To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Fundacji Warta Goldena
Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.

PSY FUNDACJI - BOSKI - 128

Ola,Marcin,Elsunia i Semu - 2013-02-21, 09:36

Moja Sunia na prawie 12 latek i też skacze za kuleczkami jak szczeniak ;-)
Śliczny jest ten Boski :pies: mizianki dla Niego

Martyna i Boski - 2013-02-21, 11:41

Dziękujemy za mizianki i witamy Goleszów.
Jak macie chęci to zapraszamy z Boskim na spacerek, bo Boszczakowi w Cieszynie bardzo brakuje zwierzęcego towarzystwa, a w zasadzie psiego... Majka dalej traktuje go jak...powietrze :-/

Rufiakowa Amcia - 2013-02-21, 17:06

Martynka, no jak mam coś pisać, jak mi mowę odbiera?? Ten psiak nie przestaje mnie zaskakiwać :D A rodzinka, jaką tworzą te trzy futra to już absolutny hicior :D
Ola,Marcin,Elsunia i Semu - 2013-02-25, 07:51

Martynko jak tylko Nam się trochę życie ustabilizuje to z miłą chęcią wybierzemy się na wspólny spacerek ;-)
Martyna i Boski - 2013-02-25, 16:41

Milutko:) u mnie w sumie też z czasem ciężko, ferie się skończyły... :shock:
ale na spacerek zawsze znajdziemy z Boszczakiem czas, kwestia dogadania.

Amelko nie tylko Ciebie Boski zaskakuje... to co na zdjęciach to jeszcze nic! Wczoraj Boski rozmyślał jak by tu swoją pańcię wyciągnąć z przed tego kompa/neta na dłuższy spacerek... i co?? Nikt by na to nie wpadł, oprócz pana, który przyszedł mi dzisiaj "naprawiać" internet... po prostu wpiął kabelek do gniazdka... Ahhh ten Boski taki cwaniaczek 8-) ;) .

Ewa i Cindy - 2013-02-26, 00:15

oj Martynka.. ja mam w domu wifi więc jedyne co Marley może to położyć się na kompie.. i stosuje to dość często.. on w sumie o mnie dba! no bo ile można sobie oczy psuć od tych ekranów :)
Rufiakowa Amcia - 2013-02-26, 22:06

:rotfl: taki z niego Boski skurczybyk :P :D
Martyna i Boski - 2013-03-07, 11:53

Boski ostatnio nie wiedział jak mi "to" powiedzieć...w związku z czym porwał mi jedną poduchę z łóżka i nieźle wytarmosił, więc szybko zorganizowałam mu jego osobistą poduchę. Teraz jest sprawiedliwie, ja mam swoją a Boski swoją, sądzę nawet, że podpatrzył po co są poduszki...

Warna - 2013-03-07, 12:04

Jak mogłaś zapomnieć o poduszeczce dla słodziaka? Przecież pieski tego potrzebują najbardziej, bo w innym wypadku głowa musiałaby się opierać o bardzo twarde posłanie. Biedny piesek aż musiał dać Ci do zrozumienia i zabrać Twoją podusię, żebyś pojęła, że on w niczym od Ciebie nie jest gorszy. :mrgreen:
Martyna i Boski - 2013-03-07, 12:06

ejjj no nie róbcie ze mnie takiego potwora :p, Boski i tak w 90% śpi na środku mieszkania na podłodze. No i teraz nie wiem czy mam się foszyć czy nie ;-) ;-) ;-)
Martyna i Boski - 2013-03-30, 20:07

Tak nie może być! U Boskiego się tyle dzieje a wy nic nie wiecie :) to po kolei.
Po pierwsze Boszczak nie może doczekać się wiosny, zmienia już nawet umaszczenie

Na tym zdjęciu to widać jeszcze lepiej. Po prostu psiaki dzisiaj miały maraton, przez pola, łąki, lasy, rowy...a Boskim im brudniejszy tym szczęśliwszy :)

A poniżej, Boski stwierdził, że jakaś za czysta ta moja kurtka... "delikatne" przytulańce wszystko zmieniły:

A na koniec miało by zdjęcie jak Boski wcina wielki pniaczek, ale nie wiem czemu się nie chce wgrać. :(

I tak poza tym to wszystko ok, Boski jest chyba w kwiecie wieku. Biega, skacze, cieszy się na widok KAŻDEGO (chyba najmniej na mój, bo widzi mnie ciągle ;) , a on uwielbia nowych znajomych). Od przedwczoraj Boski ma wreszcie znajomego wielkości Majki, który go nie podgryza :) , a przeciwnie łasi się i przytula. Najlepiej jak razem jedzą z miski tzn. Popiołek (młody kocurek) wchodzi do miski cały a Boski...czeka, żeby przypadkiem nie zjeść kotka. A z tym "przypadkiem nie zjeść kota", to nie ma żartów, bo Boski chyba przez to, że niedowidzi potrafi zjeść smaczek z moją ręką! I niestety od jakiegoś czasu smaczki kładę mu na podłodze, bo on po prostu nie widzi moich palców...no chyba, że są takie pyszne? :mrgreen: :mrgreen:

Monia i Larsik - 2013-03-30, 20:21

Boski uznał, że Ty też będziesz bardziej szczęśliwa będąc brudną :mrgreen: czy Wy widzicie ten roześmiany pychol po tym jak już kurtka stała się bardziej hmm wiosenna? :mrgreen:

On w każdym umaszczeniu jest BOSKI :buzki:

Rufiakowa Amcia - 2013-03-31, 08:25

Taaaak, ta mina jest bezcenna! Chciałoby się powiedzieć "miłość w najczystszej postaci", ale w tym przypadku, to raczej w "nienajczystszej" ;)
Asterkowy Krzysztof - 2013-03-31, 17:03

Cudny Boski :)
RENÓwki - 2013-04-04, 14:50

Witaj Martynko, cudownie wyglądacie tacy "ubrudzeni". Dobrze wiedzieć że nie tylko ja z Renkiem wracamy ubłoceni ze spaceru. Ja to nawet miałam na twarzy trochę błota, nie wiem jakim cudem ale było. Cóż pozostaje zwiększyć zapasy proszku do prania naszych ubrań, i ilość ręczników do wycierania złociaków :pies:
Martyna i Boski - 2013-04-04, 19:21

A ja trochę opanowałam "wycieranie" Boskiego... tzn. w sumie to już nie zużywam żadnych ręczników :mrgreen: . Boszczak ma takie fajne miejsce na grzbiecie gdzie jak się troszkę go pociągnie to on zaczyna się trzepać, żeby nie było! wcale to "ciągnięcie" go nie boli. On ma tyle skóry na sobie, że jak się trzepie to mam wrażenie, że Boski stoi obok a skóra lata w powietrzu :mrgreen: :mrgreen: .

A wy Renówki jak będziecie mieć czas i jak tylko pozbędziemy się tych zasp w Cieszynie to może skoczymy na jakiś spacerek? :mrgreen:

MarzenaTabaNugat - 2013-04-05, 06:59

Martyna i Boski napisał/a:
...Boszczak ma takie fajne miejsce na grzbiecie gdzie jak się troszkę go pociągnie to on zaczyna się trzepać, żeby nie było! wcale to "ciągnięcie" go nie boli.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: niezłe :mrgreen:

RENÓwki - 2013-04-06, 13:57

A dziękujemy za zaproszenie, z przyjemnością się pojawimy w Cieszynie i chętnie razem pospacerujemy. Tylko niech ta wiosna już się pojawi, bo wszędzie te zasypy i zaspy.
Roberto - 2013-04-10, 12:40

ja wiem że się powtarzam ale Boski jest niesamowity :) i często oglądam zdjęcia :) ale ma się dobrze u Ciebie więc fajnie :)
Rufiakowa Amcia - 2013-04-10, 12:54

Roberto! Fajnie, że się odezwałeś! Prawda, że ten nasz kwiatuszek pięknie rozkwita? Jedno jest pewne- imię mu wybrałeś "najidealniejsze" z idealnych :D
Roberto - 2013-04-10, 20:19

rozkwita to mało powiedziane ;) widać że Boski jest przeszczęśliwy i że jest mu dobrze :)

Boski Wariat ;)

Martyna i Boski - 2013-04-11, 21:33

ooo kogo ja widzę :) bardzo nam miło Roberto, że zaglądnąłeś do Boszczaka. Z tej okazji wrzucimy fotki pana baranka, który czeka na kabanoska, ale jak grzecznie :lol:

Boski zachęca Maję do zabawy "w poduszkę" :

a na koniec dowód na to, że Boski się wcale, ale to wcale nie starzeje:

Ewa i Cindy - 2013-04-11, 21:51

on jest przeBoski :)
Kama, Mela, Ruda - 2013-04-12, 00:03

no ba! Jest zaBOSKI! :pies:
Monika, Boni i Jack - 2013-04-15, 11:18

ależ on ma sympatyczną tą mordziachę ;)