To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Fundacji Warta Goldena
Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.

PSY FUNDACJI - REBEKA - 53

Barbara - 2011-08-17, 09:56

Zapraszamy Was wszystkich na Śląsk :) :) :) Super byłoby się zobaczyć :) Pozdrowienia dla całej rodzinki i miziaki dla psiaczków :) :)
Iwona Kalinowsk - 2011-08-17, 20:49

Ojjjjjjjjj dziewczyny nie kuście losu, bo jak się wkurzę, to jeszcze przyjadę :rotfl: A może zrobimy sobie prywatny Zjazd :?: :>
Barbara - 2011-08-17, 21:34

Nie ma sprawy- bo wiesz jak mówią jak nie to przyjdzie góra do... :) :) :)
Iwona Kalinowsk - 2011-08-17, 21:38

Wiem Basieńko wiem, ja również zapraszam serdecznie, pogoda jest cud miód i miejsca również nie zabraknie, czyli taka sama droga do Pana Boga :rotfl:
Barbara - 2011-08-17, 21:39

No dla mnie Leszno to nie koniec świata :) Damy radę :)
Iwona Kalinowsk - 2011-08-17, 22:55

.....to o której jutro będziecie :> pytam poważnie :?: :?: :?:
Barbara - 2011-08-17, 22:58

Iwonko no jutro to nie...Ale myślę poważnie :)
Iwona Kalinowsk - 2011-08-17, 23:06

OK, a pojutrze :?:
Jerzy Kora - 2011-08-18, 22:04

Jak sie spotykać, to zaczynać w piątek późną kolacją, porządnie się zintegować, w sobotę utrwalić a w niedzielę odpocząć i wracać do domu. :mrgreen:
Iwona Kalinowsk - 2011-08-19, 11:58

Fakt Jurek masz zupełną rację :rotfl:
magda_dogi - 2011-08-24, 00:12

Co nowego u Rebusi?
Asia i Mimi - 2011-08-24, 09:33

Dajcie kilka fotek psiurka :)
Iwona Kalinowsk - 2011-08-24, 13:59

U Rebusi jest wszystko dobrze, pięknieje z dnia na dzień :> Badania wyszły dobrze, do tego Rebcia schudła :) i w piątek o 10-ej jedziemy się sterylizować :-( Fotki będą za niedługo, gdyż właśnie je ogarniam :>
Iwona Kalinowsk - 2011-08-24, 14:36

kimnę się, bo dzisiaj przyjadą goście

drap, drap Gostek, ja to uwielbiam

a Ty rób te swoje foty i tak Ci się schowam

mamy nową koleżankę i znowu Amor mnie zostawi :-(

a niech sobie ma nową kumpele, ale to ja jestem miziana

jeszcze troche pomiziaj i lecimy w plener :)

no, a teraz wszystkim udowodnię, że umiem pływać

teraz muszę odpocząć

bliżej mojej paniusi szybciej wyschnę :)

koniec wolności, musiałam iść na smycz :-( , bo jakiemuś burakowi nie spodobały się pływające goldaski

...w nosie z burakiem, ale co sobie popływałam - to moje :>

teraz portrecik z moją pańcią - ooo głowe jej ucięli :-(

...prawda, że jestem śliczna - halo, halo, Ciociu Warnoooo - ten portrecik jest dla Ciebie :)

...no i koniec tej wycieczki w plener, bo burak policję wezwał :evil:

i to by było narazie na tyle :rotfl:

Edyta - 2011-08-24, 15:06

oj miałąm ostatnio w Boszkowie problem z jedną "babą" - Wera pływała w czcinach na kąpielisku nie strzeżonym zdala od ludzi ale i tak babsko zrobiło awanturę na całe Boszkowo :evil:

Rebcia szczupleje w oczach :shock:

Kasia, Szajba i Milka - 2011-08-24, 15:13

Mialam okazje zobaczyc Rebeczke. Kochani zdjecia nawet w malej czesci nie oddaja tego jaka ona piekna w rzeczywistosci! Zlotko przepiekne !!!
Iwonko Twoja historyjka znow mnie ubawila :D szczegolnie ten burak :evil: odwazny tylko umial pokazac srodkowy palec z auta i zadzwonic po policje. A niech go myszy zjedza 8-)
co do plywanka Rebusi. Ona jest przy tym taj dostojna i spokojna poprostu jak sie na nia patrzy od razu czlowiekowi serce rosnie i humor sie poprawia.
Pozdrawiamy Was serdecznie :)

p.s. był smutek ojj był...

Iwona Kalinowsk - 2011-08-24, 16:37

Edyta napisał/a:
oj miałąm ostatnio w Boszkowie problem z jedną "babą" - Wera pływała w czcinach na kąpielisku nie strzeżonym zdala od ludzi ale i tak babsko zrobiło awanturę na całe Boszkowo :evil:

Rebcia szczupleje w oczach :shock:

Edytko, najgorsze jest to, że "chłop żywemu nie przepuści..." i szkoda z nimi dyskutować, bo faktycznie psiaki zachowywały się bardzo grzecznie i rozłożyliśmy się dosłownie na skraju tej marnej plaży. Ale widać było, że na temat psów burak, burakowa wraz z dwoma swoimi buraczkami, nie mieli zielonego pojęcia o psach. Nam zwrócono uwagę, ja walczyłam jak lwica, burak zabrał swoje buraczki (pozostawiając po sobie syf) i pojechał zgłosić nas na policję. Skończyło się tylko upomnieniem :) , a psiaki sobie i tak poszalały.
P.S. Tylko nie pomyśl, że głodzę Rebcię, mam na to świadków :rotfl:

Iwona Kalinowsk - 2011-08-24, 16:40

Kasia i Szajba napisał/a:
Mialam okazje zobaczyc Rebeczke. Kochani zdjecia nawet w malej czesci nie oddaja tego jaka ona piekna w rzeczywistosci! Zlotko przepiekne !!!

Kasiu, to jest fakt, ja już chwilami nie poznaję które jest które, tak mi Rebunia wypiękniała :rotfl:

Iwona Kalinowsk - 2011-08-24, 19:21

No to kolejna dawka fotek.
...teraz popilnuję swojej Pani...

Amor wykopał dołek, to ja go popilnuję.

...ja marcheweczkę dostanę na leżąco.

ha - zdobyłam i jestem bardzo zadowolona.

...no i mogliśmy się nie zmoczyć, teraz Pańcia nas nie wpuści na salony.

...ooo kumpela Amora wlazła mi na legowisko :-)

...ten facio jednak zainteresował się mną.

mhh, ale mnie wymiział.

:shock: ktoś zasnął na moim ślicznym tyłeczku.

...spróbuję ją z lekka zsunąć, oj nie da rady facio ją podtrzymuje.

...Goście pojechali, a ja za dobre zachowanie ;-) dostałam kostunię - mhh, ale cudnie pachnie.

A teraz ze szczęścia sobie śpiewam - szkoda, że nie słyszycieeeeeeee.

Edyta - 2011-08-24, 19:30

aż się gęba sama uśmiecha :mrgreen: cudnie!
Basia - 2011-08-24, 21:05

Cudo :rotfl:
Korbulowa Familia - 2011-08-24, 21:13

Ubawiłaś mnie niesamowicie fotorelacją Iwonko ;)
Rebcia rewelacyjnie u Ciebie się ma ;)

goldenek2 - 2011-08-24, 21:26

To jeden z moich ulubionych wątków :) . Rebeka to cudowna psica i ma super Pańcię :)
Kamila i Oskar - 2011-08-25, 07:26

śliczne zdjęcia - oczywiście to zasługa pieknej modelki :)
Iwona Kalinowsk - 2011-08-25, 14:24

goldenek2 napisał/a:
To jeden z moich ulubionych wątków :) . Rebeka to cudowna psica i ma super Pańcię :)

To nie tak Beatko, to Pańcia ma suuuperrrr wyjątkową Rebcię :rotfl: Do tego Pańcia ma problem, bo Rebcia nie chce z nikim wychodzić na spacery :-( ostatnio syn ją brał na spacer, a po 2 minutach już była w domu. Wychodząc robi ekspresowe siku, qupa, zapiera się i grzeje ile sił w nogach do domu, bo wie, że ja tam zostałam :-( córce i mężowi robi tak samo. Natomiast ze mną w zasadzie wybiega, nie ciągnie na smyczy, jest przeszczęśliwa i potrafimy naprawdę wraz z Amorem chodzić dosyć długo i Rebeka nigdy mi się nie zaparła, a to, że doskonale zna drogę do domu, to też zasługa powracania do domu z różnych stron i chodzeniu w różne miejsca. Nie wiem co dalej robić i jak to zmienić, bo przecież nie zawsze będę mogła w danej chwili z Rebcią wyjść - HELP :-( Może ktoś zna jakiś sposób :?: :?: :?: