To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Fundacji Warta Goldena
Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.

PSY FUNDACJI - REBEKA - 53

Scoobisiowie - 2011-07-22, 19:14

A można jakąś nowa foteczkę "Fryteczki" prosić :mrgreen: :prosi:
Iwona Kalinowsk - 2011-07-22, 20:36

Uff, chyba pojęłam już o co chodzi z tymi fotkami :rotfl:

Iwona Kalinowsk - 2011-07-22, 23:33

Iwona Kalinowsk - 2011-07-22, 23:34

Iwona Kalinowsk - 2011-07-22, 23:34

Iwona Kalinowsk - 2011-07-22, 23:35

Iwona Kalinowsk - 2011-07-22, 23:35

Warna - 2011-07-23, 00:09

Jakie cudne zdjęcia! Jaki miód na moje serce! A jak pięknie one razem wyglądają! Och!
Iwona Kalinowsk - 2011-07-23, 00:14

Warnuś, bardzo się cieszę, że byłam w stanie pocieszyć Twoje serducho :rotfl: Jeśli za dużo zdjęć jest na stronie, to mogę usunąć :?:
Ale czyż Oni razem nie wyglądają superowo :?: :>
P.S. I nareszcie sama ogarnęłam wklejanie fotek na forum :radocha:

Warna - 2011-07-23, 00:18

Za dużo? NIGDY nie jest za dużo. Wyglądają razem bosko! I idź już spać!
Basker - 2011-07-23, 00:19

Iwona Kalinowsk napisał/a:
P.S. I nareszcie sama ogarnęłam wklejanie fotek na forum

khem khem :-> a awatarek kto ustawił :mrgreen:

Fajne fotki Iwonko :mrgreen:

Iwona Kalinowsk - 2011-07-23, 00:23

Warna napisał/a:
Za dużo? NIGDY nie jest za dużo. Wyglądają razem bosko! I idź już spać!

Już, już idę, ale niedawno wróciłam z psiakami z deszczowego spaceru, muszą trochę obeschnać i zabieram towarzystwo do sypialni :)
P.S. W zasadzie nie rozumiem dlaczego ja mam iść spać, a Ty nie :shock: - dobra chodźmy razem, ale osobno :>

Iwona Kalinowsk - 2011-07-23, 00:28

Basker napisał/a:
P.S. I nareszcie sama ogarnęłam wklejanie fotek na forum

khem khem :-> a awatarek kto ustawił :mrgreen:

Fajne fotki Iwonko :mrgreen:

Fakt, że awatarek po dwóch dniach proszenia o niego wstawiłeś :> dzięki Ci za to :padam:
P.S. i NIE :nono: "Fajne fotki Iwonko" - tylko - Mamusiu Kochana :!: :!: :!:

Kasia, Szajba i Milka - 2011-07-23, 08:24

Az serce rosnie widzac Rebeczke taka szczesliwa :)
A.. i piekny awatarek mamu... Iwonko :D :D :D

monimax - 2011-07-23, 08:59

Pani Iwonko, cudowny duecik ma Pani w domu. Bardzo się cieszę, że Rebelka vel Frytka jest taka szczęśliwa z Wami :-D . Amorek ma dziewczynę do towarzystwa :-P , . A i oczyma wyobraźni widzę miny domowników na widok dwóch bawiących sie psów. Dla takich chwil chce się żyć :!:
Basia - 2011-07-23, 19:01

Fotki piękne i rozczulające....aż dech zapiera :)
Duecik idealny,wyglądają jakby od zawsze sie znali i od zawsze byli razem :]

Iwona Kalinowsk - 2011-07-23, 19:43

Dziękuję wszystkim za miłe słowa, ale faktycznie, czujemy się w domu tak jak by Rebcia była z nami od zawsze i Ona od kiedy ją wzięłam (a jutro mija równiutko 2 tygodnie :> ) zachowuje się tak samo. Jak przekroczyła próg naszego domu, to zachowywała się jak by była u siebie i znała każdy kąt. Bez strachu i żadnych lęków. Faktem jest, że bardzo do mnie przylgnęła, chodzi cały czas za mną, w nocy Amor śpi przy moim łóżku, a Rebeka, równiutko układa się pod łóżkiem, w miejscu gdzie ja leżę tuż nad nią i tak przesypiamy do porannego wyjścia. :> Jest najlepszym lekarstwem na wszelakie zło :> To jest naprawdę wspaniała sprawa, jak ma się w domciu dwa takie cudne Złotka, jakie mam ja.
W podzięce za Rebcię :padam: do nóg Fundacji. :rotfl:

goldenek2 - 2011-07-23, 22:40

Strasznie fajnie Rebeka trafiła. Ukłony dla Ciebie, że nie przestraszyłaś się "starszego" psa. Rebeka jest fantastyczna :) .
Iwona Kalinowsk - 2011-07-24, 00:14

A czego miałam się przestraszyć :?: Rebeka jest akurat w takim wieku, jak był mój Aronek, kiedy dopadł go rak. Ja jedyne, czego się obawiam u psiaka, to jest "agresja", żaden z moich psiaków nie wykazywał nigdy agresji, jedynie Surinka dała nam trochę popalić. Jest faktycznie jedno czego najbardziej się obawiam, to jest utrata tego psiaka, mój Aronek nieżyje od półtora roku (miał zaledwie 4,5 roku jak padła diagnoza, a niecałe 5 i pół jak go straciłam) - niestety do dnia dzisiejszego nie mogę do końca pogodzić się z tą utratą :-(
Także dla mnie w zasadzie nie ma różnicy, pomiędzy szczeniakiem, a psem dorosłym, czy też leciwym - kocham taką samą miłością :) - niezależnie od wieku. A co do tego, że Rebcia jest fantastyczna, to w zupełności się z Tobą zgadzam :rotfl:

goldenek2 - 2011-07-24, 08:28

Wiesz Iwona.... ja często bywam na Waszym forum i czytam historię psiaków. Pisałam o "strachu" po tym jak Rebeka została ponownie oddana przez panią nieomal w momencie adopcji.... :oops:
Iwona Kalinowsk - 2011-07-24, 13:00

Acha :) jeśli to miałaś na myśli, to rozumiem, co do Rebeki - to jej historię poznałam na Zjeździe, jej urodę w całej okazałości widziałam na Zjeździe. Cóż, bliżej nie zapoznawałam się z nią, gdyż wiedziałam, że jedzie ze Zjazdu do DT.
Widać tak właśnie miało być, Rebcia musiała pojechać do Warszawy, chociażby po to, żeby poznać moje rodzinne miasto :rotfl: A teraz jest już całkowicie moja, no dobra całej mojej Rodzinki :>

Iwona Kalinowsk - 2011-07-27, 19:05

Witam ponowne, wczoraj mieliśmy dosyć męczący dzień - było SPA dla Rebci oraz weterynarz. W domu nie było nas przez pięć godzin - ufff :-(

Zostaw mnie, jade dzisiaj na SPA :)

...jeszcze tylko spacerek przed wyjściem

...teraz mały odpoczynek

Iwona Kalinowsk - 2011-07-27, 19:48

Czas się zbliża, jadę na SPA :)

:shock: co Oni mi robią

Ojj, chyba dobrze....

Rób mi tak dalej...

...tak, tak, tak może być...

...no i gdzie poszłaś???

Acha, znaczy mam iść za Tobą?

Iwona Kalinowsk - 2011-07-27, 20:01

No wreszcie mnie wykąpią.

...szyjka...

jedna łapka,

i całą reszta...

...ale fajowo...

:-( chyba już kończy....

no i wycieranko...

Iwona Kalinowsk - 2011-07-27, 20:12

C.D. teraz będę miała suszanko :) , no idziesz już, czy nie - czekam na Ciebie...

Tak mi dobrze, tak mi rób :)

ooo, nawet całuski dostaję

no wreszcie sobie poleżę, trochę za głośna ta suszarka - przykryj proszę moje uszko...

czas na drugi boczek...

To już chyba koniec :-( szkoda