Kochani co z Leonem?
powiemy Wam szczerze-strasznie nam go brakuje, tęsknimy okrutnie i w głębi duszy żałujemy, że nie został u nas.... wspominamy go i czasem pada, w sumie to mogliśmy go zostawić...najwyżej trzeba by było zmienić mieszkanie na większe..byłaby to jakaś motywacja
Pani Smaragdo prosimy o fotki i info, co u Was?jak ten kochany rudzielec się sprawuje...
_________________ "Pies jest jedynym stworzeniem na ziemi, które kocha Cię więcej niż siebie samego" (Josh Billings)
Wysłany: 2013-08-09, 22:37
Też ostatnio myślałam o Leonie, co tam u niego słychać.
_________________ "A Ty w oczy patrzysz i łeb przekrzywiasz, jakbyś chciał zrozumieć mnie lepiej.
I w ogień skoczyłbyś za mną, choć jestem tylko człowiekiem...".
iwona kedra
Wysłany: 2013-08-10, 12:18
Tak tak Ja Ciagle próbuje dowiedzieć sie czegos nowego bo w sumie od kilku miesiecu nie zostal dodany zaden post i zaczełam sie niepokoic dlatego napisalam w tej sprawie do Warny i Ewy i Cindy bo wiem ze kontaktowaly sie w tej sprawie z Pania Smaragda ktora obiecala dodac post i do dzis nici.... Mam tylko nadzieje ze Leon czuje sie swietnie :)TESKNie i codziennie odwiedzam forum w nadzieji ze pojawi sie jakas wzmianka no coz pozostaje mi dalej czekac!
iwona kedra
Wysłany: 2013-09-24, 20:06
hej! ZACZYNAM SIE JUZ NAPRAWDE DENERWOWAC! CHCIALABYM SIE DOWIEDZIEC W KONCU CO Z LEONEM??? I CZY ISTNIEJE REALNA SZANSA NA TO ABY KTOS DAL KONKRETNA ODPOWIEDZ????
Z powodu poważnej alergii w rodzinie Pani Smaragdy, Leoś wraca pod nasza opiekę. Sądzę jednak ze to będzie krótki stan, ponieważ mamy juz sprawdzone potencjalne domy. Leoś czeka na decyzje u Pani Smaragdy, wiec do tego czasu nigdzie go nie przenosimy.
Wysłany: 2013-10-03, 11:08
Piękny jest ten nasz Leon, rudzielec cudowny
_________________ "A Ty w oczy patrzysz i łeb przekrzywiasz, jakbyś chciał zrozumieć mnie lepiej.
Leon już niebawem zamieszka w Krakowie u nowej rodzinki Serdecznie gratuluje Panu Piotrowi i jego rodzinie adopcji Leona. Psiaka też przywita w nowym domu goldenia siostra Fabia, więc będzie im razem wesoło
Wiek: 38 Dołączyła: 07 Sie 2013 Posty: 521 Skąd: Wolsztyn/DK
Wysłany: 2013-10-05, 13:15
Tutisowa ferajna napisał/a:
Aga_TRuficzkowa napisał/a:
Ależ on jest piękny, rude jest po prostu cudowne
Podpisujemy się pod tym wszyscy
dokladnie tak! zawsze bede miec sentyment do psiakow w tym kolorze.
_________________ "Jest twoim przyjacielem, partnerem, obrońcą- twoim Psem. Jesteś jego życiem, miłością, przewodnikiem. Będzie twój - wierny i oddany do ostatniego uderzenia serca. Winien mu jesteś zasłużyć na to oddanie."
Rambo *2009- 2013 [']
Lais
Wysłany: 2013-10-05, 13:53
Świetna wiadomość
A Leon ma przepiękną urodę i piękny nietuzinkowy pyszczek Gratulacje !
Wysłany: 2013-10-06, 21:35
Trzymamy kciuki za Ciebie Leoś
Wysłany: 2013-10-09, 18:55
Czekamy na zdjęcia
Przesyłam kilka zdjęć Leona , oraz iinformacje że Leon aklimatyzuje sie w nowym miejscu , poznaje i "dociera" sie z Fabią , poznaje okolice i czuje sie coraz pewniej w nowym miejscu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum