Widzę że ju sobie poradziłaś.. przejrzałam te na mailu.. piękny chłopak z niego wyrósł chwal się nim częściej
A co do chodzenia na smyczy.. to pracuj z nim na smaczki (może to być jego żarełko).. za to że nie ciągnie, ze się pilnuje.. jak nawet będzie ciągnął to ty się zatrzymuj lub nawet rób krok w tył żeby chłopak zrozumiał ze bez ciebie i tak nic nie zrobi daj znać jak wam idzie
_________________ Pozdrawiam Ewa, Cindy i Marley
p/s podaruj nam swój 1%, KRS 0000395734
Poradziłam! Ale myślałam że uda mi się dodać zdjęcia, tak żeby były od razu widoczne, może kiedyś mi się uda..
Dziękujemy za miłe słowa i porady !
Obiecuje poprawę i częstsze relacje
no na to liczę
a na przyszłość.. jak załadujesz zdjęcie pojawiają ci się różne linki.. wybierz Kod Forum tu znajdziesz instrukcję z obrazkami http://wartagoldena.org.p...er=asc&start=25
Z pozdrowieniami od Paco- torpedy !!
U nas wszystko super, Paco to świetny pies
i przyjaciel, świetnie się dogadujemy
i dajemy sobie na wzajem duuużo radości !
superowo się czyta takie informacje dzięki Maja
dołączam tez filmik który dostałam http://youtu.be/oUnEW5l9Zx0
Wysłany: 2013-07-12, 11:45
Ale chłopak buszuje w tym zbożu Jakąś imprezę dla niego szykujecie, albo chociaż jakiś przysmaczek z okazji rocznicy?
_________________ "A Ty w oczy patrzysz i łeb przekrzywiasz, jakbyś chciał zrozumieć mnie lepiej.
I w ogień skoczyłbyś za mną, choć jestem tylko człowiekiem...".
Oczywiście, że szykuje się imprezka! Moja rodzinka i chłopak pewnie pomyślą, że mi odbiło, ale ja bardzo kooocham mojego pieska i chce mu zrobić Psi tort urodzinowy !! Myślałam o chlebku posmarowanym nadzieniu pasztetowym, albo jakieś szprotki czy coś co mocno pachnie,a na wierzch twarożek, żeby nie było lipy że odejdzie i nie spróbuje! Może macie jakieś sprawdzone pomysły ??:P
Witamy wiosennie !
Pakuś ma się dobrze, wszystko u nas w porządku. Jest trochę naszym urwisem, ale dzięki niemu nie możemy narzekać na nudę. Jest jeszcze przed kastracją, bardzo ciężko mi przekonać męską część rodziny, że to słuszna decyzja.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum