warno co tu dużo pisać. Mamy poprostu aniołka. :mrgreen: :mrgreen: Takiej suni ze świecą szukać. Przez ten rok mieliśmy same wzloty. Kajusia nie sprawia żadnych kłopotów, jest członkiem naszej rodzinki kochana przez wszystkich którzy nas odwiedzają. :pies: Ta psina jest stworzona do kochania. :mrgreen: Odnosimy wrażenie, że jest z nami od zawsze... :mrgreen: :rotfl: :mrgreen:
Nie chcemy smucić osoby zainteresowane losem psiaka, ale sunia po jednym z wyjazdów do domku letniskowego zaczęła kuleć na tylną prawą łapkę. Pierwsza diagnoza "kulawizna wysoka".( cytat wet ). Tygodniowa kuracja nie porzyniosła zadowalających efektów. Potem rentgen i "wyszło" zwapnienie kręgosłupa. :shock:
Byliśmy załamani, ale dajemy radę. Andrzej nie funduje jej takich ekstremalnych spacerków jak do chwili zdjagnozowania. Kuracja przyniosła efekty. Psina czuje się świetnie lubi pogonić śierściuchy ( czytaj koty )jak przed zdjagnozowaniem schorzenia.
Jesteśmy w stałym kontakcie z weterynarzem. Kajunia dostaje raz w miesiącu zastrzyk na wzmocnienie kręgosłupa i chydrocan do pokarmu dwa razy dziennie.
Zdjęcia dołączymy jutro.

Edyta - 2011-11-12, 22:00

Jolu a ucalujesz stokrotkę w cudowny pycholek? :->
Jola i Kaja - 2011-11-12, 22:06

Edytko ona jest całowana i miziana nonstop przez wszystkich domowników. Dzięki za pamięć o naszym skarbie. Specjalne podziękowania dla Ciebie. Chyba wiesz za co?
Kultowe szeleczki od pańci Edytki jeszcze "żyją", choć są już "umęczone" :mrgreen:
Szkoda że nie potrafimy robić takich klimatycznych fotek jak Ty, no ale cóż nie wszystko ludziom w życiu wychodzi.

Jola i Kaja - 2011-11-12, 22:14

Specjalne podziękowania dla Ewuni ( INGA I SONIA ). Ewcia !! Dzięki !!
EWA INGA - 2011-11-17, 11:07

Joluś nie ma za co dziękować , bardzo się cieszę że Kajunia trafiła właśnie do Was :) życzę wam 100lat i samych szczęśliwych chwil , bo Kaja jest wyjątkowa tak jak Wy :>
MarzenaTabaNugat - 2013-04-05, 07:32

Jolu co tam słychać u Kajuni??? Jak się miewa dziewczynka?? :)

Gorąco pozdrawiamy!!

Jola i Kaja - 2014-09-14, 16:45
Temat postu: Kajunia z Gdyni
Dzisiaj o godzinie 8.15 po długotrwałym leczeniu na serce, odszedł od nas, nasz Aniołek Kajunia. :cry:
Jola i Kaja - 2014-09-14, 16:52

Dzisiaj o godzinie 8.15 po długotrwałym leczeniu na serce, odszedł od nas, nasz Aniołek Kajunia. :cry:
Warna - 2014-09-14, 17:41

Jolu, trudno w to uwierzyć. Strasznie mi przykro. Kaja była wyjątkowej urody. Trzymajcie się, Kochani. [*]
M!S!A - 2014-09-14, 19:14

Bardzo mi przykro- kolejne złotko za Tęczowym Mostem :-( Dla Kajuni (*)
Madzia i Fredzia - 2014-09-15, 16:29

Jolu wyrazy współczucia dla Ciebie i całej rodzinki, trzymajcie się Kochani
Aga_TRuficzkowa - 2014-09-15, 17:24

Jolu, wyrazy współczucia :-(
Barbara - 2014-09-16, 23:10

Bardzo mi przykro Jolu :( Trzymajcie się ...
Marina Dino i Lola - 2014-09-18, 17:11

Wyrazy współczucia :-(
MarzenaTabaNugat - 2014-09-18, 23:08

Jolu...tak bardzo nam przykro :( :( Kajunia była wyjątkowa... Pamietam jak trafiła do nas z NugCikiem... Jak spała wtulona przez pierwsze noce kiedy zorientowała sie ze może spać na łóżku... Była Cudowna..[*]
Korbulowa Familia - 2014-09-19, 14:46

Ojejku :( dopiero dzisiaj przeczytałam....Bardzo mi smutno i szczerze współczuję :(