To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Fundacji Warta Goldena
Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.

PSY FUNDACYJNE W NOWYCH DOMACH - DAISY ma już nowy dom w Zabrzu - 182

Martyna i Boski - 2013-11-08, 21:27

Lili i Daisy napisał/a:
Witamy Wszystkich serdecznie, nasza stokrotka ma się bardzo dobrze. Szaleje, czasami aż za bardzo. Wczoraj byliśmy u pani doktor Schneider na sterylizacji. Cała rodzinka była strasznie przejęta a szczególnie największa przyjaciółka Daisy czyli córka Natalia. Ale już po zabiegu, mała czuje się dobrze, dzisiaj kolejna wizyta czy wszystko ok.

Tak, Warna państwo pisali o tym wcześniej.

Warna - 2013-11-08, 21:31

A to sorry, bo nie znalazłam odpowiedzi w naszej bazie, Martynko. :evil: :mrgreen:
Martyna i Boski - 2013-11-08, 21:32

Domyśliłam się ... :-P i od razu wklepałam.
Warna - 2018-05-10, 12:45

Nowe wieści od właścicieli Daisy:

Co można pisać o najcudowniejszym psie na świecie? Nasza Daisy daje nam radość i duuuuużo przyjaźni. Bezinteresownej i szczerej. Zdominowała nasze serca, fotele, łóżko, a nawet kolana.
A taki oto był nasz dzisiejszy poranek:

Nanka i Beza - 2018-05-10, 14:56

Monika i Mila - 2019-12-04, 21:30

Cytat:
Oto nasz szczęśliwe Złotko
Okaz zdrowia.

Enka_Arka_Sanka - 2023-03-25, 12:18

Dawno nie było wieści od Daisy ...

Jak mówi Pani Lilianna -Daisy to najszczęśliwszy pies na świece i oni dzięki niej też są bardzo szczęśliwy.
Daisy mimo swojego wieku (11 lat) jest okazem zdrowia.
Psiczka jest typem "kanapowca" i uwielbia leżenie na kanapie blisko swoich ludzi :rotfl:
Kocha też spacery podczas których węszy i biega z patykiem.

Magda_Rubin - 2025-12-28, 12:40
Temat postu: Jak się miewa Daisy?
Najnowsze wieści o Daisy:
Pani Lilianna powiedziała, że Daisy jest szczęśliwym psiakiem, pełnym energii. Niedawno miała robione niezbędne szczepienia, była również badana bo sapała, ale weterynarz nie stwierdził nic niepokojącego. Piesek jest zdrowy, wszystko jest w porządku.