To już prawie rok jak mieszka z nami nasz Tobiaszek;) Wyrósł na pięknego Goldena. Toby ma się bardzo dobrze, jest wiecznie zadowolonym psiakiem, który na okrągło chodzi z czymś w pysku i gada, gada, gada i gada. Cały czas ma coś do opowiedzenia. Jest zakochany w naszaj Goldence Roxi i nie widzi życia bez niej Niestety nie udało mi się dołączyć zdjęć, ponieważ pojawia mi się błąd
Wiek: 61 Dołączyła: 18 Wrz 2010 Posty: 24934 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-11-01, 18:34
Powiem szczerze, że to co zobaczyłam na zdjęciach przeszło wszelkie moje oczekiwania. Naprawdę nie spodziewałam się, że z tego pokracznego szczeniaka wyrósł tak piękny Golden. A zdjęcia do tego są wyjątkowe:
_________________ Pozdrawiam,
Warna z Sarą i Lesią
[*]Beza 2002 - 2011, Saba 2007-2015, Nero 2005-2017, Dala 2007-2022, Pypeć 2010-2024
Wysłany: 2013-10-28, 09:08
Wieści od Toby"ego
Witam, zdrowie Toby’emu dopisuje. Tylko okres pooperacyjny po zabiegu sterylizacyjnym przeszedł ciężko z powodu dużego krwiaka i obrzęku. Oczywiście urósł, na widok przychodzącego pana chwyta w pysk coś ( np but, kapeć, zabawkę ) i zaczyna chodzić i gadać śpiewającym głosem – nie znam drugiego takiego gaduły, nadal nie lubi podróży samochodem, więc, kiedy zbieramy się w podróż – on kryje się w domu. Ostatnio zaliczył prawie sukces – dotrzymał całą trasę z Żywca do Katowic, tylko na wjeździe pod dom oddał obfitego pawia na nogę pana. Śpi oczywiście w bliskim kontakcie z panem. Jest porywczy i agresywny w stosunku do ludzi obcych , dzieci i psów. Na widok kota dostaję na spacerze skrzydeł. Dobrze mu się żyje z Roksaną, nigdzie nie można iść bez któregoś z nich. Jesteśmy Wam wdzięczni za Toby’ego. Jego miłość i wierność jest wspaniała.
Pozdrawiamy wszystkich “Goldenowców “
Aga, Ala, Grażyna, Henryk Mekle
_________________ " per aspera ad astra"
Życie bez psa ,jest jak niebo bez słońca
Moi drodzy Forumowicze Jako opiekun poadopcyjny TOBY'EGO pozwalam sobie wkleic krotki mail z jego dotychczasowego domku
Cytat:
Witam Panią i Złotą Ferajnę,
TOBY ma się świetnie, to najlepszy przyjaciel, wdzięczny po wyjściu z biedy, jak żaden inny pies, którego mieliśmy. Trzymamy za Was kciuki, pozdrawiamy serdecznie
😊 , fotki TOBY'ego z przyjaciółką w kolejnych mailach.
Henryk Mekle
Dnia 09.09.2017 o godz. 11:25
Cieszy mnie bardzo taka szybka odpowiedź ponieważ mail wysłałam 9.09. Raduje też to, że TOBY ma się świetnie i ma elegancką przyjaciółkę
Postaram się też wkleić cudowne fotki naszego gentelmena, które otrzymałam od rodziny TOBY'EGO
_________________ Hania, BODZIO i MERY
(*) BELLISSIMA ( 31.08.2014 )
(*) DIESEL ( 05.12.2017 )
(*) OLIWKA ( 15.12.2020 )
"To tylko pies, tak mówisz, tylko pies ...
A ja ci powiem
Że pies to czasem więcej jest niż człowiek"
Ha ha ha, to niestety nie moja zasluga tylko Pauliny !!! Ale obiecuje, ze sie naucze, Paula obecala mi szkolenie na Goldenkowym Zjezdzie
A ja ci powiem
Witamy i informujemy, ze otrzymalam mail z domku TIBY'EGO jako piekunka poadopcyjna tego przystojniaczka. Niestety troche z opoznieniem, za co bardzo przeprasam, pozwalam sobie ja wleic tutaj :
Witam Panią i Złotą Ferajnę,
TOBY ma się świetnie, to najlepszy przyjaciel, wdzięczny po wyjściu z biedy, jak żaden inny pies, którego mieliśmy. Trzymamy za Was kciuki, pozdrawiamy serdecznie
😊 , fotki Tobyego z przyjaciółką w kolejnych mailach.
Henryk Mekle
Serdecznie pozdrawiamy TOBIASZKA i czekamy na nowe wiesci o chlopaku i na jego fotki
A ja ci powiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum