To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Fundacji Warta Goldena
Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.

PSY FUNDACYJNE W NOWYCH DOMACH - LUNA ma już dom w Sosnowcu - 220

Angela i Lunka - 2013-02-25, 16:51

Nasza Niuniulka Koffana :pies: :pies: :pies: :pies: :pies: :pocieszacz: :pocieszacz: :pocieszacz: :pocieszacz: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Barbara - 2013-02-25, 17:47

Widać jaka dziewczynka szczęśliwa :)
Angela i Lunka - 2013-02-26, 21:26

Pani Basiu to kiedy robimy wspólny spacerek z Kasia i psiaki bo już nie umiem się doczekać ;)
Angela i Lunka - 2013-02-26, 21:27

Oczywiście inne osoby z okolic są mile widziane fajnie było by ;)
Barbara - 2013-02-26, 21:29

Oj - trochę to potrwa :) W ten weekend jestem w Zielonej Górze, w nastepny w Birmingham ...Więc na razie spacerki nam chyba nie wyjdą ale co się odwlecze to... Na pewno się uda :)
CastroFamily - 2013-02-26, 22:08

My się piszemy na spacerki ^^ i chętnie poznamy Lunę ;)
Angela i Lunka - 2013-02-26, 22:42

CastroFamily napisał/a:
My się piszemy na spacerki ^^ i chętnie poznamy Lunę ;)

Super kochani Luneczka będzie miała kompanów do zabawy Jesteśmy bardzo otwarci więc jak dostanę fizycznie grafik do ręki to napewno się umówimy Luna biega za mną jak szalona bo biegamy sobie dla kondycji wtedy jest najszczesliwa jak może pobiegac z Pancia :)

Angela i Lunka - 2013-02-26, 22:44

No nie ucieknie czekamy w takim razie na wiadomość ;)
Kasia, Szajba i Milka - 2013-02-27, 17:54

My poki co walczymy z cieczką Szajby, ale jak się skończy, a bedzie to w okolicach powrotu Basi z Anglii , to jak najbardziej zapraszamy do lasu na spacer :)
Angela i Lunka - 2013-02-28, 09:42

Im więcej osób tym lepiej widzę źe super się zapowiada nie możemy się już :arrow: doczekac
Angela i Lunka - 2013-03-04, 23:22

Zapraszamy na spacerek przy najbliższym weekendzie Luniasta czuje się superowo jest to anioł jest spokojna moja mama ją uwielbia wszyscy się zachwycają tym cudem zmieniliśmy jej karme je aż jej się uszy trzęsą niunia ma widać dominujący charakter i próbuje ustawić do pionu inne pieski jak ma humor bo to taka nasza humorzasta menda ale kochamy ją ponad wszystko jest takim pieszczochem źe wystawia pychola do myziania normalnie niema umiaru w myzianiu przynajmiej mam się do kogo tulic i kogo tlamsic ;)
M!S!A - 2013-03-05, 09:08

Super wieści :) a jaka to karma że tak Luneczce smakuje? Cos specjalnego?
Angela i Lunka - 2013-03-05, 10:51

Hej misiu powiem ci ze nie pytalam choc powinnam ta Pani dobrala nam karme dla psinek ktore maja wrazliwy przewod pokarmowy bo jak skonczyla nam sie karma dla lunki to musielismy mieszac zeby nie mialqa rewelki z zoaladkiem i powiem ci ze ja wcina bardzo jak sie dowiem to ci napisze
Angela i Lunka - 2013-03-05, 14:34

Luniastej na chwile nie mozna spuszczac z oka jak jest jedzenie w domu Rafal wyszedl na minute do auta a ta mala menda zjadla 2 filety z kurczaka ona jest tak zarłoczna ze ile by nie zjadla to i tak od nas zebra nie dajemy jej bo jak sie potem przyzwyczai to bedzie chodzila do kazdego .Normalnie taka to nasza żarłoczna bestia ze czasem nie mam do niej sil.Reaguje na dwie rzeczy odglos identyfikatorkow jakie ma na smyczy to leci jak wariatka do przedpokoju i medra tym ogonem skacze po nas bo wie ze idzie na spacerek i odglos albo lodowki albo szafki bo wyczaila cwaniara gdzie sa chowane smaczki a jak siedzimy w kuchni to stoi nad nami i patrzy czy co nie spadnie czasem sie litujemy i dajemy jej jakis malutki plastrerek szyneczki bo jak patrzy tymi oczkami jak kicia ze Szreka to normalnie powoduje ze wybuchamy smiechem czaruje nas tymi oczkami czaruje Tak ja kochamy ze przeciez to jest masakra
Kama, Mela, Ruda - 2013-03-11, 01:28

no to się Luniasta rozkręca nieźle :-D
super!!! Pozdrawiamy serdecznie

Angela i Lunka - 2013-03-14, 13:32

Witamy serdecznie Luniasta jest zadowolona ma dobry humor otwiera wiecznie uśmiechnięty pychol mencwel jedną nasza jest grzeczna udało nam się wyeliminować szczekanie choć dziś jak musiałam wyjść krzyczała w nieboglosy wpadlam do domu okrzyczalam ją tak z 5 razy a potem już cisza chyba poskutkowalo bo potem się uspokoiła wiedziała źe robi źle tak jest kochana nie ma z nią problemu prócz tego źe musimy chować z blatu kuchennego wszystko co jest jadalne wszystko zmienię co jest do jedzenia.Tak jest pies anioł przedewszystim jest naprawdę tak mądra a zarazem zarloczna szczególnie na smaczki eliminujemy zebranie poprzez nie dawanie jej jedzenia jak jemy oboje musimy być konsekwentni bo inaczej nic z tego nie wyjdzie a nie chcemy jej uczyć złych nawyków jemy wspólnie jak my jemy Luna też dostaje tylko u niej minuta i po misce i wtedy zaczyna się zebranie teraz :-x jak stoi przy nas jak jemy nie zwracamy na nią.uwagi bo jak bym patrzyła to pewnie bym uległa zaraz ona się tak.do nas przyzwyczaiła boję się jej s :) puszczać źe smyczy bo za krótko ale na terenac ogrodzonych gdzie nie ma psów ja puszczają żeby się wybiegala dziewczynka
Asterkowy Krzysztof - 2013-03-26, 08:47

HEJ HEJ co słychać u waszej księżniczki :)
Angela i Lunka - 2013-03-27, 21:14

Witamy serdecznie po długiej nieobecności ponieważ znów mamy problem popsuł nam się laptop pisze dziś Lunciara miewa się super czasem rozrabia ale daje radę do przytulania myziania i kochania. Ostatnio może coś ją stresowalo załatwiła się 4 razy w domu już za 4 razem się zdenerwowania i krzyklam spuscila lebek jest cwaniara mała dobrze wiedziała źe zrobiła źle i przyszła przeprosić ale nie zwracalam uwagi na nią a teraz widzę poprawę ona nas testuje sprawdzając na ile może sobie pozwolić kochamy ją ale nie damy sobie wejść na głowę jest kochana sunia która pragnie kontaktu z człowiekiem przychodzi na.wspólne myziania i śpi z nami w łóżku szczęśliwa bo dajemy jęk dużo pieszczot ucina jedzonko aż jej się uszy trzęsą zarlok straszny niedawno zaliczyła pierwsza kąpiel była dla niej stresujaca a po kąpieli w nagrodę źe tak grzecznie stała w wannie dostała smaczki jest poprostu przekochana ale to diabeł ma swoje za skóra :)
MiT - 2013-03-27, 22:55

Na prośbe Angeliki wysyłamy zdjęcia Luniastej :)
Szczęsliwy ten pychol w tych objęciach, co za widok, miód na serce :serce: :)

Barbara - 2013-03-27, 22:56

Ależ szczęśliwe te dziewczyny razem :)
Angela i Lunka - 2013-03-27, 23:00

Dziekuje Martula:)
Rufiakowa Amcia - 2013-03-27, 23:16

Ale z niej przylepa :D I jęziorek, oczywiście :mrgreen:
Kama, Mela, Ruda - 2013-03-27, 23:25

no nieeeee no, ZA dobrze wam :-) cudny obrazek!!! :serce:
Asterkowy Krzysztof - 2013-03-28, 09:47

Oj brakowało mi zdjęć naszej panienki :) śliczna mordka i taka szczęśliwa :)
Angela i Lunka - 2013-03-28, 17:21

Wierzymy ze brakowalo bo wszyscy sledziliscie jej losy ona ma u nas jak paczuś w maśle poprostu rozpieszczona czasem rozwydrzona panienka ktora pokazuje swoja nature :D ale jest kochana co tu duzo mówic piekności nasze i wiecznie uśmiechniety pychol :p