Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACYJNE W NOWYCH DOMACH - LUNA ma już dom w Sosnowcu - 220
Angela i Lunka - 2013-02-15, 20:48 oczywiscie ksiezniczka myszkuje w najlepsze i niucha na spacerku :* Gwiazdeczka nasza kochanaBarbara - 2013-02-15, 20:54 Super bardzo się cieszę , że Lunka i Wy tak fajnie się dogadujecie Angela i Lunka - 2013-02-15, 21:27 Pani Basiu to jest anioł a my zaczęliśmy ją bardzo kochać i to jest najważniejsze kto jak kto ale ona ma być szczęśliwa dlatego jest rozpieszczanaAngela i Lunka - 2013-02-17, 09:52 Lunka w nowym domku odnajduje sie świetnie. Na poczatku przez pierwsze dwa dni chodzila troszke smutna patrzac tymi ślipkami, natomiast teraz zaczela sie ciagle usmiechac wystawiac ten pychol i widzimy, iz sie swietnie adaptuje. Widzimy, ze coraz bardziej nam ufa i czuje sie szczesliwa. Mam nadzieje, ze wkrótce uda nam sie spotkac na jakis spacerek we wspolnym gronie MiT - 2013-02-17, 14:46 I z dnia na dzień coraz bardziej będziecie czuli, że to jest Wasza córcia Angela i Lunka - 2013-02-17, 15:05 Ehehe to jest nasze dziecko, w zyciu nie mialam tak kochajacego psiaka. Ona jest tak łagodna, tak kochana, ze moge ja tłamsic i wszystko robic a ona patrzy tym kochajacym spojrzeniem. Powiem tak: jest najlepsza rzecza, ktora przytrafila nam sie w życiu .Jest czasem tak nieporadna, ze tylko patrzy tymi pieknymi slipkami na nas z taki wyrazem jakby chciala powiedziec do nas: zaopiekujcie sie mna prosze i kochajcie mnie. Nasza mała kochana księzniczka. Ciekawe jak Fermi i Falkor znosza to, ze jej nie ma. Badz co badz przyzwyczaili sie do niej bo Lunka tez umiala sobie ustawic jednego z Waszych. Ja prowadze gorace dyskusje z Rafałem na temat drugiego psiaka braciszka lub siostrzyczki dla Luny czly drugiego Goldenka z Fundacji ale to najpierw niunia sie zadomowi, my zmienimy mieszkanie na wieksze teraz poprawi nam sie juz caklowicie sytuacja a potem bedziemy szukac odpowiedniego psiaczka. Wiemy, iz Luniątko ma specyficzny charakter i towarzycho by jej sie przydalo. Córcia by sie nam nie nudzila, zobaczymy, pomyslimy na pewno nie poprzestane na jednej nuini bede 2 i wtedy rodzinka bedzie w komplecie.:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))Barbara - 2013-02-17, 15:12 No pewnie, że 2 goldeny to absolutnie cudowny zestaw Angela i Lunka - 2013-02-17, 15:29 Ehehe i to jeszcze jak chcemy miec dwa i na pewno wybierzemy ktoregos z fundacji aby dopasowac do charakteru Luneczki. Zawsze mozemy dac drugi kochajacy na poczatek DT psince i zobaczymy jak sie bedzie w warunkach z nami czula a potem checi adopcji jak wszystko bedzie oki. Wiec na pewno bedzie to WG. Ale wszystko pomalutku najpierw adaptacja niuni, zmiana mieszkanka a potem mysl o drugim psiaku z glowa i odpowiedzialnie ))Barbara - 2013-02-17, 15:53 Oczywiście na razie dajcie czas Luneczce. No i oczywiście możecie współpracować z nami jako DT jeśli tylko będziecie mieli takie możliwości i chęci.Angela i Lunka - 2013-02-17, 16:29 CHCEMY a jesli warunki nam na to pozwola chcemy najwspaniajsza rzecz jaka mozemy zrobic to w taki sposob im pomoc znalesc kochajace domy to dla nas jak i dla wszystkich osob ktore pomagaja jest satysfakcja niesienia pomocy innym psiaczkom i patrzec jakie sa szczesliweMiT - 2013-02-17, 23:11 Tak jak pisałam Wam to super, że myślicie o kompanie dla Lunki w przyszłości Ja mogę z czystym sumieniem potwierdzić, że dwa psiaki to wspaniała historia dla człowieka ale myślę, że przede wszystkim dla psa. My już nie wyobrażamy sobie mieć jednego psiaka !
I tak jak piszesz Angela, na spokojnie, powolutku. Cudowni jesteście, że dalej chcecie pomagać
Luneczka- oczko w głowie Angeli i Rafcia - cudo! )))))MiT - 2013-02-17, 23:15 Fermi i Falkor mają się dobrze. Luneczka na ich szczęście nie weszła jeszcze tak głęboko w stado żeby było to dla nich dotkliwe. Chociaż jestem pewna, że kiedy się spotkają w przyszłości, ogony ze szczęścia o mało nie odpadną Angela i Lunka - 2013-02-17, 23:55 Oj kochani to nasza córunia tak jak mowilam najpierw adaptacja naszego dzidziuska zmiana mieszkanka a wtedy rodzenswo dla Luneczki.Tak Martusiu najpierw sprobujemy jak DT a Potem DS chcemy pomagac dla nas to satysfakcja i mysl ze te starania procentuja.A my jestesmy w kontakcie kochani jutro przeslemy wam fotki sloneczka Zyczymy Wam slodkolorowych snow buziolki Angela i Lunka - 2013-02-24, 09:11 Witamy serdecznie po dlugiej nieobecności Lunka już u nas czuje się jak ryba w wodze budzi nas z rana bo jak Luna nie śpi to my też krzyczy na nas w nieboglosy źe chcemy spać a nie zajmować się nią jak sobie umyslila lajza jedna.Okupuje nasze łóżko skacze nam z rana po głowach i mamy z nią wesoło.Zarlok z niej taki źe wszelkie możliwe jedzenie jakie leży musimy chować bo ostatnio zjadła Panci obiad z garnka dużo tego nie bylo ale rolanda i kluseczki jej smakowaly.Zaczyna powoli jeść normalnie z ręki bo wcześniej jadła.zarlocznie do tego.stopnia źe myslalam źe nam paluchy odgryzie zostaje grzecznie w domu.Wczoraj przyszła tak zmeczona źe odrazu padła zaliczyła 3 spacerki po 2godzinki i miała dziewczyna.dość jak mi się uda wyśle.dziś zdjęcie źe spacerkuKama, Mela, Ruda - 2013-02-24, 14:30 cwaniara jedna
Bądź grzeczna Luneczko i doceniaj swoich ukochanych ludzi, bo trafiłaś najlepiej jak mogłaś CastroFamily - 2013-02-24, 16:15 czekamy na zdjęcia ^^MiT - 2013-02-24, 17:26 Tak się cieszymy, że Luncia tak szybciutko się adaptuje Wasza zasługa w tym kochani
P.S Lunia Ty odkurzaczu jeden!!! Zostaw obiadki swoich rodziców !Misiowa Bogusia - 2013-02-25, 15:03 o mały włos a Wasz pies mieszkałby dzisiaj nad morzem...jednak sprawy poukładały się tak że musiałam odpuścić ...może nadejdzie czas że do Misi , Harego i Malutkiego dołączy kolejny zwierzak...jednak nie dzisiaj...pozdrawiamy Was i opiekujcie się tym cudem, bo za dużo już w życiu przeszła....Angela i Lunka - 2013-02-25, 16:37 Opiekujemy sie ta nasz księzniczka bo to nasz dziecko i lepiej trafic nie mogla my ja tu wszyscy bardzo kochamy a ona mam byc szczesliwa bo na to zaslugujeAngela i Lunka - 2013-02-25, 16:41 Niuchamy na spacerkuAngela i Lunka - 2013-02-25, 16:41 I te Niebiańskie spojrzenie Naszej kochanej Perełki :*Angela i Lunka - 2013-02-25, 16:44
Nasza Gwiazdeczka po spacerku 2 godzinnym totalnie odpadła ale jaka była szcześliwa i zadowolona bo odrazu miala zafundowane myzianie i kizianie na załączonym obrazku widac ze jest jej jak w niebie Angela i Lunka - 2013-02-25, 16:46 Angela i Lunka - 2013-02-25, 16:47
I jak zwykle ten jezyczek Angela i Lunka - 2013-02-25, 16:49
Kizianie i mizianie na spacerku ona odda wszystko za taka chwile