To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Fundacji Warta Goldena
Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.

PSY FUNDACJI - REBEKA - 53

Ewa_Duffel - 2011-06-26, 19:00

W tej suni nie można się nie zakochać :-) U mnie w domu była dosłownie tylko kilka minut (przystanek na trasie), a już podbiła serca wszystkich domowników :-)
Życzymy wam dużo wspólnych szczęśliwych chwil :-)

Ewa Albrecht - 2011-06-26, 19:01

Dziękuję Wam najserdeczniej, pozdrawiam i mam nadzieje do zobaczenia. Pana Krzysia i Jego Mamę serdecznie pozdrawiam.
Basker - 2011-06-26, 19:19

Ewa Albrecht napisał/a:
Dziękuję Wam najserdeczniej, pozdrawiam i mam nadzieje do zobaczenia. Pana Krzysia i Jego Mamę serdecznie pozdrawiam.

Miło mi dziękuję ale Krzysiek-Basker jestem. Było mi bardzo przyjemnie ,że jechała ze mną taka ślicznota :-D ucałuj ja jeszcze raz ode mnie :mrgreen:

Basia - 2011-06-26, 19:55

Lubię takie wieści :mrgreen: oby tak dalej! Trzymam kciuki za Was :-)
Korbulowa Familia - 2011-06-26, 20:04

Ewuniu ja Ci prześlę później (jak już wszystko ogarnę) kilka zdjęc jakie udało mi się Rebci zrobic na zjeździe :)
Ewa_Duffel - 2011-06-26, 20:33

Szczęśliwa Rebeka na zjeździe :)

Mam jeszcze kilka zdjęć, więc później wstawię ;-)

Kasia, Szajba i Milka - 2011-06-26, 20:39

Ewus wstawiaj zdjecia( w watku zjazdu) wszystkie pliis ;p
Ewa_Duffel - 2011-06-26, 20:47

Kasia i Szajba napisał/a:
Ewus wstawiaj zdjecia( w watku zjazdu) wszystkie pliis ;p

Wszystkie ? To niewykonalne :lol: Po selekcji zostało 'zaledwie' 843 :lol:

Iwona Kalinowsk - 2011-06-26, 20:59

Ewa Albrecht napisał/a:
Pana Krzysia i Jego Mamę serdecznie pozdrawiam.

Ewuniu ja również pozdrawiam serdecznie całą Twoją POWIĘKSZONĄ Rodzinkę, fakt, że Rebusię poznałam dopiero na Zjeździe, ale jest taka śliczniusia, milutka, spokojna, nie wadzi nikomu - jeszcze raz życzę Wam powodzenia i serdecznie GRATULUJĘ podjętej decyzji i wielkiego serca jakie okazałaś Rebusi :> :> :>

Iwona Kalinowsk - 2011-06-26, 21:01

Ewa_Duffel napisał/a:
[quote=
Wszystkie ? To niewykonalne :lol: Po selekcji zostało 'zaledwie' 843 :lol:

Ewcia dawaj wszystkie "843" :rotfl:

Iwona Kalinowsk - 2011-06-26, 21:02

Nawiasem pisząc, to my również mamy tych zdjęć tyle co TY :rotfl: Superrr, a ile ich będzie razem? :>
Ewa Albrecht - 2011-06-26, 21:28

NAZYWAM SIĘ JASIO MAM LAT 9 REBCIA TERAZ ŚPI SOBIE W KUCHNI. TA SUNIA JEST BARDZO MIŁA I GRZECZNA. DUŻO PIJE, BAAAAAAARDZO DUŻO SIUSIA, KUPY NIE ZROBIŁA. ZACZĘŁA MERDAĆ OGONKIEM I CHODZIĆ ŚMIELEJ PO DOMU. KOTÓW NIE TYKA. I ZACZĘŁA SIE UŚMIECHAĆ. I CHRAPIE. I BARDZO SIĘ CIESZĘ, ŻE MAM REBCIĘ W DOMU. POZDRAWIAM WSZYSTKICH JASIO.
skipi29 - 2011-06-26, 21:31

Serdeczne podziekowania dla Krzysia-Baskera za dowiezienie Bekuni do nowego domku. Pozegnanie (jak zawsze) bylo ciezkie, ale jechalado swojego domku :-)
Ewuniu gdybys miala jeszcze jakies pytania to dzwon smialo. Mamy duzo zdjec Bekuni na zjezdzie, ale to juz jutro, bo niedawno wrocilismy do domku :mrgreen:

PS.Przepraszam za brak polskich liter, ale baterie w klawiaturze odmawiaja posluszenstwa :evil:

skipi29 - 2011-06-26, 21:32

O tak Rebcia chrapie :mrgreen:
Iwona Kalinowsk - 2011-06-26, 21:39

Ewa Albrecht napisał/a:
NAZYWAM SIĘ JASIO MAM LAT 9 REBCIA TERAZ ŚPI SOBIE W KUCHNI. TA SUNIA JEST BARDZO MIŁA I GRZECZNA. DUŻO PIJE, BAAAAAAARDZO DUŻO SIUSIA, KUPY NIE ZROBIŁA. ZACZĘŁA MERDAĆ OGONKIEM I CHODZIĆ ŚMIELEJ PO DOMU. KOTÓW NIE TYKA. I ZACZĘŁA SIE UŚMIECHAĆ. I CHRAPIE. I BARDZO SIĘ CIESZĘ, ŻE MAM REBCIĘ W DOMU. POZDRAWIAM WSZYSTKICH JASIO.

Witam Cię Jasiu bardzo serdecznie, zobaczysz już niedługo, że nie pożałujesz decyzji podjętej razem z Mamusią i oczywiście kotkami - Rebusia jest baaardzo kochana :> Dbaj o nią jak tylko potrafisz najlepiej - trzymam kciuki :) i również pozdrawiam serdecznie - dobrej nocki dla całej Rodzinki :rotfl:

Misiowa Bogusia - 2011-06-27, 08:31

pozdrawiam właścicieli starszego goldena od starszego goldena....mimo że wydawało mi się że chcę młodszego psa ten jest chodzącym ideałem....koty go przyjęły...ludzie go zaczepiają na ulicy bo taki sympatyczny...żyć nie umierać ze starszym psem...
MarzenaTabaNugat - 2011-06-27, 13:23

Ewuniu jak tam po pierwszej wspólnej nocy z Bekunią ;-) ?
Warna - 2011-06-27, 19:23

Z przykrością informuję, że Pani Ewa doszła jednak do wniosku, że nie poradzi sobie w opiece nad Rebeką i w związku z tym sunia przejechała dziś do domu Magdy w Warszawie, gdzie będzie leczona i będzie oczekiwała na swojego człowieka.
skipi29 - 2011-06-27, 19:49

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Gosia i Kropka - 2011-06-27, 19:52

a już sunia miała domek :( Z całym szacunkiem dla pani Ewy, nie zastanowiła się wcześniej czy da sobie radę z psiakiem?
Iwona Kalinowsk - 2011-06-27, 19:52

Zaskakujące i smutne :-( :-( :-( Można zapytać, co się stało?
Kasia, Szajba i Milka - 2011-06-27, 19:56

Gosia i Kropka napisał/a:
Z całym szacunkiem dla pani Ewy, nie zastanowiła się wcześniej czy da sobie radę z psiakiem?

Nie jestesmy tu po to aby kogos oceniac.

MarzenaTabaNugat - 2011-06-27, 19:57

Gosia i Kropka napisał/a:
a już sunia miała domek :( Z całym szacunkiem dla pani Ewy, nie zastanowiła się wcześniej czy da sobie radę z psiakiem?

Gosiu a mnie się wydaje, że pytanie powinno brzmieć: Czy Rebeka była gotowa do adopcji?

Gosia i Kropka - 2011-06-27, 19:58

Kasia ja nie oceniam, bo nie znam sytuacji, myślę po prostu na głos ;p
Gosia i Kropka - 2011-06-27, 20:01

quote]

Gosiu a mnie się wydaje, że pytanie powinno brzmieć: Czy Rebeka była gotowa do adopcji?[/quote]

tego ja nie wiem, nie znam Rebeki