Chciałam w tym miejscu napisać, że Kamila jest wspaniała
Dzwonię do niej z najbardziej absurdalnymi pytaniami, a ona zawsze znajduje czas żeby na nie odpowiedzieć i nawet opowiedzieć coś więcej.
Dziękujemy!
Rozpiera nas duma, że mamy Kamilę w szeregach
I Kajusię!!!
_________________ “The happiest people don’t have the best of everything, they just make the best of everything they have.”
Wysłany: 2013-12-07, 21:08
Widać szczęście i czyste szaleństwo
_________________ "A Ty w oczy patrzysz i łeb przekrzywiasz, jakbyś chciał zrozumieć mnie lepiej.
I w ogień skoczyłbyś za mną, choć jestem tylko człowiekiem...".
Wiek: 47 Dołączyła: 19 Maj 2011 Posty: 7075 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 2013-12-13, 20:32
Dziś byliśmy u weta, ale tylko na szczepieniach (zaległych, bo przy Maxiowej chorobie jakoś nam uleciało) i ogólnym przeglądzie futra
Waga Oskarka osiągnęła 36 kg -mam już kawał Wsiołka, a wcale tego po nim nie widać
Zastrzyków nawet nie poczuł bo zafascynowany był świnką morską, która ma etat u weta do takich właśnie zadań specjalnie szkolna
_________________ Kamila i Oskar
India 2003-2012[*]
Wysłany: 2013-12-13, 22:18
Aga_TRuficzkowa, O tym samym pomyślałam
_________________ "A Ty w oczy patrzysz i łeb przekrzywiasz, jakbyś chciał zrozumieć mnie lepiej.
Wysłany: 2013-12-14, 19:38
Kamila i Oskar napisał/a:
Ola, Łukasz i Habs napisał/a:
O tym samym pomyślałam
ale mam nadzieję, że chodzi o mięśnie, a nie o moją tresurę
No pewnie, że chodziło o mięśnie
Wiek: 47 Dołączyła: 19 Maj 2011 Posty: 7075 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 2013-12-14, 23:17
Bombki lśniące od polerowania Pierwsza nasza razem choinka, mam nadzieję, że dotrwa do wigili
Ale bombki to teraz pikuś przy Mikołajowej kolejce piszcząco-święcącej co jeździ dookoła
Maxio czaji się na skrzaty a Oskar na renifery. A ja ich separuje , płaczącą Kaje i chłopaków z łupem w zembach
Ehh święta...meliska dla wszystkich.
_________________ Kamila i Oskar
India 2003-2012[*]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum