Pani Ewo jest pani cudowną osobą która pięknie napisała jak to czytałam to jak bym widziała siebie z moim pasiakiem z tą różnicą że mój psiak to biały książę który ma 12lat i już ma słabiutkie łapki, ale pomalutku dajemy radę.Zawsze śledzę wątki dotyczące tych cudownych Złotek i szczególnie podziwiałam panią szczerze współczuję straty tak cudownej psinki pozdrawiam panią razem z moim axelkiem.zycze pani dużo siły i wszystkiego co najlepsze.
Pani Ewo jest pani cudowną osobą która pięknie napisała jak to czytałam to jak bym widziała siebie z moim pasiakiem z tą różnicą że mój psiak to biały książę który ma 12lat i już ma słabiutkie łapki, ale pomalutku dajemy radę.Zawsze śledzę wątki dotyczące tych cudownych Złotek i szczególnie podziwiałam panią szczerze współczuję straty tak cudownej psinki pozdrawiam panią razem z moim axelkiem.zycze pani dużo siły i wszystkiego co najlepsze.
Dziękuję i życzę zdrowia..❤
_________________ Ewa&Lula&Fux
„Jest twoim przyjacielem, partnerem, obrońcą, twoim psem. Jesteś jego życiem, miłością, przewodnikiem. Będzie twój, wierny i oddany do ostatniego uderzenia serca. Winien mu jesteś zasłużyć na to oddanie” - Anonim
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum