Nie ma za co dziękować.Opieka nad nia była sama przyjemnością.Olu żeby nie było tak słodko to wiedz ,ze dostaniesz Nelusię-brudaska.Dziś sunia na spacerku po zdjęciu klosza dostała głupawki i tak rozbrykanej jej jeszce nie widziałam.Dziś miała miejsce superowa zabawa z innymi pieskami zakończona zbiorowym tarzaniem w piachu.Z wiadomych względów nie moge jej jeszcze wykapać ,więc zostawiam to tobie.Poza tym wg mnie lepszy szcęśliwy brudas ,niż smutny czyścioch.
P.S.No i nie mogę sobie darować "małej" retrospekcji z pobytu Neli u mnie
https://picasaweb.google.com/105971770964525228528/Nelka0103201101062011?authkey=Gv1sRgCIfK5te4s62MKA&feat=directlink
ja również się cieszę że Nelka ma już stały domek...jej dom tymczasowy napewno pocierpi przez jakis czas...ale nie ma to jak dom stały...Alu , widziałm jak Gosia żegnała się z Misią...ale kolejny pies na dobrej drodze...a jak Twoje szczęście ???...no i myśl o spacerze...mogę wziąć znów wolny piątek...pozdrawiam Cię serdecznie, trzymaj się...
Nelusia usmiechnięta ,pieknie bryka od kilku dni z innymi pieskami ,brzuszek ładnie wygojony ,tylko troche chore ucho ,ale dostaje kropelki.Jutro wielki dzień i to czego najbardziej bym chciała to to żeby pozostała taka radosna ,a okres adaptacji u Oli był jak najkrótszyi jak najmniej bolesny dla Nelusi.Dziekuje wszystkim tym ,którzy wspierali mnie debiutującej w roli DT.
https://picasaweb.google.com/105971770964525228528/01062011?authkey=Gv1sRgCK6tpLqG_7CxUQ&feat=directlink
Cudna!
Ja myślę, że ona jest taka roześmiana, bo wie, że pojedzie do domku stałego gdzie będzie kochana do końca swoich dni
Pani Alu nie zazdroszczę Pani jutrzejszego dnia... Ja jestem taka "miękka" i ze mnie nic by w takim dniu nie było, ale wspieram Paniącałą sobą, bo kawał pięknej pracy Pani włożyła w opiekę nad Nelusią!
_________________ Ola, Korba, Carrercia.
Ewa Albrecht GOLDENIA PRZYSTAŃ
Wysłany: 2011-06-01, 19:53
Witam, Nelusia jest moją wielką miłością, choć nie lubi kotów (mam 2).Niestety z tego powodu nie mogła zamieszkać u mnie.Jest przecudowna i bardzo cieszę się, że ma już przytulny i pełen miłości domek. Pozdrawiam nową włścicielkę Nelci i życzę wszystkiego najlepszego. Ewa
Wysłany: 2011-06-02, 20:36
Witam wszystkich którzy kibicowali Nelce. Dziś nastąpił ten Wielki Dzień, Psina jest z nami już 5 godzinę a my mamy nieodparte wrażenie że była u nas od zawsze. Dopiero teraz znalazłam chwilkę czasu aby coś napisac ponieważ Nelka tak szalała z piłkami i zachęcała nas do zabawy przy tym tak szaleńczo merdała ogonkiem że na nic innego nie było czasu (teraz spokojnie sobie spi ?!) Jesteśmy tak zaskoczeni tym pierwszym tak radosnym dniem że nie wiem co o tym mam myślec
Wysłany: 2011-06-02, 20:38
Nie myśleć, tylko się cieszyć !
_________________ "Już od dawna, od zarania - poprzez wszystkie wieki - ciągną się popiskiwania, skomlenia i szczeki. - Idą pełne animuszu - wspólnie z nami drogą - cztery łapy - para uszu - oczy - nos i ogon." /Ludwik Jerzy Kern/
Wysłany: 2011-06-02, 20:42
Nelka jest tak miłym , serdecznym, posłusznym i tak ciepłym psiakiem(oby nie przechwalic) jedzonko zjedzone, potrzeby załatwione, zobaczymy jak minie pierwsza noc?
Wysłany: 2011-06-02, 21:20
Olik, widac że jesteś prze szczęśliwa
Zazdroszczę Ci, że masz już swojego Goldziaka u siebie
_________________ "Już od dawna, od zarania - poprzez wszystkie wieki - ciągną się popiskiwania, skomlenia i szczeki. - Idą pełne animuszu - wspólnie z nami drogą - cztery łapy - para uszu - oczy - nos i ogon." /Ludwik Jerzy Kern/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum