Abi odeszała wczoraj jej serduszko przestało bic o 18.05....biegaj szczęśliwa w lepszym świecie babuleńko do zobaczenia kiedys...
_________________ Ewa&Lula&Fux
„Jest twoim przyjacielem, partnerem, obrońcą, twoim psem. Jesteś jego życiem, miłością, przewodnikiem. Będzie twój, wierny i oddany do ostatniego uderzenia serca. Winien mu jesteś zasłużyć na to oddanie” - Anonim
Zapadła w mojej pamięci i w moim sercu... Zupełnie nie wiem dlaczego, bo przecież nawet nie miałam okazji jej poznać. Czasami tak jest... Bardzo mi przykro Trzymajcie się.
_________________ Monika, Boni [*], Dżak [*] i Salsa
Piotrze najpiekniejsze słow jakie dom stały mógł napisać...To było najslodsze stworzenie w naszym domu...
Piotrze Doroto jeszcze raz bardzo dziekuje z całego serca...
_________________ Ewa&Lula&Fux
„Jest twoim przyjacielem, partnerem, obrońcą, twoim psem. Jesteś jego życiem, miłością, przewodnikiem. Będzie twój, wierny i oddany do ostatniego uderzenia serca. Winien mu jesteś zasłużyć na to oddanie” - Anonim
Ile lat miała Abi, Czy odeszła nagle spokojnie? Jezu niewyobrazam sobie kiedy muj psiak kiedyś też będzie musiał odejść, współczuję opiekunom Abi, była śliczna psinka,
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum