To takie niesprawiedliwe, Dinuś dopiero niedawno zaczął swoje. rajskie życie u Marzenki Marzenko czy wiadomo coś o tych guzach? Robiliście jakieś inne badania obrazowe poza USG ? Trzymajcie się kochani
Dzięki za wsparcie .Morfologia jest nadal kiepska .Dinuś otrzymuje steryd i inne leki w zastrzykach .Jest bardzo cierpliwy i dzielny... To takie niesprawiedliwe adoptowaliśmy Lolę ,są szczęśliwi ,a tu to choróbsko....Serce pęka patrząc na nasze skarby
[ Dodano: 2014-03-24, 20:09 ]
Urodziny Dinusia
24 marca 2006 w Łodzi urodził się śliczny piesek o imieniu Frodo... Wyjechał na południe Polski. Po 7 latach ponownie wrócił do Łodzi, by mógł razem z nami świętować swoje 8 urodziny- jako przystojny DINO.
Dinulku kochany! Życzymy Ci sił, byś dzielnie walczył z paskudnym choróbskiem. Prosimy, żeby Twój pycholek i czarne, kochane oczęta jak najdłużej uśmiechały się do nas. Bardzo Cię kochamy.
Marzena, Jarek, Michał i Lola
Wysłany: 2014-03-24, 20:37
No to Dinuś dostał bardzo smakowity prezent Życzymy wielu, wspaniałych lat spędzonych razem.
_________________ "A Ty w oczy patrzysz i łeb przekrzywiasz, jakbyś chciał zrozumieć mnie lepiej.
I w ogień skoczyłbyś za mną, choć jestem tylko człowiekiem...".
Wysłany: 2014-03-24, 20:39
Każda wariatka ma w uszku kwiatka
_________________ "A Ty w oczy patrzysz i łeb przekrzywiasz, jakbyś chciał zrozumieć mnie lepiej.
I w ogień skoczyłbyś za mną, choć jestem tylko człowiekiem...".
Ale Dinutek się jeszcze potrafi uśmiechać, to najważniejsze:-)
Jak on się czuje, jak funkcjonuje?
Jak dajecie sobie z tym wszystkim radę?
Dinusiu, ty jesteś jeden z tych moich naj......i chyba dlatego też tak mną tąpnęła ta informacja o twoim zdrowiu, proszę cię wytrzymaj, jesteś jeszcze młodym pieskiem jeszcze nie czas na takie straszne choroby.....proszę cię.........
Wiek: 47 Dołączyła: 19 Maj 2011 Posty: 7075 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 2014-03-25, 08:06
Dinusiu nic ci nie życzę jak tylko duuuużo zdrówka, bo wszystko inne przecież już masz w swoim cudownym domku u p.Marzenki
Trzymamy cały czas kciuki za Was.
_________________ Kamila i Oskar
India 2003-2012[*]
Dinusiu, jak ty pięknie torcik obsuwasz! Z okazji urodzin życzę ci, żebyś niebawem wyśmiewał głupie choróbsko, niech sobie idzie precz i nie zawraca gitary. Masz się tam pięknie opiekować swoją rodziną i kochać ich nade wszystko, jak oni kochają ciebie. Zdrówka śliczny psiaku, wiele, wiele zdrówka!
_________________ “The happiest people don’t have the best of everything, they just make the best of everything they have.”
Dinus obecnie czuje się dość dobrze Spacerki są krótsze,zajada karmę Royal hepatic potrzebuje więcej odpoczynku ,snu.Lolka bardzo często zmusza go do zabawy.Za kilka dni kontrola morfologii...Po wizycie u weta zawsze mam doła.. Cieszymy się każdą chwilą, którą spędza z nami i pragniemy żeby w takim stanie był zawsze ...
Nasz kochany skarb czuje się dość dobrze i chcielibyśmy , żeby było tak zawsze..Pycholek jak zwykle uśmiechnięty , apetyt dopisuje,wcina buraki , szpinak i oczywiście royal hepatic Morfologia jest niezła i to nas najbardziej cieszy Ok 22 maja będzie kolejne usg wtedy będziemy mogli porównać czy guz się powiększa ale mamy nadzieję ,że tak nie będzie ...Mój skarb musi żyć i walczyć
Duży całus od chrześniaka dla księżniczki Lei
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum