Wiek: 38 Dołączyła: 04 Sie 2012 Posty: 3154 Skąd: Cieszyn
Wysłany: 2013-08-15, 15:15
Ojj ja coś przeczuwam, że Rudzi bardzo się spodobało w dt i nie wiem czy będzie chciała go opuszczać...
Ale nic nie stoi na przeszkodzie, żeby zainteresować się innymi naszymi psiakami, a zapewniamy, że tak jak Ewelina pisała, te psiaki bardzo szybko skradają serca!! A jest ich pod dostatkiem i będzie jeszcze więcej . Zapraszamy do zapoznania się z ich wątkami.
_________________ Gdyby nie było zwierząt, życie nie miałoby sensu.
Wysłany: 2013-08-15, 19:46
zauwazylismy juz, iz te merdajace ogony i usmiechniete wpatrzone oczka maja cos takiego, iz w sekund kilka jak ńie wiedziales czy w ogole chciales goldena, tak juz wiesz, ze bez Niego Twoj swiat do tej pory byl pusty...:)))
wciaz liczymy na Rudzie, ale tez wazne jest tez by Rudzi bylo dobrze, zatem ....co ma byc to bedzie:))) zajrzymy na inne watki na pewno:)
Wysłany: 2013-08-16, 11:24
Dzień dobry kolejny dzień z życia rudej Ślicznotki… tak ją teraz można śmiało nazywać, ponieważ jest świeżo po zabiegach relaksująco, odświeżająco, upiększających. Kąpiel w pianie, strzyżenie, trymowanie, czesanie, paznokietki …. i od razu kilka lat mniej ...
Dni upływają nam interesująco ale bezstresowo. Dużo spacerujemy, śpimy, jemy dobre rzeczy, jeździmy samochodem. Poznajemy nowych ludzi, miejsca, zapachy….
Byłyśmy już na wstępnej wizycie u weterynarza. Gabinet został obwąchany i zaaprobowany machaniem ogona. We wtorek robimy badania krwi.
Pani Basiu, prosto z fundacyjnego FB przeniosłam. Łatwa sprawa: Klika Pani prawym przyciskiem myszy, wybiera "kopiuj adres URL" i tutaj na forum klika "guziczek" IMG (nad lub z prawej strony okna na tekst). Tu Pani wkleja adres i voila
_________________ “The happiest people don’t have the best of everything, they just make the best of everything they have.”
Wysłany: 2013-08-20, 17:44
Witamy jesteśmy po badaniach krwi. U weterynarza Rudzia jak na Rudzię przystało, zachowywała się bez zarzutu. A robiła przy tym tak cudne miny, że niejedna polska aktorka młodego pokolenia mogłaby się od niej uczyć ….Gdziekolwiek się nie pojawi wzbudza tak wielką sympatię i uśmiech, że co druga osoba chce ja zabrać już, od razu, bez czekania…. Niestety Rudzia ma chorą tarczycę co może być powodem wypadania nadmiernej ilości sierści. Wykupiłam leki, witaminy i za 2 tygodnie sprawdzimy wyniki. Poza tym Rudzia to okaz zdrowia i urody
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum