W imieniu Oli chciałabym poinformować ,że u Nelusi vel Ginger wszystko w najlepszym porządku.Sunia jest wesoła ,poza ciagnacą się kwestią uszu zdrówko jej dopisuje ,apetyt również .Dziewczynka jako mistrzyni pozycji"podwoziem do góry a w łapach zabawka"łamie serca wszytkim napotkanym osobom zwłaszcza ,ze dzięki wspaniałej opiece Oli i jej męża dogadzajacym jej podniebieniu dziewczyna wygląda slicznie,rozbiegała nam się ,ze ho ,ho.Woda nadal nie jest jej żywiołem.Za to sunia jest bardzo towarzyska i usłuchana .Zdjęcia zamieszcze w imieniu Oli w przyszłym tygodniu.
Kochani!Piszę tak naprawdę w imieniu własnym ,bo bardzo chciałabym pomóc Oli od Ginger(Nelki) ,która była kiedyś jak może pamiętacie moją tymczasowiczką. Ginger ma poważną chorobe neurologiczna-Ona prawie nie chodzi ,na spacery jest wynoszona na trawe ,zrobieniu kilku nieskoordynowanych kroków to dla niej rzecz nie do pokonania ,z trudem siada. Ginger jest cały czas w trakcie diagnostyki i leczenia pochłaniającego ogromne jak dla Oli koszta
Po pierwsze chciałabym prosić WG o zgode na zorganizowanie dla Ginger aukcji na forum.W tej kwestii skontaktuje sie z odpowiedzialna za to osoba-juz wiem z kim.Ale mam też prośbę.Widziałam gdzieś na naszym lub innym forum takie nosidełko pomagajace w wyprowadzaniu-wynoszeniu psa na spacer i nie moge tego nigdzie znaleźć. Moze ktoś wie gdzie moznabybyło cos takiego znaleźć ,bo Oli jest naprawde coraz trudniej wynosić Ginger ,która sporo wazy.Z góry dziękuję w imieniu swoim i Oli.
Dziękuje wszystkim.Przypomniało mi sie ,ze istnieje coś takiego jak google Poprostu wpisałam nosidełko dla psa i własniew wyskoczyły mi takie.Własnie dostałam od Oli wiadomość ,ze jest odrobinę lepiej -Ginger zaczęła po kilku dniach jeść
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum