Zara jest z nami pół roku. Ma skończone 9 lat. To najcudowniejszy pies na świecie. Jest spokojna, miziasta, baaardzo cierpliwa (mamy 4 letniego syna), ale na spacerach to wariatka totalna - do momentu aż się nie zmęczy. W domu dużo śpi, a gdy zachęcimy do zabawy to jak mały szczeniak czasami się zachowuje.
Adopcja seniora to wspaniała przygoda. I owszem pojawiają się myśli co będzie jak jej zabraknie, ale przecież TU i TERAZ jest. I trzeba się cieszyć każdym wspaniałym dniem i tym jak cieszy się gdy wracamy (nawet jak wyszłam ze śmieciami na 2 minuty).
Nie ma się co zastanawiać.
KOCHANI!
Nie mogło stać się inaczej!
ARIA znalazła swoich ludzi!!!!
Dogrywamy transport, ale nie mogłam się powstrzymać i chciałam Wam przekazać, że nasza kochana złota dziewczyna zamieszka z Panią Aldoną i jej 13 letnim Goldenkiem w Pobiedziskach koło Poznania! Dziękuj Wam z całego serca!!!
Dziękuje również Karolinie za dotychczasową opiekę nad Arią, za czas i serce! Ona na pewno też będzie tęskniła za Wami, ale pamiętajcie ile dobrego dla niej zrobiliście i czego jej nauczyliście!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum