Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACYJNE W NOWYCH DOMACH - KORBA ma już dom w Sosnowcu - 39
Aga_TRuficzkowa - 2012-08-16, 09:42 Piękna Korbulencja Barbara - 2012-08-16, 09:49 A nam bardzo przykro, bo ugrzęźliśmy w korku zamiast uskuteczniać fajny spacerek ...
A Korbulka jak zawsze super Korbulowa Familia - 2012-08-16, 11:00 Mi też jest przykro, że pokrzyżowały się Wam plany...
A tu zdjęcie z telefonu, więc jakość słaba, ale za to jedyne na którym uwieczniony jest (dzisiaj już nieżyjący) basenik korbulkowy
Kasia, Szajba i Milka - 2012-08-16, 11:29 Oj ja również żałuje, ale obecnie zdycham pod kołderką Ja cierpię, psy cierpią ehhh. Masakra! Nie ma to ja udany urlop Wiki Megulowa - 2012-08-16, 12:57 Wierzymy, wierzymy, ale czekamy, czekamy a resztę zdjęć i zazdrośmimy, o tak, bardzo zazdrościmy Korbulowa Familia - 2012-08-19, 09:00 Niedzielne poranne spacerki, to jest to co lubimy najbardziej
Przyjemny początek dnia!
Pozdrawiamy po spacerowaniu nad Pogorią IV
Mój "biały kieł"
Pracuś
Nareszcie mam DWA PSY Rufiakowa Amcia - 2012-08-19, 10:18 Ola, Ty aby nie wykorzystałaś jakiegoś fotoszopa, czy coś? zarąbista Korbka Bis Wiki Megulowa - 2012-08-19, 12:52 Ja Cię krecę, pani Olu! jakie piękne zdjęcia, a modelka no no
PS: Czym robi pani zdjęcia? )Korbulowa Familia - 2012-08-19, 17:58 Dzięki dziewczyny!
Amelko nie używam photoshopa - jestem zwolenniczką dobrych zdjęć (do których dążę), a nie dobrej obróbki
Wiki Ty przestań z "pańciowaniem" - zwrot imienny jest przyjemniejszy w kontaktach
Fotografuję Canonem 600D (i dwoma obiektywami) Wiki Megulowa - 2012-08-19, 18:22 Oczywiście... Olu
przepraszam, za OT'a, ale nie wytrzymam jak się nie zapytam a jakimi obiektywami? Korbulowa Familia - 2012-08-19, 18:27
Wiki Megulowa napisał/a:
a jakimi obiektywami?
EF-S 18-55mm IS II f/3,5 - 5,6 i EF-S 55-250 mm f/4,0-5,6 IS Wiki Megulowa - 2012-08-19, 18:31 Dziękuję pięknie Korbulowa Familia - 2012-08-20, 16:10 Z Korbelką staramy się nadrobić czas, kiedy pracowałam całe dnie i dzisiaj ponownie wybrałyśmy się na Pogorię IV. Zostałyśmy zaproszone przez Anię i Chillouta w dzikie oblicze Pogorii 4h spacerów, kąpieli wodnych i wygrzewania się na słoneczku przyprawiły mnie o ból głowy, a Korbusię o błogi sen (w aucie) już podczas drogi powrotnej
Ale żebyście kiedyś nabrali smaczka na spacer z nami - dzielimy się zdjęciami
Póki siły były
Modeling dalej ma we krwi
Wariatka w swoim żywiole
Szuwarowy skradacz
Słoneczko tak przygrzewało, że mało z wody wychodziła
A tutaj mój nurek
Pozdrawiamy i zapraszamy do wspólnego spacerowania monimax - 2012-08-20, 16:51 Ola, zdjęcia robisz poprostu cudowne, uwielbiam je oglądać Wiki Megulowa - 2012-08-20, 16:54 Przepiękne zdjęcia, noo narobiłaś mi ochoty na spacerek z Wami
A tam nie ma ludzi, bo jeszcze nie byłam na Pogorii Korbulowa Familia - 2012-08-20, 17:01
monimax napisał/a:
Ola, zdjęcia robisz poprostu cudowne, uwielbiam je oglądać
Dziękuję Monia
Zapraszam na V zjazd FWG, bo zamierzam robić zdjęcia wszystkim złotkom - nie tylko Korbelce
P.S.
Na szczęście nareszcie mogłam sobie pozwolić na rozwój pasji - fotografowania Korbulowa Familia - 2012-08-20, 17:04
Wiki Megulowa napisał/a:
Przepiękne zdjęcia, noo narobiłaś mi ochoty na spacerek z Wami
A tam nie ma ludzi, bo jeszcze nie byłam na Pogorii
Wiki dzisiaj dorwałyśmy takie miejsce, gdzie prawie nie ma ludzi
Hmmm... poza jednym panem, który zawędrował z plaży dla nudystów Kasia, Szajba i Milka - 2012-08-20, 17:06 Ola mogę Cię kopnąć? Ja chora leże w domu:( upał 40 stopni, psiaki zrozpaczone, a Ty mi takie zdjęcia serwujesz?!M!S!A - 2012-08-20, 17:07
Korbulowa Familia napisał/a:
Wiki Megulowa napisał/a:
Przepiękne zdjęcia, noo narobiłaś mi ochoty na spacerek z Wami
A tam nie ma ludzi, bo jeszcze nie byłam na Pogorii
Wiki dzisiaj drowałyśmy takie miejsce, gdzie prawie nie ma ludzi
Hmmm... poza jednym panem, który zawędrował z plaży dla nudystów
To Ty Oluśka odrazu pisz gdzie jest to miejsce bez ludzi, to się nie tylko ludzie ale i psy jakieś znajdą Korbulowa Familia - 2012-08-20, 17:16
M!S!A napisał/a:
To Ty Oluśka odrazu pisz gdzie jest to miejsce bez ludzi, to się nie tylko ludzie ale i psy jakieś znajdą
Misiu, ale to ciężko wytłumaczyć, bo początek godzinnego dojścia znajduje się od strony parkingu Pogorii IV od Antoniowa (za piekłem Pogorii III).
Ja dzisiaj też pierwszy raz byłam tam zaprowadzona, bo nawet mi (miejscowemu ludziowi) ciężko byłoby to wytłumaczyć Korbulowa Familia - 2012-08-20, 17:17
Kasia, Szajba i Milka napisał/a:
Ola mogę Cię kopnąć?
W tym celu zapraszam na spacer
Kasia, Szajba i Milka napisał/a:
Ja chora leże w domu:( upał 40 stopni, psiaki zrozpaczone, a Ty mi takie zdjęcia serwujesz?!
Za karę, bo nie odpisujesz na smsy Kasia, Szajba i Milka - 2012-08-20, 17:57 Tyy wiesz ze ja nawet nie pamiętam kiedy ten Twój sms przyszedł. Na spacerek zawsze chętnie, rodzice dzis wracaja wiec i auto się znajdzie a z tymi moimi szczurkami wodnymi muszę jechać nad H2O bo mi żyć nie dają Rufiakowa Amcia - 2012-08-20, 17:59 Oluś, pytanie o fotoszopę było retoryczne i z góry zakładało, że żadna fotoszopa takiego efektu nie mogłaby otrzymać, bo to potrafi tylko Korbson i Ty z drugiej strony obiektywu
Ten szuwarowy skradacz skrada serducha. Bez litości M!S!A - 2012-08-20, 18:44 Ja też się chętnie umówię na jakiś spacer ale u mnie w grę wchodzą dopiero godziny popołudniowe tak od 16 godziny.Korbulowa Familia - 2012-08-24, 14:25 Potwornie gorąco się zrobiło i nasze dłuższe spacery staramy się odbywać w godzinach porannych. I tak właśnie było dzisiaj Skorzystałyśmy z zaproszenia na wspólny spacer z Anią i Chilloutem (psiaki się świetnie dogadują i razem kombinują ) do środulskiego parku.
Mój przewodnik tylko patrzył kiedy uciec, żeby gdzieś futro zamoczyć, ale ten spacer był "na sucho"
Synchroniczne przywołanie
Tarmoszenie
Czekamy na inne osoby, które będą chciały z nami spacerować