Wysłany: 2014-03-05, 17:46
Ewa, na takich przestępców, nie można się długo gniewać
_________________ "A Ty w oczy patrzysz i łeb przekrzywiasz, jakbyś chciał zrozumieć mnie lepiej.
I w ogień skoczyłbyś za mną, choć jestem tylko człowiekiem...".
Hahaha, uwielbiam tę fotę z młodym pańciem Mina Spajuternika jest genialna!
No i uśmiech tygodnia i miesiąca- eghem, czyżbym słyszała świst podkradanej fotki? Nie znasz dnia ani godziny, gdy Spajowy mordiszon powita Cię rankiem na własnej tablicy
_________________ “The happiest people don’t have the best of everything, they just make the best of everything they have.”
Wysłany: 2014-04-14, 21:36
No to Spajo ładnie tam szalał, najpierw lans w oksach, później napoje wyskokowe z małpiszonem, a na koniec kość, no, no, no
A teraz najważniejsze, Spajk, życzę Ci dużo zdrowia, bo to chłopie jest najważniejsze. Dodatkowo żyj 100 lat ze swoją wspaniałą Rodzinką
_________________ "A Ty w oczy patrzysz i łeb przekrzywiasz, jakbyś chciał zrozumieć mnie lepiej.
łohohoho, a ja taka spóźniona Spajuterniku, jakże to, że ty taki szczeniorowaty, a w kwiecie wieku chłopak? Niech ci zawsze dopisuje zdrówko, humor i uroda! Trzeba przyznać, że ma jajca ta twoja pańciunia, że ci takie kościsko podarowała Piękne!
_________________ “The happiest people don’t have the best of everything, they just make the best of everything they have.”
No wreszcie Państwo Spajuterstwo zawitało do nas
Ja rozumiem, praca to pożeracz czasu, ale ja bardzo proszę o poprawę w wizytowaniu forum Wszak my tu głodni czekamy na foty! I takie właśnie uczty, jak ta powyżej, są w pełni satysfakcjonujące, prosimy częściej Patataj!
Wysłany: 2014-06-17, 21:10
Ewa, najlepiej jak sama dobierzesz odpowiednią ilość karmy dla Spajka. Ja wiem, że w internecie i na opakowaniu piszą, ile dany pies powinien dostawać i możesz się tym sugerować, ale o Ty znasz najlepiej swojego psiaka i to Ty będziesz wiedział, czy dana dawka jest dla niego wystarczająca, czy powinien dostawać trochę mniej lub więcej żarełka
No jakby mogła mieszkać nad morzem, to mogłabym cześć plaży dzielić nawet z glonikami. Ale nie mieszkam, także mnie o adres nie pytaj
Za to widzę, że Spajkowi to one raczej nie przeszkadzają
Wysłany: 2014-07-01, 13:36
Ewa, spokojnie, wszystko w swoim czasie. Habsiu, jak do nas trafił też był wielce obrażony, jak miał wyjść na dwój, gdy pada deszcz, kałuże były okropne, a pływanie... pffff... przecież psy nie pływają Teraz się pozmieniało i to dużo. Deszcz już nie przeszkadza Habsowi wyjść na dwój, kałuże też nie są takie złe, nawet można przez nią przejść, przecież nic się nie dzieje, a pływanie, no pływanie to frajda, szczególnie za patykiem lub inną zabawką
Wysłany: 2014-07-01, 21:23
Pewnie, jak Spajo zobaczy, że wchodzisz do wody i nie jest tam tak źle, to może jednak się przekona, iż pływanko jest fajne, a ja trzymam za to kciuki
Wysłany: 2014-07-11, 19:47
Taki to pożyje
Wiek: 47 Dołączyła: 19 Maj 2011 Posty: 7075 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 2014-07-13, 20:46
No to już wiem po co mój Oskar czasami kupy zjada - brak mu dopalaczy KK
Tylko u nas czasem jest super turbo jeszcze ciepły dopalacz PK ( psia kupa, psa kolegi )
_________________ Kamila i Oskar
India 2003-2012[*]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum