Wysłany: 2014-01-08, 00:19
Hahaha, zdjęcia rozwaliły mnie na łopatki
_________________ "A Ty w oczy patrzysz i łeb przekrzywiasz, jakbyś chciał zrozumieć mnie lepiej.
I w ogień skoczyłbyś za mną, choć jestem tylko człowiekiem...".
Wysłany: 2014-01-18, 19:53
Dokładnie, już organizuję wizytę poadopcyjną, bo tak dalej być nie może!
_________________ "A Ty w oczy patrzysz i łeb przekrzywiasz, jakbyś chciał zrozumieć mnie lepiej.
Wiek: 47 Dołączyła: 19 Maj 2011 Posty: 7075 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 2014-01-18, 19:53
Ewa no ja podpisuje się pod tym co Aga napisała, jakbym Oskara po kąpieli widziała. Biedne te psiutki nasze takie czyściutkie i wykąpane a pani zła, taka okropna.
_________________ Kamila i Oskar
India 2003-2012[*]
Wysłany: 2014-01-20, 18:47
Dobra, alarm odwołany
Wysłany: 2014-01-24, 18:41
No to nie pozostaje nic innego, jak tylko Wam pogratulować tych 5 miesięcy i życzyć w dalszym stopniu postępów
Wysłany: 2014-01-24, 19:28
Spajkowa Ewa napisał/a:
Spajus jest z nami 5 miesiecy
Tak sie w naszej rodzinie ulozylo, ze pancia jest od kochania, a pan od sluchania. Spajus to madry pies i wie, ze jak wola pan, to jest to niesamowicie wazna sprawa i trzeba sie stawic przy nodze natychmiast. Jak wola pancia, to Spajo kieruje sie dewiza "jak kocha, to poczeka", a ze kocha bardzo, to czeka i wybacza
A to jak u nas
Spajusiowi i Pańciostwu kolejnych szczęśliwych lat
To ja dziękuję, że zwróciłaś uwagę na moje nieśmiałe pościdła na FB
Od początku, jak napisałaś, że celujesz w Spaja, byłam przeszczęśliwa, że go chcecie. I potem, obserwując proces adopcyjny, i teraz, czytając Wasz wątek, podtrzymuję moją przeszczęśliwość
_________________ “The happiest people don’t have the best of everything, they just make the best of everything they have.”
Wysłany: 2014-02-25, 19:56
Cóż za dobrze zorganizowana grupa przestępcza
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum