Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACYJNE W NOWYCH DOMACH - LARA ma już dom w Rumi - 120
Ewa i Cindy - 2012-07-29, 11:39 super zdjęcia
dziękuje bardzo za opis Larki Ewa Albrecht - 2012-07-29, 12:32 Pani Agnieszko i Filipie, wszystkiego co najlepsze na nowej, mam nadzieję szczęśliwszej drodze Pani życia. Dużo siły i mimo wszystko pogody ducha. To przykre, że trzeba opuścić ten kraj, aby móc godnie żyć i spokojnie wychowywać dziecko. Lara jest przepiękna i widać, że otrzymała od Pani i Filipa miłość i wspaniałą opiekę. To jest nie do przecenienia. Życzę Larze równie fantastycznego domu i oddanych opiekunów, na co bez wątpienia zasługuje. Pani zaś życzę szczęścia osobistego i sukcesu zawodowego. Ewa AlbrechtRufiakowa Amcia - 2012-07-29, 12:34 Dziękuję Agnieszko. Zabieramy się do roboty i mam nadzieję, że uda się znależć jej domek szybko i sprawnie, tak abyś również Ty mogła być o nią spokojna.
PS. Muszę zabrać głos w sprawie- wiem, że każdy człowiek ma potrzebę oceniania innych, nie wiem tylko, skąd bierze się skłonność do stawiania ocen negatywnych. Może z obawy, że świat może się stać taki właśnie- że ludzie będą wybierać drogę "łatwiejszą", wymagającą mniej energii. Dlatego- również tych, którzy oceniają źle- staram się rozumieć, że nie robią tego wyłącznie ze złej woli.
Tymczasem Tobie życzę wszystkiego najlepszego w tej nowej drodze wierząc, że w każdej sytuacji można znaleźć dobre strony.Aksza - 2012-07-29, 12:59 dzięki za dobre słowa , adoptując Larę nie mogłam przewidzieć że będę za jakiś czas zmuszona podjąć taką decyzje , nie na dzień dzisiejszy jestem wykończona emocjonalnie , stres , nerwy dają siwe znaki ...Aksza - 2012-07-29, 13:02 a jeszcze dużo prze de mną , a z larą będę zawsze , i w sercu i na forum , bo internet też jest na końcu świata ....BosmAnka - 2012-07-29, 13:07 Agnieszko, bardzo mi przykro z powodu Twojej sytuacji. Znam trochę pomorski rynek pracy i wiem, że jest bardzo, bardzo trudny. Sama szukałam pracy przez rok i wiem, jakie to trudne. Dziękuję za to wszystko, co daliście Larze. Młoda dała mi trochę w kość na tymczasie, ale to był okres przejściowy, a sunia jest przeurocza i potwierdzam, że wpatrzona w człowieka jak mało który pies, nawet golden.
Pozdrawiam i życzę powodzenia i dużo siły.Aksza - 2012-08-03, 15:24 Witamy Pamiętacie o nas ???? czy Macie może wiadomości o nowym domku dla Larci , temat ucichł trochę .....Ewa i Cindy - 2012-08-03, 15:30 pamiętamy.. jakże moglibyśmy zapomnieć!!!!
szukamy cały czas.. Aksza - 2012-08-03, 15:33 a jakieś postępy w szukaniu ???Ewa i Cindy - 2012-08-03, 15:36 prosze o chwilkę cierpliwości.. mam nadzieję że niebawem się wzystko ułoży..
a co tam nowego u Larki słychać?Korbulowa Familia - 2012-08-07, 17:51
Ewa i Cindy napisał/a:
a co tam nowego u Larki słychać?
Przychylam się do prośby Ewy...Ewa i Cindy - 2012-08-13, 21:48 U Larci jak najbardziej wszystko ok Lara kilka dni temu musiała zmienić domek i trafiła na tymczas do Justyny z Rumi.. tak się w sobie zakochali że mam przyjemność ogłosić iż Lara nie szuka już domku i na stałe zostaje z Justyną, Jarkiem i Goldim
Więcej o Larze i jej foteczki wrzuci nam Justyna
czekamy z niecierpliwością na relację Asterkowy Krzysztof - 2012-08-13, 21:50 Super wiadomości dla takich zakończeń warto cierpliwie czekać ,powodzenia Lara i powodzenia P.Justyno Rufiakowa Amcia - 2012-08-14, 07:12 O rany, aż mi dech zaparło! Cudownie! Zarówno Larci, Justynie i Jarkowi, jak i Agnieszce z Filipem, życzę wszystkiego najwspanialszego.Wiki Megulowa - 2012-08-14, 08:40 Gratulacje, gratulacje ...
...a więc czekamy na fotorelację Barbara - 2012-08-14, 11:07 Miałam przyjemność odwiedzić Larę w nowym domku i poznać Justynę , Jarka i Goldiego. Jestem pewna, że będzie tutaj Laruni najlepiej na świecie i bardzo pozdrawiam całą rodzinkę Pamiętajcie, że w razie pytań zawsze możecie do mnie czy np Ewuni dzwonić )EWA INGA - 2012-08-14, 11:19 My również gratulujemy i niezmiernie się cieszymy Tak jak Basia napisała służę pomocą w razie co bo tak naprawdę mamy do siebie rzut beretem Justyna i Lara - 2012-08-14, 21:28 Witamy wszystkich którzy kochają goldeny i inne pieski to w naszych sercach zamieszkała Lara.Jutro napiszemy coś więcej i wstawimy zdjęcia .POZDRAWIAMYBarbara - 2012-08-15, 11:02 Justynko - serdecznie witamy na forum Bardzo się cieszę, że będziesz pisała o Laruni na forum. No i bardzo poproszę o fotki Laruni z Goldim - strasznie fajny jest Twój psiak Justyna i Lara - 2012-08-15, 18:19 Bardzo mi przykro ale zdjęc narazie nie będzie poniewaz wyskakuje mi informacja (Niestety Limit na wszystkie załączniki na tym forum został przekroczony. Prosze skontaktować się z administratorem forum) prosze o pomoc i pozdrawiamWarna - 2012-08-15, 18:23 Bo zdjęcia trzeba umieścić na imageshacku albo fotosiku. Jak to zrobić opisane jest dziale REGULAMINY I INSTRYKCJE.Justyna i Lara - 2012-08-15, 19:02 test
http://imageshack.us/phot...dsc0181lic.jpg/Warna - 2012-08-15, 19:10 Justynko, proponuję Ci nowy nick - Justyna i Lara. Co Ty na to? Zmienić Ci?Rufiakowa Amcia - 2012-08-15, 19:44 Justyno, awatar macie cudowny! Justyna i Lara - 2012-08-15, 20:01 Tak więc mamy 3,5l Goldiego,który do tej pory był naszym oczkiem i gdy zamieszkała z nami Lara był trochę zazdrosny a nawet obrażony
Rano jak budzik zadzwoni to zaraz przylatują ,machają swoimi ogonami,wskakują na łóżko i zaczynają dzień od zabawy i potem tak przez cały dzień z przerwami na drzemkę.Dzisiaj byliśmy o 8 rano na Mechelinkach popływac