Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACJI - HABS - 165
Rufiakowa Amcia - 2015-01-30, 13:44 Ale się stęskniłam za tym rudym ryjkiem Warna - 2015-01-30, 14:28 Wyjątkowa uroda, a też Ola sobie z Habsem wspaniale poradziła, bo trochę był zadziorny. Ola i Habs - 2015-01-30, 22:20 Dziękujemy za miłe słowa
Warna, praca, praca i jeszcze raz praca. Jednym z większych sukcesów, które widać nawet na jednym z dodanych zdjęć, to fakt, że Habs przekonał się, iż dzieci nie są takie złe, baaa, nawet można się z nimi zakumplować Warna - 2015-01-31, 12:44 Ola, ale może na zjazd do Dębek wpadniesz?Ola i Habs - 2015-01-31, 16:00 Pewnie, czemu nie, ale jakoś w dziale Zjazdy nie widziałam jeszcze tematu, no albo ślepa jestem Warna - 2015-01-31, 18:50 Jeszcze nie ma, bo budujemy napięcie. Ola i Habs - 2015-07-08, 16:19 07.07. opuścił nas nasz najlepszy przyjaciel i towarzysz życia. Niestety Habs przegrał walkę o życie z ciężką chorobą. Pomimo naszej, jak i jego walki, nie udało się nam... Biegaj szczęśliwy za Tęczowym Mostem, już bez cierpienia, bólu wraz z innym psimi kumplami. Do zobaczenia...
Warna - 2015-07-08, 16:29 Oleńko, tak bardzo chcieliśmy pomóc i tak niewiele udało nam się zrobić. Wiemy jednak obie, ze Habs bardzo już się męczył, jeszcze do tego osłabiły go te koszmarne upały. Był za krótko z Tobą, my za mało nacieszyliśmy się jego obecnością na zjazdach. Strasznie mi przykro. Trzymaj się, Kochana.Kamila i Oskar - 2015-07-08, 17:31 Olu tak mi przykro..
Myślami jestem z Tobą, przytulam mocno...
[*]monimax - 2015-07-08, 17:36 Oleńko, bardzo mi przykro... ściskam Cię mocno. Habs był wyjątkowym psem, zostanie w mojej pamięci... Rufiakowa Amcia - 2015-07-08, 17:42 Olu, brak mi słów Wciąż mam w pamięci Wasze wesołe mordki i takiego Habsiorka zapamiętam. Tulę Cię mocno. Habsiorku [']Ewelina, Kajen i Zola - 2015-07-08, 17:56 Trzymajcie się Olu, ciągle mam w pamięci jak Habs się ciorał z Kajką w Zaborzu Bardzo mi przykro Ola, Mariusz i Lea - 2015-07-08, 18:22 Olu, bardzo ale to bardzo mi przykro...poprosiłam moich przyjaciół, tych za TM, żeby się Habsem zaopiekowali.
[*]
OlaAga_TRuficzkowa - 2015-07-08, 20:39 Oleńko, Habsior był jednym z "tych" psów....wiesz, że już raz uratowałaś go przed śmiercią........tym razem się nie udało, tym razem człowiek, już nie wiele mógł zrobić, Byłaś jego wybawicielką, byłaś jego ostoją, byłaś dla niego wybawieniem i najważniejszą osobą w jego życiu, zaufał Ci bezgranicznie, pokochał bezgranicznie, Ty nigdy go nie opuściłaś, byłaś z nim do końca, nawet wtedy kiedy pękało Ci serce...Wierzę, że spotkacie się właśnie TAM, gdziekolwiek to jest, będzie czekał właśnie na Ciebie, z rozmachanym ogonem, wypatrując Cię swoimi migdałowymi slipkami........
Oleńko, on już nie cierpi, a przecież to chyba jest najważniejsze.....
Trzymaj się, na tyle na ile potrafisz..
Wiem, że ciężko, ale tak to właśnie wygląda....
Habsiorku biegaj szczęśliwie za TM....Magda i Nika - 2015-07-08, 23:58 Strasznie, strasznie mi przykro... Iza Tutisowa - 2015-07-09, 08:17 Strasznie mi przykro Serce mi wczoraj stanęło jak się dowiedziałam Ola nie wyobrażam sobie Twojego bólu i smutku Płakałam za Habsem wczoraj, bo go poznałam i widziałam jak razem tworzycie zgrany i fajny duet... Trzymaj się kochana!! Ściskam mocno, a Habsior już nie cierpi, biega bez bólu za TM [*]Asia i Bella - 2015-07-09, 10:46 Nie wierzę Serce pęka.
Olu, trzymaj się ... jakoś.Ola i Habs - 2015-07-14, 17:57 Dziękuję wszystkim za miłe słowa. Niestety, ale jest ciężko. Ciężko, smutno, pusto i dom bez psa nie jest już tym samym domem. Brakuje mi naszych powitań, spacerów i wspólnych zabaw... Dzisiaj minie tydzień, od kiedy Habsa nie ma ze mną... Już tydzień, dopiero tydzień, czy...
Z tego miejsca chciałabym również podziękować Fundacji za pomoc i wsparcie w tych trudnych chwilach. Przepraszam, że nie zrobiłam tego wcześniej, ale jeszcze raz, wielkie dzięki za wszystko.Calineczka - 2015-08-03, 20:49 😥😥😥 Habs biegaj szczęśliwy, bez bólu po wiecznie zielonych łąkach za TM 😥😥😥😓