Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACJI - REBEKA - 53
Iwona Kalinowsk - 2012-03-20, 00:16 Dzisiaj Wigilia, więc ja całuję swojego Braciszka, a Miluśka pozuje.
mhh zabrała mojemu bratu ulubioną zabaweczkę i się cieszy
...a może nam coś skapnie???
zapomniałam Wam napisać, że przyjechał do mnie ten Facio co mnie lubi dużo miziać
...normalnie czuję - będą szyjeczki - moje ulubione
...jak chcesz, to idź, ja sobie poczekam.
a ja jestem bardziej cierpliwa - w końcu z racji wieku
Teraz zbióreczka i za chwilunie - będą szyjeczki
mh...znowu Paniusia zaczęła od Amora - cóż On był w tym domu pierwszy.
hurra - ja dostałam druga
trudno i darmo, mimo, że była Milusia Gościówą, ale dostała po mnie - ufff
...a teraz Mikołaj rozdaje nam prezenciki
...dopchałam się pierwsza
w zasadzie mam wszystkie - moooje
...do ATAKU - no niech mi tylko któreś ruszy moje prezenty
Mała - juz przestań się kręcić, nie widzisz, że wpadam w kime
A teraz zbióreczka na miche w całą "Trójcę" - na pewno się dopcham
...ozory nam już odpadają, ale pycha mniam...
No i - pełna kultura - potrafimy jeść z jednej rączki, ale tylko mojej Paniusi
no, a teraz niech nikt mi nie przeszkadza - po takim jedzonku - czas na spanko
dalej śpimy sobie w trójeczkę po pysznym jedzonku - ALE JA jestem NAJPIĘKNIEJSZA - no proszę niech tylko ktoś zaprzeczy
Długo nas nie było, bo moja Pańcia jest chora, ale nadrobimy wszystko, musicie tylko być cierpliwi, pozdrawiam Rebusia - do następnego razu Barbara - 2012-03-20, 00:22 Dziękujemy pięknie za cudowne zdjęcia
Pozdrawiamy serdecznie z życzeniami szybkiego powrotu do zdrowia Iwona Kalinowsk - 2012-03-20, 00:40
Barbara napisał/a:
Dziękujemy pięknie za cudowne zdjęcia
Pozdrawiamy serdecznie z życzeniami szybkiego powrotu do zdrowia
Nie ma za co Basieńko, fotki obiecywałam wcześniej, ale siły nie te.... postaram się w miare możliwości poprzeglądać te mnóstwo fotek, które mam gdy byłam w domu, jak również podczas mojej nieobecności, a w zasadzie Basiu może jednak za dużo tych fotek - kurcze - nie pomyślałam o tym... My z Rebuśką jesteśmy już weteranki - mam moją Królewnę już od 8-miu miesięcy. Więc pewnie już niewiele osób jest jej życiem zainteresowanych i ja to rozumiem, macie tyle nowych psiaków czekających na swoje DS.goldenek2 - 2012-03-20, 08:34 Iwonko.... Rebusia była i jest gwiazdą WG dla mnie osobiście na zawsze Kamila i Oskar - 2012-03-20, 08:40 a wcale nieprawda, że nie ma zainteresowanych , bo ja ostatni myslałam co tam u ślicznej Rebci słychać.
fotki super .PozdrawiamKasia, Szajba i Milka - 2012-03-20, 09:14
Iwona Kalinowsk napisał/a:
ale jestem w trochę lepszej formie
ojjj jak mnie to cieszy Nawet nie wiesz jak bardzo
Zdjęcia każdy uwielbia oglądać w jak największej ilości !!!
Pozdrawiamy i do niedługiego zobaczenia ))))))Iwona Kalinowsk - 2012-03-20, 18:46 Dziękujemy za miłe słowa i razem z Rebuśką - kłaniamy się wszystkim zainteresowanym
Kasiu - trzymam Cię za słowo!!!
Basiu - dziękuję.... Basia - 2012-04-13, 18:48 Rozczula mnie ta psica
pozdrowienia dla Was i całuski dla stada,a dla Rebelki dwa całuski Iwona Kalinowsk - 2012-04-13, 19:37 Dziękujemy za pozdrowienia Stadka już nie mamy, ale Amorek i Rebuśka buziaki dostali - czyli zadanie wykonane Oczywiście dla Rebci dwa buziaki, to stanowczo za mało, ona lubi być bliziutko mnie, robi siad i nadstawia ten swój śliczny pychol - całowanie musi być na przemian raz w jeden policzuś, a następnie w drugi. Jak ja się zmęczę, to biegnie do reszty Rodziny, ale faktycznie uwielbia buziaki i nie tylko Warna - 2012-04-13, 20:01 Czemu stadka nie macie?Iwona Kalinowsk - 2012-04-13, 20:08 Tak czasami bywa. Iwona Kalinowsk - 2012-04-15, 01:46 To ja Rebcia witam wszystkich ponownie i baaardzo wiosennie UWAGA - to ja na wiosennym, superowym spacerku. Zaczynam.......
.....no idziemy w końcu na ten spacer - czy nie...?
...wreszcie się ruszyli - ach jak cudnie sobie spokojnie spacerować.
Tego się nie spodziewałam - czesanko na łonie natury przez tego Facia, co lubi mnie miziać
oczywiście ogonek teeeż.......
no dobra już zostaw, nie bądź taki dokładny.
Ok - masz rację - teraz moje plecki - Facio jesteś super - uwielbiam to... dzięki
Oooo - uwaga - leci ADHD - spadammmm.
...dobrze, że zwolnił, bo myślałam, że znowu przeskoczy nade mną...
No wreszcie mogę spokojnie pospacerować.
...ale się zmęczył
...normalnie nie wytrzymam ze śmiechu...
...i co mam się nie śmiać ze swojego braciszka, bo (Facio) nie dasz mi nagrodki?
No dobra Facio, będzie jak chcesz - już biegnę do Ciebie.
...jak mówiłam, tak zrobiłam...ale i tak mi wesoło
Tego się nie spodziewałam przestań mnie łaskotać
...no proszę - już dość - będę grzeczna
no extra - Facio darował mi śmianie się z braciszka.
Dobra - już zgoda - ten uśmiech jest dla Ciebie...
Długo nie dotrzymałam słowa - odeszłam sobie nieco dalej i w
...dobra koniec przedstawienia, wracamy do domku...
...ale jestem zmęczona - nie ma to jak w ogródeczku...
Ja sobie odpoczywam, a Facio coś mi brzęczy do uszka
Wreszcie w cieniu.
Amor - nie wpuszczamy nikogo do domu - pilnujemy mojej Pańci
Ten uśmiech serwuję "Cioci" Warnusi.
A tym uśmiechem, żegnam się z Wami.
Iwona Kalinowsk - 2012-04-15, 02:01 Nie żegnam się na zawsze, ale do następnego razu i żeby wszystko było jasne - jest mi bardzo dobrze w moim domku - opiekuje się mną mój braciszek ADHD), mój Facio i moja młodsza Paniusia i jej Facio - moja osobista Pańcia mizia mnie, daje mnóstwo buziaków na tyle, na ile sił jej starcza - wszyscy o mnie dbają, a ja dbam o swoją Pancię i staram się być grzeczna Warna - 2012-04-15, 10:22 A ciocia Warna dziękuje za ten specjalny uśmiech. Jest cudny, więc poproszę o specjalne mizianko od cioci Warny. Wiki Megulowa - 2012-04-15, 11:23 Ale Rebka cudna :0 Taka uśmiechnięta cały czas Prosze ja ode mnie wymiziolic Iwona Kalinowsk - 2012-04-15, 13:10 Zadanie wykonane - teraz po mizianiu moja Królewna sobie smacznie śpi Wiki Megulowa - 2012-04-15, 14:39 Ale po spanku poproszę o jeszcze jedną porcję mizianku i psiulanku oraz całowanku w policusie Iwona Kalinowsk - 2012-04-15, 15:02
Wiki Megulowa napisał/a:
Ale po spanku poproszę o jeszcze jedną porcję mizianku i psiulanku oraz całowanku w policusie
Wiki nie ma sprawy - prosisz i masz - tylko nie wiem czy wystarczy mi sił, bo Amorek jest bardzo zazdrosny, a ja niestety mam tylko dwie ręce Rufiakowa Amcia - 2012-04-16, 17:56 to jest klasyczny przykład tzw. "uśmiechu za milion dolców" Iwona Kalinowsk - 2012-04-17, 12:13
Rufiakowa Amcia napisał/a:
:D to jest klasyczny przykład tzw. "uśmiechu za milion dolców"
W zasadzie taki uśmiech jest bezcenny Rufiakowa Amcia - 2012-04-17, 18:00 Pardon, cofam co napisałam Bezcenny! Iwona Kalinowsk - 2012-04-17, 18:51
Pardon, cofam co napisałam Bezcenny!
Jest Ok - milion dolców, to spora sumka Rufiakowa Amcia - 2012-04-17, 21:29 Ewentualnie WART GOLDENÓW (milion oczywiście) Iwona Kalinowsk - 2012-04-18, 11:35
Ewentualnie WART GOLDENÓW (milion oczywiście)
Zgadzam się z Tobą Warna - 2012-05-08, 18:34 Kochani,
Rebeka nam się rozchorowała. W zeszłym tygodniu walczyła z problemami wątrobowymi i dziś jest niestety ciąg dalszy. Rebcia nie zjadła rano, miała temperaturę 40,5. Ma powiększoną wątrobę, w tej chwili dostaje już 4 kroplówkę, stan zapalny, płytki tez jej spadły, ale mieszcza sie w dolnej granicy normy. Na wszelki wypadek jest gotowość do przetaczania krwi, jutro juz powinna byc okreslona jej grupa krwi.
Trzymajcie kciuki za Rebusię, bo jest słabiutka, a Krzysiek (Basker) pisze do mnie z gabinetu weterynaryjnego.