Wiek: 47 Dołączyła: 19 Maj 2011 Posty: 7075 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 2013-09-13, 14:29 SALI ma już dom w Grodzisku Wielkopolskim - 197
W dniu dzisiejszym pod opieke fundacji trafiła piękna, młoda dziewczynka o imieniu Sali.
Sunia została oddana przez poprzednich wlaścicieli ponieważ nie mogli się nią dłużej zajmować.
Sali zamieszka w DT u Agaty i jej psa Foxa.
a oto gwiazdeczka
Agatko czekamy na wieści.
_________________ Kamila i Oskar
India 2003-2012[*]
Wysłany: 2013-09-13, 17:26
Ale pięknisia z Sali
_________________ "A Ty w oczy patrzysz i łeb przekrzywiasz, jakbyś chciał zrozumieć mnie lepiej.
I w ogień skoczyłbyś za mną, choć jestem tylko człowiekiem...".
Witaj w Poznaniu ślicznoto Jak już się troszkę zadomowisz to zapraszamy na jakiś wspólny spacer.
_________________ "Pies nie potrzebuje drogich aut, markowych ubrań czy dużego domu.
Wystarczy rzucony do wody patyk.
Daj mu miłość a on odda Ci siebie.
O ilu ludziach można tak powiedzieć?
Ilu ludzi sprawia, że czujesz się wyjątkowy i szczęśliwy?"
Przepraszam,że dopiero teraz pisze , ale Sali zamieszkała z nami nie w Poznaniu, lecz na głębokiej wsi ze słabym dostępem do Internetu:)
Dziewczynka większość drogi przespała.
Do Foxa od początku czuje dystans.
Bidula przyjechała w kolczatce, jakby była pitbulem ,a nie goldenką, ale faktycznie nieźle ciągnie , w zwykłej obróżce daje się to opanować.
Śpi grzecznie w łóżku, potrafi się sama sobą zająć, nie zawsze przybiega na zawołanie ale wszystko jest do nauczenia. Sali jest kochaną ,przytulaśną sunią. Jesteśmy w niej zakochani.
Wiek: 47 Dołączyła: 19 Maj 2011 Posty: 7075 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 2013-09-21, 20:02
Nowe zdjęcia Sali będą ale już z jej nowego domku !!!
Tak Salcia rozkochała w sobie Agatkę, że już nie wyobrażają sobie
życia bez siebie
Serdecznie Wam gratuluję dziewczyny i życzę wielu szczęśliwych lat razem
_________________ Kamila i Oskar
India 2003-2012[*]
Wysłany: 2013-09-21, 21:20
Gratulujemy
_________________ "A Ty w oczy patrzysz i łeb przekrzywiasz, jakbyś chciał zrozumieć mnie lepiej.
I w ogień skoczyłbyś za mną, choć jestem tylko człowiekiem...".
Wiek: 38 Dołączyła: 07 Sie 2013 Posty: 521 Skąd: Wolsztyn/DK
Wysłany: 2013-09-24, 20:40
o kurcze! dlaczego ja dopiero teraz wpadłam na ten wątek?! to rzut beretem ode mnie. może jak znowu będę w PL to uskutecznimy jakiś goldeni spacerek
_________________ "Jest twoim przyjacielem, partnerem, obrońcą- twoim Psem. Jesteś jego życiem, miłością, przewodnikiem. Będzie twój - wierny i oddany do ostatniego uderzenia serca. Winien mu jesteś zasłużyć na to oddanie."
Rambo *2009- 2013 [']
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum