ale zaniedbałam wątek Torci..
niunia zaczyna coraz bardziej szaleć.. coraz częściej rano widzę mini zabawę z Marleyem.. a to się delikatnie podgryzą, a to pukną łapką, podskoczą i pocałują na koniec
jakiś czas temu odkryłam nowe miejsce.. jest rzeczka szersza, można po niej brodzić i jest kawałek do pływania dla każdego coś dobrego.. Torcia zdecydowanie woli brodzić.. głębszej wody się trochę boi...
a teraz zdjątka:)
z Cindą na trawce poleżeć i obgryzać ucho lub kość jest fajnie
odkryłam kopanie
potem się wygląda tak ale Pańcia nie ma nic przeciwko..
Torcia lubi zadumę.. moja biała żabcia
i chodzenie po szuwarach.. to już inny stawik nieopodal..
_________________ Pozdrawiam Ewa, Cindy i Marley
p/s podaruj nam swój 1%, KRS 0000395734
Marley psychol !! A Tori jaka odważna, tak po prostu stanąć nad patykiem, który przyniósł Marley i nie reagować na zastraszanie? W ogóle to jest prześliczna sunia Ktoś będzie miał niemały powód do dumy! I Cindka w tle w swoim świecie
Wiek: 47 Dołączyła: 19 Maj 2011 Posty: 7075 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 2013-08-31, 19:55
I stało się - Torcia nasza śliczna gwiazdeczka pojechała dziś do nowego, swojego własnego domu.
Zamieszka w Częstochowie z Krystianem i jego rodziną
Serdecznie Wam gratulujemy i czekamy na wieści o suni.
Ewciu, a Tobię jeszcze raz dziękuję. ... i Marleyowi, który pokazał Torci jakie fajne jest wspólne tropienie
I wielkie podziękowania dla Fundacji BONO
_________________ Kamila i Oskar
India 2003-2012[*]
Wysłany: 2013-08-31, 21:41
Gratulujemy
_________________ "A Ty w oczy patrzysz i łeb przekrzywiasz, jakbyś chciał zrozumieć mnie lepiej.
I w ogień skoczyłbyś za mną, choć jestem tylko człowiekiem...".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum