To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Fundacji Warta Goldena
Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.

PSY FUNDACJI - REBEKA - 53

Monika Diunowa - 2011-08-08, 22:19

Ja łapałam siusiu do takiego woreczka na mocz dla niemowlaków :-) do kupienia w aptece.
skipi29 - 2011-08-08, 22:26

Iwonko życzymy powodzenia, bo faktycznie przy Rebeki pozycji podczas sikania to zadanie bojowe ;-)
Iwona Kalinowsk - 2011-08-09, 14:49

:radocha: dzisiejsze próby na ogródku udały się :radocha: wygrała taca - mocz już zawiozłam do weta. Było komicznie, ale wygrałam, musiałam nieco unieść szanowny tyłeczek Rebci, przytrzymać ogonek, bo chciała odejść, ale udało się. Dzięki wszystkim za podpowiadanki :> Teraz tylko czekam z niecierpliwośią na wyniki :)
Warna - 2011-08-09, 16:13

No to i ja czuję się zwycięzcą! Póki co, to dzisiaj pierwsza dobra wiadomość dla mnie.
Iwona Kalinowsk - 2011-08-09, 18:53

To napiszę jeszcze, że dokumenty wysłałam :) powinna być to druga dobra wiadomość :)
Warna - 2011-08-09, 19:01

Bardzo jestem wdzięczna, bo przyznaję, że niektórym wysłanie umowy zabiera strasznie dużo czasu, nawet kilka miesięcy. :evil:
Iwona Kalinowsk - 2011-08-10, 21:58

W dniu dzisiejszym minął miesiąc jak Rebcia jest u nas i zapewne nie żałuje tego. Jest szczęśliwa, najedzona, wymiziana, a przede wszystkim bardzo kochana. A teraz bardzo proszę kilka foteczek z zabawy razem ze swoim braciszkiem. Fotki bardzo świeżutkie i oczywiście z dedykacją dla Cioci Warny - tylko Ona kocha moją Rebcię tak jak ja :>

....czekam na wyniki badań (upragnionego moczu :> ) Rebci, ale miejmy nadzieję, że wszystko będzie dobrze. :)

Warna - 2011-08-10, 22:02

Cudnie razem wyglądają. I chyba, Iwonko, o to Ci chodziło, żeby Amorek miał właśnie taką towarzyszkę zabaw.
Trzymam kciuki za dobre wyniki badań, ale też za zdrowie obu psiaków!

Iwona Kalinowsk - 2011-08-10, 22:12

Tak Warnuś o to mi właśnie chodziło, żeby te psiaki były szczęśliwe, żeby się szanowały i kochały. Amor juz zaufał Rebci i dokładnie wie, kiedy Ona ma ochotę na zabawę, a kiedy nie i że nie zrobi mu krzywdy. Ona jak się czuje lepiej (silniej), to sama zaczepia Amora, taki widok jest po prostu bezcenny. Tak bardzo cieszy moje serducho, że nawet nie masz pojęcia. :>
Trzymaj kciuki - jutro mam swoje wyniki badań - czekam na wyrok, ale psiaczki pomagają mi to przetrwać - One to naprawdę czują - moje obawy, a ja już nie potrafię im dać więcej miłości niż w sobie posiadam :>

Warna - 2011-08-10, 22:15

To, proszę, daj mi koniecznie znać, jakie są wyniki.
Iwona Kalinowsk - 2011-08-10, 22:22

Jeśli będą w normie, to oczywiście, że się odezwę, jeśli przekroczę normę, to będę musiała porozmawiać ze sobą, i pewnie też jakoś dam znać..... :)
goldenek2 - 2011-08-11, 08:03

Iwonko.... zdrowia życzę. Będzie dobrze. Musi być..... bo dobro zawsze powraca... Natomiast chcę Ci powiedzieć, że ja Rebekę uwielbiam i od początku bardzo jej kibicowałam. Dla mnie to cudna sunia i bardzo, ale to bardzo byłam szczęśliwa gdy zdecydowałaś sie dac jej dom :-> .
Kasia, Szajba i Milka - 2011-08-11, 08:08

Jak one cudnie sie bawia :-D serce rosnie na taki widok :)
Wyobrazam sobie jaka jestes szczesliwa, ze masz kochajace dwa zlotka:) A obserwacja ich zabaw musi byc zabawna :) :lol:

Co do polowania na siuski, :roll: mnie to zawsze intrygowalo "jak to zrobic" :roll: przeciez one tak szybko uciekaja. Wyniki na pewno beda w porzadku :) Amorek i Rebcia bardzo zgrany duet :)
Buziaki dla Wasz wszystkich kochani :)

Iwona Kalinowsk - 2011-08-11, 16:23

Dzięki za miłe słowa, za życzenia zdrowia :nie: dziękuję żeby nie zapeszyć, a teraz co do wyników, to mocz u Rebci ma się dobrze, lekarze uważają, że problem jaki opisałam niektórym osobom na PW wynika jednak ze stresu, cukrzycy nie ma, nerki działają bardzo dobrze, trochę zawyżony ma ciężar właściwy moczu, ale nie jest to niebezpieczne. Lekarze proponują już ustawić się na sterylkę, która również trochę zmieni i wyreguluje co nieco w organiźmie u Rebusi. :>
Cóż, jeśli chodzi o mnie, to jednak dane mi jest jeszcze troche pocieszyć się moimi dwoma Złoteczkami - jeszcze mieszczę się w normie :radocha: i dokładnie wiem, że dużo pomogły mi moje psiaki. No i teraz mam spokój przez całe trzy miesiące :rotfl: i śmiało mogę się zająć tylko i wyłącznie Rebcią i Amorkiem - no chyba, że trafi mi się znowu jakiś "Aronek" ;)

Barbara - 2011-08-11, 16:25

Bardzo się cieszę :) :) :) Przede wszystkich z Twoich wyników ale z Rebci też :) :) :)
Basia - 2011-08-11, 18:21

Gratuluje dobrych wyników :-) Psiaki goldeniaki cudne :rotfl: i nie tylko Warna kocha Rebelkę :mrgreen:
Iwona Kalinowsk - 2011-08-11, 18:33

Zdaję sobie sprawę, że nie tylko Ciocia Warna kocha Rebcię, ale tylko Ona nas o tym powiadomiła :rotfl: Basiu ja wiem, że Rebci nie da się nie kochać, ona jest taka milusińska, taka rozumna jak patrzy tymi swoimi ślicznymi ślipkami. Ja w każdym bądź razie nie potrafię określić ogromu mojej miłości do tych dwóch moich Złotek :>
Iwona Kalinowsk - 2011-08-11, 18:35

basia1 napisał/a:
Bardzo się cieszę :) :) :) Przede wszystkich z Twoich wyników ale z Rebci też :) :) :)

Dziękujemy Basieńko - powiedziałam Rebci i ona właśnie macha tym swoim cudnym ogonkiem :>

Kasia, Szajba i Milka - 2011-08-12, 07:25

Iwona Kalinowsk napisał/a:
Cóż, jeśli chodzi o mnie, to jednak dane mi jest jeszcze troche pocieszyć się moimi dwoma Złoteczkami - jeszcze mieszczę się w normie :radocha:

no to nie widze nic innego jak uczcic taka wiadomosc :D

Kasia, Szajba i Milka - 2011-08-12, 07:25

to mocz u Rebci ma się dobrze,

o i to tez jest warte uczczenia :D :D

Warna - 2011-08-12, 09:44

Iwonko, bardzo, bardzo się cieszę i przebywaj z tymi dwoma złotkami, jak najwięcej, bo ten kontakt naprawdę potrafi czynić cuda. :-)
Iwona Kalinowsk - 2011-08-12, 11:14

Kasia i Szajba napisał/a:
to mocz u Rebci ma się dobrze,

o i to tez jest warte uczczenia :D :D

Kasiu trzymamy Cię z Rebcią za słowo :>

Iwona Kalinowsk - 2011-08-12, 11:18

Warna napisał/a:
Iwonko, bardzo, bardzo się cieszę i przebywaj z tymi dwoma złotkami, jak najwięcej, bo ten kontakt naprawdę potrafi czynić cuda. :-)

Warnuś coś na ten temat wiem, że nie tyle potrafią, ale czynią - jestem tego całkowicie pewna, a ze złotkami już bardziej nie mogę mieć kontaktu, gdyż obydwoje chodzą za mną jak cienie :>
Wraz z Rebcia dziękujemy Wszystkim za miluchne słowa :>

Aga i Sara - 2011-08-13, 10:49

My też kochamy Rebcię, wymiziaj ją od Piotrusia :-D
Kiedy wpadacie na śląsk? mamy sporo terenów rekreacyjnych a i miejsce się znajdzie Piotruś zaprasza Justynę :rotfl: z mamusią i resztą Świty

Pozdrawiamy

Iwona Kalinowsk - 2011-08-13, 13:33

Oczywiście dla Piotrunia wszystko :rotfl: Rebcia wymiziana, uśmiechnięta i szczęśliwa. Serdecznie dziękujemy za zaproszenie, Justyna osobiście dziękuje i prosi o wyściskanie swojego Piotrunia :> , a ja poproszę pocałować te 2 śliczne Piotrusiowe oczka :>
Troche za daleko do tego Śląska :-( pogoda też pod tak zwanym psem :-( Moooże kiedyś :) a może szybciej niż pomyśle, miłoby było znowu się spotkać. :)