Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACJI - REBEKA - 53
Barbara - 2011-08-17, 09:56 Zapraszamy Was wszystkich na Śląsk Super byłoby się zobaczyć Pozdrowienia dla całej rodzinki i miziaki dla psiaczków Iwona Kalinowsk - 2011-08-17, 20:49 Ojjjjjjjjj dziewczyny nie kuście losu, bo jak się wkurzę, to jeszcze przyjadę A może zrobimy sobie prywatny Zjazd Barbara - 2011-08-17, 21:34 Nie ma sprawy- bo wiesz jak mówią jak nie to przyjdzie góra do... Iwona Kalinowsk - 2011-08-17, 21:38 Wiem Basieńko wiem, ja również zapraszam serdecznie, pogoda jest cud miód i miejsca również nie zabraknie, czyli taka sama droga do Pana Boga Barbara - 2011-08-17, 21:39 No dla mnie Leszno to nie koniec świata Damy radę Iwona Kalinowsk - 2011-08-17, 22:55 .....to o której jutro będziecie pytam poważnie Barbara - 2011-08-17, 22:58 Iwonko no jutro to nie...Ale myślę poważnie Iwona Kalinowsk - 2011-08-17, 23:06 OK, a pojutrze Jerzy Kora - 2011-08-18, 22:04 Jak sie spotykać, to zaczynać w piątek późną kolacją, porządnie się zintegować, w sobotę utrwalić a w niedzielę odpocząć i wracać do domu. Iwona Kalinowsk - 2011-08-19, 11:58 Fakt Jurek masz zupełną rację magda_dogi - 2011-08-24, 00:12 Co nowego u Rebusi?Asia i Mimi - 2011-08-24, 09:33 Dajcie kilka fotek psiurka Iwona Kalinowsk - 2011-08-24, 13:59 U Rebusi jest wszystko dobrze, pięknieje z dnia na dzień Badania wyszły dobrze, do tego Rebcia schudła i w piątek o 10-ej jedziemy się sterylizować Fotki będą za niedługo, gdyż właśnie je ogarniam Iwona Kalinowsk - 2011-08-24, 14:36 kimnę się, bo dzisiaj przyjadą goście
drap, drap Gostek, ja to uwielbiam
a Ty rób te swoje foty i tak Ci się schowam
mamy nową koleżankę i znowu Amor mnie zostawi
a niech sobie ma nową kumpele, ale to ja jestem miziana
jeszcze troche pomiziaj i lecimy w plener
no, a teraz wszystkim udowodnię, że umiem pływać
teraz muszę odpocząć
bliżej mojej paniusi szybciej wyschnę
koniec wolności, musiałam iść na smycz , bo jakiemuś burakowi nie spodobały się pływające goldaski
...w nosie z burakiem, ale co sobie popływałam - to moje
teraz portrecik z moją pańcią - ooo głowe jej ucięli
...prawda, że jestem śliczna - halo, halo, Ciociu Warnoooo - ten portrecik jest dla Ciebie
...no i koniec tej wycieczki w plener, bo burak policję wezwał
i to by było narazie na tyle Edyta - 2011-08-24, 15:06 oj miałąm ostatnio w Boszkowie problem z jedną "babą" - Wera pływała w czcinach na kąpielisku nie strzeżonym zdala od ludzi ale i tak babsko zrobiło awanturę na całe Boszkowo
Rebcia szczupleje w oczach Kasia, Szajba i Milka - 2011-08-24, 15:13 Mialam okazje zobaczyc Rebeczke. Kochani zdjecia nawet w malej czesci nie oddaja tego jaka ona piekna w rzeczywistosci! Zlotko przepiekne !!!
Iwonko Twoja historyjka znow mnie ubawila szczegolnie ten burak odwazny tylko umial pokazac srodkowy palec z auta i zadzwonic po policje. A niech go myszy zjedza
co do plywanka Rebusi. Ona jest przy tym taj dostojna i spokojna poprostu jak sie na nia patrzy od razu czlowiekowi serce rosnie i humor sie poprawia.
Pozdrawiamy Was serdecznie
p.s. był smutek ojj był...Iwona Kalinowsk - 2011-08-24, 16:37
Edyta napisał/a:
oj miałąm ostatnio w Boszkowie problem z jedną "babą" - Wera pływała w czcinach na kąpielisku nie strzeżonym zdala od ludzi ale i tak babsko zrobiło awanturę na całe Boszkowo
Rebcia szczupleje w oczach
Edytko, najgorsze jest to, że "chłop żywemu nie przepuści..." i szkoda z nimi dyskutować, bo faktycznie psiaki zachowywały się bardzo grzecznie i rozłożyliśmy się dosłownie na skraju tej marnej plaży. Ale widać było, że na temat psów burak, burakowa wraz z dwoma swoimi buraczkami, nie mieli zielonego pojęcia o psach. Nam zwrócono uwagę, ja walczyłam jak lwica, burak zabrał swoje buraczki (pozostawiając po sobie syf) i pojechał zgłosić nas na policję. Skończyło się tylko upomnieniem , a psiaki sobie i tak poszalały.
P.S. Tylko nie pomyśl, że głodzę Rebcię, mam na to świadków Iwona Kalinowsk - 2011-08-24, 16:40
Kasia i Szajba napisał/a:
Mialam okazje zobaczyc Rebeczke. Kochani zdjecia nawet w malej czesci nie oddaja tego jaka ona piekna w rzeczywistosci! Zlotko przepiekne !!!
Kasiu, to jest fakt, ja już chwilami nie poznaję które jest które, tak mi Rebunia wypiękniała Iwona Kalinowsk - 2011-08-24, 19:21 No to kolejna dawka fotek.
...teraz popilnuję swojej Pani...
Amor wykopał dołek, to ja go popilnuję.
...ja marcheweczkę dostanę na leżąco.
ha - zdobyłam i jestem bardzo zadowolona.
...no i mogliśmy się nie zmoczyć, teraz Pańcia nas nie wpuści na salony.
...ooo kumpela Amora wlazła mi na legowisko
...ten facio jednak zainteresował się mną.
mhh, ale mnie wymiział.
ktoś zasnął na moim ślicznym tyłeczku.
...spróbuję ją z lekka zsunąć, oj nie da rady facio ją podtrzymuje.
...Goście pojechali, a ja za dobre zachowanie dostałam kostunię - mhh, ale cudnie pachnie.
A teraz ze szczęścia sobie śpiewam - szkoda, że nie słyszycieeeeeeee.
Edyta - 2011-08-24, 19:30 aż się gęba sama uśmiecha cudnie!Basia - 2011-08-24, 21:05 Cudo Korbulowa Familia - 2011-08-24, 21:13 Ubawiłaś mnie niesamowicie fotorelacją Iwonko
Rebcia rewelacyjnie u Ciebie się ma goldenek2 - 2011-08-24, 21:26 To jeden z moich ulubionych wątków . Rebeka to cudowna psica i ma super Pańcię Kamila i Oskar - 2011-08-25, 07:26 śliczne zdjęcia - oczywiście to zasługa pieknej modelki Iwona Kalinowsk - 2011-08-25, 14:24
goldenek2 napisał/a:
To jeden z moich ulubionych wątków . Rebeka to cudowna psica i ma super Pańcię
To nie tak Beatko, to Pańcia ma suuuperrrr wyjątkową Rebcię Do tego Pańcia ma problem, bo Rebcia nie chce z nikim wychodzić na spacery ostatnio syn ją brał na spacer, a po 2 minutach już była w domu. Wychodząc robi ekspresowe siku, qupa, zapiera się i grzeje ile sił w nogach do domu, bo wie, że ja tam zostałam córce i mężowi robi tak samo. Natomiast ze mną w zasadzie wybiega, nie ciągnie na smyczy, jest przeszczęśliwa i potrafimy naprawdę wraz z Amorem chodzić dosyć długo i Rebeka nigdy mi się nie zaparła, a to, że doskonale zna drogę do domu, to też zasługa powracania do domu z różnych stron i chodzeniu w różne miejsca. Nie wiem co dalej robić i jak to zmienić, bo przecież nie zawsze będę mogła w danej chwili z Rebcią wyjść - HELP Może ktoś zna jakiś sposób