To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Fundacji Warta Goldena
Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.

PSY FUNDACJI - REBEKA - 53

Iwona Kalinowsk - 2011-09-24, 18:20

Megula9 napisał/a:
Piękne zdjecia...
Iwona Kalinowsk napisał/a:
to jest wymarzone miejsce dla nas psiaczków
Z tegoc o widać na fotach to macie racje.. super miejscówa :mrgreen:

Miejsce jest faktycznie SUPEROWE!!!!

Iwona Kalinowsk - 2011-09-24, 18:43

Kasia i Szajba napisał/a:
No nareszcie zdjecia :!: Piekna fotorelacja, a historyjka ubawila mnie jak zawsze :mrgreen: Rebeka wyglada na przeszczesliwa i jaka z niej modelka :roll:
Zazdroscimy udanego wyjazdu :evil: :mrgreen:
I przymierzamy sie do zjazdu. Nie moge doczekac sie spotkania z Wami, Rebeczka i Amorkiem. Dla chlopaka zycze szybkiego powrotu do zdrowia, bez zbednego ciezaru :mrgreen:

Dzięki Kasiu, dzisiaj jest już dużo lepiej, a co najgorsze - to nie jestem pewna, czy to coś pomoże ta cała kastracja :( - bo moje ADHD w dniu dzisiejszym już zaczęło świrować.... :> A przy wyjściu (dzisiaj) u weta razem z Rebka (Rebka pierwsza) chcieli się rzucić na biedną chorą psinkę - fakt, że psinka pierwsza zaczęła.
No to do ZJAZDU.... :>

Iwona Kalinowsk - 2011-09-24, 18:53

M!S!A napisał/a:
Pięknie, cudnie, wspaniale i w ogóle rewelacja :) Nie mogę się napatrzyć na te zdjęcia, szczęśliwe psy no i Ciebie Iwonko :) Mnie ten ośrodek tez zapadł w pamięć i myślę że też się tam kiedyś raz jeszcze wybiorę :)

Czy mam rozumieć Michalinko, że moja parka Ci się podoba??? Mnie bardzo - jak ja bardzo kocham te moje "bliźniaczki" :> Wiem, że się powtórzę, ale miejsce jest Boskie.... :>

M!S!A - 2011-09-24, 19:20

Czy mam rozumieć Michalinko, że moja parka Ci się podoba???

Iwonko, a cóż to za pytanie? Oczywiście że mi się podoba :) Są cudowni

Iwona Kalinowsk - 2011-09-24, 22:02

M!S!A napisał/a:
Czy mam rozumieć Michalinko, że moja parka Ci się podoba???

Iwonko, a cóż to za pytanie? Oczywiście że mi się podoba :) Są cudowni

:buzki: :buzki: :buzki:

malina5891 - 2011-10-06, 20:30

Iwonko, co tam u Rebusi????
Iwona Kalinowsk - 2011-10-06, 21:30

A dziękujemy bardzo u Rebusi wszystko w jak najlepszym porządeczku, jest po sterylce, zniosła wszystko bardzo dzielnie i spokojnie. Jest bardzo żywym skarbem, obecnie waży 31kg, jest zdrowa, nawet zaczęła już biegać i fikać te swoje śmieszne fikołeczki. Dzisiaj właśnie moja Rebusia dostała ode mnie swoje ulubione "łóżeczko" :>

MarzenaTabaNugat - 2011-10-06, 21:46

No nie... :evil: :evil: dobrze ze nasze psiury nie widzą bo padłyby z zazdrości :shock: :mrgreen:
Marcina I LOBO - 2011-10-06, 21:49

Noo ja sama padam z zadrosci :-)
Iwona Kalinowsk - 2011-10-06, 21:54

Wierzcie mi moje Drogie, że Rebusia zasłużyła sobie na takie "łóżeczko" :) przede wszystkim swoją silną wolą na przeżycie i pokonanie tylu trudnych i smutnych przeżyć jakie ją spotkały w jej życiu. No i za to całkowite swoje oddanie i miłość oraz radość jaką może tylko dać człowiekowi, a w zasadzie całej mojej Rodzinie.
malina5891 - 2011-10-06, 23:43

no piękne łóżeczka maja te Twoje psiurki :) Rebcia ma nawet lustro przy swoim, żeby mogła cały czas podziwiać jaka jest śliczna :P super, pozdrawiamy
Iwona Kalinowsk - 2011-10-06, 23:46

Malinko, sama powinnaś to zrozumieć, przecież Rebcia jest kobietą, a kobieta bez lusterka....? :>
malina5891 - 2011-10-06, 23:59

ależ mnie to w ogóle nie dziwi :) nic a nic :) jakbym miała taką śliczną mordkę jak Rebcia to bym w ogóle od lustra nie odchodziła :) :P
milcia25 - 2011-10-07, 08:00

Łoża po postu królewskie :shock: Coś pięknego :)
Barbara - 2011-10-07, 09:08

Iwonko no piękne łóżeczka :) :) :) Ależ psiaki też mają te minki :)
goldenek2 - 2011-10-07, 12:26

Masz dobry gust Iwonko, a Twoje psiaki w pełni to doceniają :super: :super:
Edyta - 2011-10-07, 13:23

:shock: normalnie padłam jak zobaczyłam te wyrka!!!!!!!!!!!!!! szkoda, że mam małe mieszkanie bo sama bym takie sprawiła suce :mrgreen:
Iwona Kalinowsk - 2011-10-07, 19:58

Wszystkim bardzo dziękujemy za miłe słowa i po pierwsze Rebci buziaczek teraz jest co raz ładniejszy, po drugie Rebcia często strzela takie miny, że wszyscy się śmiejemy, bo wygląda często tak jak by była po spożyciu, szczególnie jak wygrzewa się na leżąco w słoneczku - widać, że główka jej opada, ale nie - Rebka się trzyma dzielnie :) .... po trzecie te legowiska nie zajmują aż tak dużo miejsca szer. zewnętrzna to 100cm, całkowita wys.43 cm., gł. 65cm., wys. nóżek 17 cm. W zasadzie to legowisko wytrzymuje ciężar psiaka no i oczywiście mnie :) więc warto było :> Rebeczce, bardzo się podobało, Amor wpuszczał ją tylko wtedy jak była po sterylce w kantarku (2 tygodnie), później wyglądało to tak - kto pierwszy, ten lepszy. Z tym, że jak Rebcia była pierwsza, to Amor miał minę jak u zbitego psa, ale jak On był pierwszy, to Rebcia bez żadnych ceregieli pakowała się do niego, a On wtedy wyskakiwał obrażony. Więccccc nie miałam innego wyjścia jak zamówić drugie legowisko i teraz obydwoje są szczęśliwi :> Ja również :rotfl:
Warna - 2011-10-07, 20:10

Paweł mówi, że super łóżka i już się zastanawia, jak takie wstawić do naszego mieszkania.
Edyta - 2011-10-07, 21:02

ja zaszalałam i kupiłam dwa dni temu takie:
http://allegro.pl/legowis...1849739160.html

i musiałam wyjąć z niego tą wielką miekką poduchę bo moja suka nie chce spać na miekkim - niedobry piesek :evil: , dostałąm po uszach od męża :->

Iwona Kalinowsk - 2011-10-07, 22:37

Warna napisał/a:
Paweł mówi, że super łóżka i już się zastanawia, jak takie wstawić do naszego mieszkania.

Paweł ma rację, ja też Warnuś nie widzę w tym problemu :) Faktem jest, że pierwszą sofę (tak to się ponoć nazywa) kupiłam w sklepie zoologicznym jeszcze w Warszawie i taki rozmiar (mimo mieszkania w bloku) upchnęłam, bo to było kupione dla mojego Aronka, póżniej przejął to Amor, a następnie dołączyła Rebcia. Prosiłam męża i syna, aby poszukali takiego samego w Wawie, ale już niestety nie było :-( Więc, byłam na tyle uparta, że wyszukałam sobie gościa w necie, który robi takie sofy na wymiar, więc zrobiłam zdjęcia, podałam rozmiary równiutkie, bo Rebcia nie mogła być pokrzywdzona (mniejszym) + do tego poducha i facio przywiózł mi do domu, a zapłaciłam o wiele mniej niż za to pierwsze sprzed co najmniej 6-ciu lat. I muszę tu dodać, że oglądając meble z wikliny na stronie u tego Pana - pierwszy raz w życiu :shock: zobaczyłam trumny z wikliny (piszą, że ekologiczne) :shock: ....ale naprawdę ładne :)
Także Pawełku do dzieła - widziałam legowisko Sabci - no i nie wiem czy nie jest większe od Rebcinego :?: :?: :>
A psiaki lubią sobie wskoczyć na swoje własne łóżeczko :>

Iwona Kalinowsk - 2011-10-07, 22:40

Edyta napisał/a:
:shock: normalnie padłam jak zobaczyłam te wyrka!!!!!!!!!!!!!! szkoda, że mam małe mieszkanie bo sama bym takie sprawiła suce :mrgreen:

Edytko i Ty piszesz, że nie masz miejsca :shock:

Edyta napisał/a:

i musiałam wyjąć z niego tą wielką miekką poduchę bo moja suka nie chce spać na miekkim - niedobry piesek :evil: , dostałąm po uszach od męża :->

FFFaktycznie zaszalałaśśśś :rotfl: , ale legowisko widać, że jest Rodzinne :> Aleee ja zapłaciłam mniej :)

Kasia, Szajba i Milka - 2011-10-08, 14:12

Edyta napisał/a:

przepraszam ze w watku Rebci. Edyto powiedz dobrej jakosci legowisko? Bo tez sie zastanawiam nad tym

Edyta - 2011-10-08, 20:37

Kasiu - legowisko rewelka, ale tak jak pisałam jest bardzo miękkie i bardzo wielkie :)
Iwona Kalinowsk - 2011-10-23, 21:39

Foteczki Rebeczki :)
Lubimy z Amorem wygrzewać się przy piecyku :)

teraz po kastracji traktuje mnie jak starszą siostrzyczke :)

....uwaga, a teraz moja sesja zdjęciowa w ogrodzie :)

Uff zakończona sesja ogródkowa, ale to jeszcze nie koniec na dzisiaj, mamy zaplanowaną sesję w plenerze. Kolejne fotki już w najbliższym czasie.
P.s. Co do mnie to czuję się świetnie i jestem bardzo szczęśliwa :> co widzicie na zdjęciach. :)